עמיעז!!!

ועשכיו, שימו ../images/Emo23.gif... כולם!!!!

כולם מוזמנים להכנס, לא רק השבט שלנו... שימו לב. תפתחו את הקישור המצורף. אולי זה לא יכנס, כי זה לא נכנס כשכולם נכנסים ביחד, אבל תנסו מדי פעם עד שזה יצליח, אל תתיאשו... בעמוד שיפתח, יהיו 2 מילים בלבד, שהם קישור. תלחצו על המילים, תשמרו את הקובץ, תפתחו אותו ותצפו... בהצלחה! אה, שכחתי. בשביל לראות את ההפתעונת ולהנות, צריך להיות מקבילים לקטע הבא, שעטרה הכינה לנו: ח-חבר'ה תכירו אותנו!!! ב- בדודה (שיראל) ר- רחלי (צופי וחורפני) י- יאיר (פרארי אדומה) א- אושרה (במילרע), אלישבע (tiki tiki), איילת (ayeletkl 5) א- אל-חי, אורי (סופר מריו), אביתר ש ע- עטרה (ש) מ- מתן בוזגלו, מחורפנת שכמוני (קרן) י- יש בש' שניים: שולי פ ושי (SGVB) ע- עכבר מעבדה (אמוץ) ז- זה אנחנו!!!!!!!
מתה עליכם!!!

אתה לא עז, אתה מעמי-עז ../images/Emo8.gif

סתם... עכשיו רציני. כל מי שפה זה רק מי שהיה בחודש הארגון, בעמיעז, היה פה חודש ארגון. כל החדשות לא פה כי הן לא השתתפו בפעילויות (לא מאשימה, פשוט קובעת עובדה כי הן היו... חדשות!
)

