לשני

niro levi

New member
../images/Emo216.gifאנייי לא הלכתי

אין לי מושג איך משתמשים בצ'אט הזה הוא בכלל לא עולה לי..

דורה17

New member
../images/Emo206.gif!! גל!!! כנס!![אל תיבהל חחח פשוט כנס..]

אני חיייייייייייייייייייייייבת לראות ת'פרק שהיה היום באנטומיה ופספסתי... ולא באלי לחכות עד יום שישי חחח ובתור אחד שהוריד את כל הפרקים וזה.. מה הדרך הכי טובה והכי מהירה להוריד ת'פרק? [עונה שלישית פרק 25]

הורדה ישירה, או צפייה אונליין (בלי תרגום)

יכולת לשאול את בעלך, הוא גם יודע דבר או שניים...

דורה17

New member
לא ידעתי שאתה יודע..

פשוט ידעתי שגל הוריד מיליון פרקים של זה...

דורה17

New member
ז'תומרת... ידעתי שאתה יודע חחח

אבל פשוט גל הוריד ת'פרקים האלה אז רציתי לשאול אותו... אבל הוא במילא לא עונה.. אני כבר אחכה ליום שבת...

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo201.gif

גם לי לא היה משו.. נראה לי שהפיתרון הוא לישון! חחח

מירוש 18

New member
סתם היה יום רע

נסעתי עם חברות ועצר אותי שוטר והוא רצה לתת לי קנס, כי הוא חשב שיברה שלי לא הייתה חגורה מאחורה והיא כן הייתה, וכמה שניסיתי ושחברות שלי ניסו להסביר לו שכולם היו חגורים הוא התווכח איתי והתחיל לריב איתי. וכולי התחלתי לבכות ולהכנס ללחץ, ועד שהוא החליט לותר וללכת החיילת שוטרת שהייתה איתו התחילה היא לריב איתי ולעמוד על זה שהיא לא היתה חגורה וכל הקטע שהיא מכירה אותי והיא תמיד היתה בן אדם רע ממש שטן, עד שבסוף הם ותרו והלכו, ממש חוצפה שאני אקבל קנס על משהו שלא היה ושלא עשיתי. והיו עוד כל מיני דברים קטנים ומעצבנים שהרסו לי ת'יום.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתפוז לא רוצה לשלוחחחח../images/Emo10.gif

הם ממש חארוווות אני מקווה שמחר יהיה טוב יותר!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifהעיקר שעבר../images/Emo24.gif

אוחחח אני שונאת שוטרים [מצטערת לכל מי שאבא/אמא שוטר/ת] פשוט הם כאלה נבלות לפעמים.. מחא יום חדש את תראי שהכל יהיה טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח אני דווקא אוהבת..../images/Emo99.gif

חוקרים קשוחים כאלו...חחח אבל כן, לפעמים הם סתם זבלים!!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifלא אלה

השוטרים הנבלות האלה של משטרת התנועה נגיד.. שלא מוותרים על דו"ח.. או שעד שהם מוותרים אז צריך להתחנן ולבכות..

מירוש 18

New member
הם תמיד נבלות

במקום לעצור אנשים שנוסעים כמו מטורפים הם נטפלים לאנשים שלא עשו כלום. אני גם מקווה שהיום היה יותר טוב, תודה

למעלה