• פותח הנושא kees
  • פורסם בתאריך

kees

New member
מזל טוב לשקד אח של אביטל

שהיום ממש מלאו לו 12 חודש (שנה)

H i L o L a

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif../images/Emo24.gif

פורוווווום בייייייייייייפ
וואי אני לא מאמינה שאני כותבת פה!! מחשב
מה זה?
עזבו אני לאחר 10 ימים חסרי טכנולוגיה... מה קורה?!!???!! ספרו לי מה חדש וקשה
כל עידכון יתקבל בברכה... רוני כבר נסעה? כי רציתי להתנצל על זה שלא התקשרתי אליה, פשוט לא היה לי זמן לזה ב-כ-ל-ל... טוף אני הולכת לקרוא הודעות פרטיות,אני זוכרת שאני אמורה לעשות איזה ראיון או משו
הילה

ט2לולה

New member
../images/Emo129.gif יום שישי ה-13...../images/Emo129.gif

גררררררררררר......... היום שכולם מפחדים ממנו- מגיע היום!
יום שישי ה-13 מלווה שבל מיני מיתוסים וכמובן במרתון סרטי אימה (מי שראה את הפרסומת המקפיצה בערוץ 3 יודע על מה אני מדברת!!
) הנה כמה עובדות "לכבוד" היום: מזל נאחס 1. אם 13 איש ישבו יחד לסעודה, סופם של כולם למות תוך שנה. 2. אם שמו של אדם מורכב מ-13 אותיות, הוא יסבול ממזל שטני (Jack the Ripper, Charles Manson, Jeffrey Dahmer, Theodore Bundy, Albert DeSalvo- כולם רוצחים סדרתיים ששמם מורכב מ-13 אותיות...) 3. לעולם אין להחליף מצעים ביום שישי- הדבר מוביל לחלומות רעים. 4. אין לצאת לטיולים, הפלגות או לעבור דירה ביום שישי- זה מביא מזל רע. 5. מי שקוצץ ציפורניים ביום שישי יסבול מצער כל חייו. 6. מי שנולד ביום שישי יסבול מחוסר מזל תמידי. העובדות: 1. רוב רובם של האנשים שחוששים מיום שישי ה-13 כלל לא יודעים את הרקע ליום זה, ולא יכולים להשיב על השאלה ממה הם מפחדים. זה פשוט קיים שם. 2. 8% מהאמריקאים לא יוצאים לעבודה ביום שישי ה-13. חלקם אף לא הולכים למסעדות ביום זה, ובשום אופן לא יקבעו תאריך לחתונה באותו יום. 3. התורכים כל-כך לא אוהבים את המספר 13, שהוא כמעט לא קיים באוצר המילים שלהם. 4. בארה"ב כמעט בכל בית מלון נעדרת הקומה ה-13. ברחובות רבים לא קיים בניין מס' 13. 5. הניסיון מלמד שבימי שישי יש ירידה משמעותית בפעילות הכלכלית. אנשי עסקים דוחים חתימת עסקות והפעילות בבורסה יורדת למינימום. 6.יום שישי ה-13 הפך לפני כ-17 שנה לאימת בעלי המחשבים, בעקבות וירוס במחשב שנקרא על שם התאריך. הם הקפידו לא להדליק אותו דקה לאחר חצות בערבו של יום חמישי ה-12. 7. פסיכולוגים מאמינים, שביום שישי ה-13 לאנשים באמת יקרו דברים לא נעימים, בגלל אפקט הנבואה שמגשימה את עצמה. 8. כל חודש שבו יופיע יום שישי ה-13 חייב להתחיל ביום ראשון ה-1. קבלו אתר עם כמה כתבות אז.. שיהיה לכם אחלה יום! מוהאהאהאהא........ חחחחחחחחח

../images/Emo12.gif

באמת נעלמת לי(לא שאני אומרת שזה רע.....זה גם לא טוב........
) טטטטטטחחחחחח עזבי אני מצחיקה את עצמיייייי טטטטטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה
לידעת........פפפפפפפיייייי המוח

DaNk55

New member
אוי אוי אוי.. ../images/Emo122.gif

הפרסומת בערוץ 3 עשתה לי סיוטים בלילות האחרונים.. אנחנו מדברים על אותו דבר? שרואים אמא מנדנדת את הבת של על נדנדה, ופתאום מופיע ערפד שצורח?
זה גרם לי לטראומה קשה..