../images/Emo35.gifהתשובות לחידון ../images/Emo70.gif

אוקי, השאלות המודגשות הן השאלות על הפורום, עליהן הייתם צריכים להשיב. בסוגריים נמצאת התשובה לאותה שאלה. בשורה לאחר מכן יש את ההפניה לפורום הבא, מה שכתוב בסוגריים זה הפורום הבא אליו הייתם צריכים להגיע, ושם למצוא את השאלה הבאה... וחוזר חלילה. אני צריכה לזוז עכשיו, אבל עוד מעט כשאני אחזור אני בלי נדר אבדוק מי המנצח ואכתוב לכם פה. אנא קראו והחכימו!
א. מיהם הפנימיימיסטים (שלומדים בפנימיות...) שבשבט? [אל-חי, מתן] התחנה הבאה קשורה באוכל. מאכל (לא משקה) כהה, ומאוווווד טעים!!! יאממ... אם אתם לא יודעים, תשאלו את שולי. זה המאכל האהוב עליה... [שוקולד] ב. מיהו/הי בעל/ת הגימטריא הגבוהה ביותר בשבט? [שיראל/ נורית/אביתר] אז מה אתם אומרים? מחר יהיה גשם? או אולי מעונן חלקית? איפה יהיו סופות, אם יהיו? את כל זה אפשר למצוא ר-ק בפורום אחד, לשם אתם הולכים... [מזג אויר] ג. מיהו הגדול/ה שבשבט? [שולי] התחנה הבאה נמצאת בפורום, שאנשים שמתגעגעים לשנות השישים נמצאים שם... אוחח...הזכרונות... [שנות השישים] ד. כמה מהשבט נולדו באדר? [אושרה, אל-חי] התחנה הבאה נמצאת בפורום, בו תוכלו לדבר ר-ק על בנים ועל בנות... [על בנים ועל בנות] ה. כמה מהשבט נולדו בתשרי? [אלישבע, קרן] כנסו לפורום של אותו אחד ששר את השיר "זה כל הקסם"... [נמרוד לב] ו. למי הייתה בר מצווה ביום הראשון של הלימודים? [שי] כנסו לפורום שמיועד בול לפסנתרנים! [פסנתר ופסנתרנים] ז. מי מהפורום עבר/ה ניתוח בבטן? [רחלי] אחלה פורום... ניתוח? ילדה? אני חושבת שיש פורום שמדבר בדיוק על דברים של כירורגית ילדים!!! [כירורגית ילדים] ח. למי מהפורום יש אחיינים? [קרן, רחלי, יאיר, שיראל, אורי] לפחות 3 אם כבר מדברים על גיל הרך... קצת חינוך מגיע להם, לא? [חינוך לגיל הרך] ט. מי מנוי לחברת אורנג'? [שולי, קרן, אל-חי] לכו לפורום של מי ששר את השיר "אתה חייב למות עלי"... [להקת חמסה] י. איזו אות הכי נפוצה בשבט בראשי השמות? (באות הראשונה בכל שם) [א' -7] לכו לפורום, שהכניסה לשם היא רק אם היית כבר פעם אחת מתחת לחופה ונתת לזו שעמדה לידך טבעת נישואין... הכניסה לבנים ובנות כאחד! [נשואים ונשואות] י"א. מי נמצא בפורום לפחות חצי שנה (מנו את כולם)? [רחלי, שולי, אושרה, יאיר, שי] מכירים את התוכנית בערוץ 2 שעשתה את כל המדינה שמחה על הרגליים? כנסו לפורום שלה... [כוכב נולד] י"ב. באיזו עיר יש הכי הרבה חניכים (מהשבט)? [עפולה] אריאל??? פתחת לעצמך פורום בשם שלך ולא אמרת לנו???
כנסו לשם [אריאל] י"ג. ניצח ב-2 אליפויות במשחקי כדור? [אורי] כנסו לפורום של הקיפולי נייר (שם הפורום הוא המילה הנרדפת של "קיפולי נייר") [אוריגמי] י"ד. עבר/ה דירה לאחרונה? [אלי7] אז אותו/ה אחד/ת עבר/ה דירה, אבל בתוך הארץ... אבל לגבי אלה שעוברים לארצות הברית - יש להם פורום משלהם... [עוברים לארצות הברית] ט"ו. ספרדי או אשכנזי? [אמוץ] את שמנה ויפה? יש לך פורום במיוחד בשביל כל אלה שחושבות על עצמן ככה... [שמנות ויפות] ט"ז. החבר'ה שהספיקו כבר להכיר בית הם...? [מתן וקרן] מעריצים את ביתר ירושלים? כנסו לפורום שלהם... [ביתר ירושלים] י"ז. המדקדק/ת בנקיונות לפסח ומפשפש/ת אף בפלאפוניו הוא...? [עטרה] מת לדעת מה אפשר לגלות עליך עפ"י הכתב שלך? כנס לפורום, שם ינתחו לך את הכתב... [גרפולוגיה] י"ח. למי מאיתנו הגימטריא היא 284? [עטרה]

איזה חמודה..

אוקיי אז בא לי להגיב לגבי מה שכתבת כאן. זה ממש יפה..... אני בטוחה שהייתה לך עבודה ממש קשה וזה רק מראה על איכפתיות-ואנילא אומרת את זה רק כחברה אלא כאחת מהפורום...... אז כולכם... כל הכבוד לרחלי על המאמץ וההשקעה.. ותאמינו לי שהיא השקיעה כי עם כל המבחנים והשיעורים היא עשתה את זה..... אז רחלי יישר כוח...

../images/Emo105.gifהקפצהה../images/Emo105.gif כנסו:

מי שעוד לא ראה את הסרט - שיסתכל, אני מחכה לתגובות פה... השקעתי המווון
וגילת, מתי יגיעו התוצאות של השבט המנצח? יום נעים

SGVB

New member
הבעיה היא שהוא לא עובד

(הקישור מוביל לדף של גאוסיטיס שמודיע שהקובץ לא נמצא)

tamarhp

New member
שמתי ../images/Emo23.gif

אני אנסה להעלות את זה למשתמש שלי....

למעלה