• פותח הנושא kees
  • פורסם בתאריך

אוש7יתי

New member
היייייייייייייייוס../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ברוכה השוו/בהוס
(עוד מישהי להדביק במגפת ה-וס...מואה הא הא הא הא הא הא הא!!!!!!!)

NimaZ

New member
הילההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif

חדש?- ובכן את מוזמנת לראות את השירשור המפלצתי של המפגש שיש לנו...
חבל שלא היית
ורוני כן נסעה היא חוזרת ביום שישי...
ברוכה השווה

H i L o L a

New member
../images/Emo51.gifאנשים../images/Emo13.gif

רונלי- כל הכבוד שקלטת איך עושים את הסימן |
נעמולה- אני הולכת לקורא את השירשור עכשיו
באסה שלא הייתי באמת
אביטל- לפני שנסעתי דובר משהו בקשר לתחרות עם הדבר הזה של הצ'ט,מה קורה עם זה? הדסוש- איך היה בטורקי? בלשיק!

בלשיק שיק../images/Emo70.gif

הה בערך כל מה שעבר עלי בטורקי
ואני מתכוונת.......הכל אוקי..... הגענו למלון.....זה הדבר הכי מדהייייייים שראיתם בעולם מלון פשוט מהההההההההמהם(וכן...זה אמור להיות מהמהם) קיבלנו ת'חדרים ממש תוך מעט זמןאיזה 10 דקות אז הלכנו לחדרים ולא היינו צריכים להעלות את המזוודות הוואחד כבדות שלנו......חחח היה נער מעלית כזה....חחח...... אז הלכנו לחדרמהמהםםםםםםםם כזה חדר יפה והיה לנו מיני בר והיה שם קולה וזה.....אבל מה.......................... אין להם בקבוקים של ליטר וחצי או חצי ליטר יש להם בקבוקים של ליטרחחחחחחח ואחותי כזה פתחה טלוויזיה..... חח וראתה ברשימת ערוצים ISRAL2 ......חחחחחחח ככה שהיה לנו ערוץ 2 חחחחחח...... איך עדי כהן עלתהבבבבבעעעעעע......שתמות אניוואי.... הלכנו לחדר אוכל פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין לכם שמץ של מושג פשוט מהממםםםםםםםםם את היום למחרת היינו במלון(ים ברכה ברכה ים) חחחחחח.....וברכה מהממתתתתת בצד אחת שלה יש מזנון כזה חופשי מגלשון(3 מגלשות) ובצד השני יש את ההמשך של הברכה שיש בפנים כזה מקום לג'קוזי קר זה כ"כ שולטטטטטטטטט חחחחחח...... יום אח"כ נסענו לאנטליה חחחחחחחח......... היה שם מזה חמוד קניתי חליפה של פומה ב100 שקל ותיק חדש לבצפר ב80 שקל וסימנייה כזאצ לספר תנ"ך שיש עליה סימנים נגד עין הרע...... וזהוחחחחח וכל האנשים שם מזה אוהבים ישראלים....חחח ובערב הלכנו למסעדה..... היא כזאת בתוך המלון בבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע היה שם רק BUR עכשיו אתם שואלים מזה באר...... אז זה צלופחיםבבבבבבעעעעעעעעע רצנו לחדר אוכל הנורמלי.......חחח ולמחרת עשינו טיול ג'יפים כזה ברכב ספארי אבא שלי נהג....היה כ"כ שולטטטטטטטטט ההרים האלה פשוט מהממיםםםםםםםםםם ונכון תמיד רואים בסרטים כאלה כפרים נידחים באמצע ההרים זה באמת קיים יאללה.......חזרנו למלון ב-7 בערך.....היה מאגניב וזהו למחרת היינו עוד יום במלון(איזה שיגעון עון עון במלון......) ואז חזרנו הבייתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif נשמע שווה

היה שם ערוץ 2?
פחחחחח הם באמת אוהבים ישראלים... ד"א- תראו במוצ"ש את הגמר של סוף הדרך,אני וחברות שלי עזרנו לחצב ואריאל במשימה שלהם

sisty

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo49.gifלאחי, הכי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

לילד הכי יפה שיש
ראיתם כבר בתמונה שיש כאן מציאה
את הברכה לשלי... היפיוף יקבל במסיבה שלו
בהמון
...שוב

למעלה