לשני

niro levi

New member
../images/Emo216.gifחחחחח

הם יסתנוורו קצת אבל אחר כך הם יראו שיש לך צבע מהמם אז לא נראה לי שזה יפריע..חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתאמיני לי, לא כדאי!

גם לא נעים שכנים וזה חחח וגם אני לא רוצה סימן של יד על הלחי חחחחח

niro levi

New member
../images/Emo216.gifחחחחחח../images/Emo6.gif

בגלל שלי אין שכנים ואני לבד בבית [אני גרה במושב וזה..עזבו אל תנסו להבין] אז מחר כנראה שאני אשתזף מאחורי הבית חח כי אני רוצה שיהיה לי צבע יפההה...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח כיף לך!!

כנראה בגלל שאני אנמית קשה לי להשתזף... אני צריכה להיות בשמש שעות כדי להשתזף ממש קצת...

XxXSynergitXxX

New member
זה כאילו

מצב של חוסר דם אומשו ? וסלחי לי על הבורות , למדתי את זה לפני שנתיים
.

דורה17

New member
ממממ.... לא חושבת שיש קשר....

יש אנשים שצריכים להיות שעות בשמש כדי להשתזף טיפה [כמוני] ויש אנשים בשעה מספיקה להם כדי להשתזף ממש... זה תלוי בעור וזה.. [נראה לי חחח]

Lior Maman

New member
אני כמוך !

כמה זמן שאני לא יהיה בשמש אני אפעם לא אתפוס טיפה צבע. אני צריכה ימים שלמים
וגם אם אני טיפה תופסת צבע, אז אני נשרפת :|
חחח D:

חח יום עמוס!.

לא נורא את תשרדי!! לפחות את עושה משהו משעמם לי נוראאאא!! וכולם בהופעה!! איזה כיף להם!! טוב לא נורא יהיה טוב!!!!אני ניראה לי הלך לראות שוב את הגיטרה החמודה שלי!! לילה טוב!!.

menori

New member
אני עושה משהו..

אבל אני כל היום בדיכי.. במצב רוח חרא.. ועד שסוף סוף משהו מסתדר לי ואני מחייכת אני הורסת אותו.. וזה קשה לבנות משהו נגיד וכמה זמן אחרי זה לפרק אותו לחלקים בזמנים שונים.. כל יום נגיד את מפרקת אותו ואז מרכיבה חלק קטן מתוכו ואז שוב..הורסת אותו.... ותאמיני לי זה יכולה להיות הגדרה להמוןןן דברים... אבל בסוף אתם נדפקים כמעט באותה מידה.. [תלוי אבל במקרים נדירים..כמה חשוב הדבר הזה היה] ולי..לי הוא היה חשוב.. מה שזה לא זה היה חשוב.. מקווה שאצליח להרכיב את זה שוב..

menori

New member
חח אני אופטמית כל הזמן

אבל בסוף הכל ח-ר-א.. וגמאני
אותך! המון!!!

היי אנשים

חזרנו עכשיו מההופעה של סינרגיה בחיפה הופעה פצצה (נו כמו תמיד) המון אנרגיות, המון אנשים מזיעים, צעקניים שגרמו לי להיות חרשת לכמה שניות תמונות יצאו קצת (המצלמה דפוקה) לילה טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif|ותת|יאא איזה כיף לכםםם

שמחה שנהנתם! תעלו תמונות..
לילה טוב!

למעלה