חחח יפה לך
א אוש7יתי New member 12/8/04 #27 ../images/Emo9.gif חיחי.. זה מוזר..ראיתי אותה היום ואמרתי לאמא שלי תראי הינה אמא של גלעד ועומר מהאקדמיה לצחוק ופתאום היא אומרת לי אבל זאת דוקטור פרידמן
../images/Emo9.gif חיחי.. זה מוזר..ראיתי אותה היום ואמרתי לאמא שלי תראי הינה אמא של גלעד ועומר מהאקדמיה לצחוק ופתאום היא אומרת לי אבל זאת דוקטור פרידמן
D DAND00SHY New member 12/8/04 #19 תמונות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אאאאאאאאההההההההההההההה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אאאאאאאאההההההההההההההה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D DAND00SHY New member 12/8/04 #20 עוד!!! חמווווווווד למרות שיש לו ראש ביצה פה... הוא בדיוק התכוון להוציא אוורי... (עשן...)
D DAND00SHY New member 12/8/04 #22 תמונה אחרונה... אין לי הרבה ונעמה לא מרשה לי לשים את שלה עם טירן... אבל חמוווווווווווווד וחמוווווווווד אפילו שהוא לא שם לב...!
תמונה אחרונה... אין לי הרבה ונעמה לא מרשה לי לשים את שלה עם טירן... אבל חמוווווווווווווד וחמוווווווווד אפילו שהוא לא שם לב...!