Lucy88

New member
../images/Emo42.gifהודעה מאורלי ומליאת../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

הן קצת נעלמו מהפורום ביומיים האחרונים.. הסיבה היא שאתמול הן היו בהופעה והיום הן בניצנים. הן מוסרות שיחזרו מחר בערב

DAND00SHY

New member
../images/Emo32.gif משהו לא קשור ../images/Emo32.gif

קיבלתי את התמונות מהמופע
אולי זה רק ארבע אבל יצא מדהים!!!! ברגע שנעמה תתעורר אני הולכת לבקש ממנה לסרוק... איזה מתוקים
אמא שלי עשתה לי מנוי גם למעריב לנוער כי זה בחינם (היא החליפה למעריב...) ואני הולכת לנסות את ההגרלה... תאחלו לי בהצלחה

../images/Emo32.gifקטן. סופשבוע של סרטי אימה בHOT

ראיתם את זה?! סופשבוע של מרתון סרטי אימה!!! זה לוח השידורים של הסופשבוע: יום חמישי 22:00 ב HOT ACTION- צעקה 1,2,3. יום חמישי 22:05 ב HOT SPACE- מגרש השדים:הגרסה המלאה. יום שישי 22:00 ב HOT SPACE- סיוט בחדר מורים. יום שישי 22:00 ב HOT סרטים- ג'יפרס קריפרס. ביום שישי 22:30 ב HOT סרטים- מי מפחש מהשכן ממול 1+2. יום שישי 23:40 ב HOT ACTION- יום אהבה קטלני. יום שישי 23:45 ב HOT SPACE- יום שישי ה-13. יום שבת 22:00 ב HOT SPACE- ליל המסכות: 20 שנה אחרי. יום שבת 23:35 ב HOT ACTION- פרוייקט המכשפה מבלייר. * HOT ACTION ן-HOT SPACE משודרים רק ללקוחות הממיר הדיגיטלי. אז.. זה הזמן לכתוב הערות מחשבות וכל מה שבא לכם...

Lucy88

New member
בהצלחה!!!../images/Emo9.gif

ואני מחכה בקוצר רוח לתמונות

mominman

New member
יואווו תודההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

חיפשתי את הלוח משדריםם יאייי איזה כיף! למרות שאני די שנוא סרטי אימה ...

NimaZ

New member
יאו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

רונלי תודה
לא אוהדת כ"כ של סירטי אימה:| אבל מילא
חיחיחיח......

../images/Emo7.gifשונאת סרטי אימהההההההההההההה

בבבבעעע.......... הבתמצווה שלי יצאה ביום שישי ה13
טטטחחחח

NimaZ

New member
חהחהחחהחהחהחח../images/Emo70.gif../images/Emo122.gif

משדששעשעעששעע.

darkman 36

New member
גם אני מת על סרטי אימה!../images/Emo67.gif

יווו היום מגרש השדים אני חייב לראות!!!

NimaZ

New member
התעוררתי../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif

ובהצלחה
נ.ב.
בוקר טוב לכולם

sisty

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo20.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif../images/Emo60.gif

כל מה שלא
קשור לנושא הפורום בבקשה לשרשר לכאן
.

אוש7יתי

New member
../images/Emo2.gifאתם לא יודעים מה גיליתי היום!../images/Emo2.gif

אמא של גלעד ועומר היתה הרופאה שלי כשהייתי קטנה!!
יי!

למעלה