ט2לולה

New member
חחח כן!

סיפרו לי בצ'ט מיכאלה על הפרסומת ורצתי לפתוח ערוץ 3 וזה היה ב-2 וחצי שכולם ישנו חוץ ממני.... ואני מחקה לפרסומת ואני רואה ילדה מתנדנדת ואני אומרת כזה זה לא הפרסומת ופתאום בעעעעעעע!!!!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחחחחח איך קפצתי

אסִי

New member
מוהאהאהאהאההא../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif

תמיד היום הזה לא מפחיד אותי משום מה... נו, שיהיה. העיקר קוראים לזה יום מפחיד.

../images/Emo28.gifכולם לתת כפיים../images/Emo28.gif

לערוץ 22
אין סרטי אימהההההההההה יש לקט של אדיר מילר ואז אוסטין פאוורססססססססס ווווהההההוווווו

gargamich

New member
^__^ ../images/Emo94.gif

עובדות חכמות ועבדתיות ביותר
איך זה שכל חודש עם יום כזה יתחיל ביום ראשון ה-1???
קריפי

ט2לולה

New member
מה לא שמת ../images/Emo23.gif אפעם? ../images/Emo80.gif

תמיד שיום ראשון הוא ה-1 בחודש זה אומר שיום שישי הוא ה-13..... יאוו אמלההההההההההה תמיד שיש לוח שנה חדש אני בודקת מתי יום ראשון הוא ה-1 בחודש וככה אני יודעת מתי יש יום שישי ה=1-!!!!!!!!

gargamich

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo94.gif

זה לא מקרי או משהו
יום שישי השלושה עשר- פחות שבוע- יום שישי השישי- פחות שישה ימים- יום שישי הראשון

DaNk55

New member
טוב, כמו שכתבתי..

אני מחכה שיום שישי ה-13 יעבור, מסיבה אחת - הפרסומת הזאת! אם מישהו לא יודע מה קורה שם, אז זה הולך ככה- אמא (
) מנדנדת את הילדה שלה (
) על נדנדה (
למה לכם יש משהו יותר מתאים?). ככה זה במשך כמה שניות, ואז הסימן של "מגיל 18 ומעלה" מופיע. אני מופתע, מה פתאום סרט שאמא מנדנדת ילדה הוא רק מ-18 ומעלה? ואז הגיעה התשובה.. פתאום, פרצוף לבן ומפחיד יורד מלמעלה (
לא, לא ספוילר.. חיפשתי סמיילי של מפלצת), צורח, והפה שלו פתוח.. למזלי, הייתי בלי משקפיים, ככה שלא ראיתי בבירור איך הפרצוף נראה, אבל בדיוק יצאתי מהמקלחת, עטוף במגבות.. הפרצוף צרח, ואני נסיתי לנוס על נפשי כמה שיותר מהר, רק שזה גרם למגבות ליפול, ונאלצתי להשאר עד סוף הפרסומת..
רק מה, שלא רק אני נבהלתי - כשראיתי את הפרצוף גם אני צרחתי, ואמא שלי כל כך נבהלה.. טוב נו, ניחא.
אז לסיכום - עכשיו, שעובר יום שישי ה-13, אני יכול לצפות בערוץ 3 בביטחון, בלי חשש שכל רגע נראה את צחי בצורת מוטאציה (סתם, סתם..
), ואפשר גם לישון בשקט.. או שלא?!
(ד"א, לוגו קטן שהכנתי לקומונה של משחק התפקידים שאני נמצא בו.. היה אמור להיות נשף של יום שישי ה-13, רק שיש דתיים במשחק, אז זה נדחה ליום ראשון ה-15
)

אתם מבינים יזה דפוקה אני?!

נכון בכל הסמיילים יש נגיד |שמח|... אני לא שמה הרבה סמיילים כי אין לי כוח כל הזמן לפתוח את תיבת האקומונטים... ותמיד כשרציתי לעשות | נכנסתי לתיבה, ועשיתי העתק הדבק של הפס הזה! וזה לקח לי המון זמן... ורק היום שמתי לב שיש את הפסים האלו במקלדת!!! |||||||||||||||||||||||| פייי! איך לא הבחנתי בזה עד עכשיו?! עכשיו אפשר להתחיל להוסיף סמיילים להודעות!
!
תוכי|

למעלה