עמיעז!!!

tamarhp

New member
ככה מכבדים את סבתא?

תמיד טוב שיש עוד סבתא למקרה הצורך

עכשיו כשאני חושבת על זה...

למה באמת לא היית ברשימה שלי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!??!?!?!?!?!?!??!?!! מוזרררררררררררררררררררררררררררררררררר נועוש, אל תעלבי
זה באמת בלי לפגוע!!! חוצמזה שאת נכנסת לפורום רק באמצע חודש ארגון וזה היה כבר באמצע ההכנות כשהרשימות מוכנות... את מבינה? כאילו, זה לא משהו נגדך!!! אוהבת אותךךךך!!!!!!!!!
אל תעלביייייייייי!!!!!!!! נ.ב. רוצה להתחלף איתי ולהיות המנהלת, ולחשוב על כולם?...

tamarhp

New member
אני סבתא בת 100

והיא בת 98 וחוצמזה חשבתי שאנחנו מפוטרות!

רשעית ../images/Emo8.gif

סתם.. אני באמת מקווה שלא נפגעת
ואני בת 98 (כמו שתמר אמרה!!!) רק שאני ממש מקווה שלא פיטרתם אותי
וקרן, למה את לא עונה באייסי?! אה?!?!

נולדת באדר???

וחוצמזה, כבר אמרתי לך!!!!!!!1 אוף, את כועסת סתם! זה מעליב גם אותי!!! באמת, זו לא הייתה שום כוונה רעה, פשוט בהתחלה את לא היית בפורום, וכשנכנסת זה היה כבר באמצע וגם אז אמרת שאת נכנסת רק מבי"ס אז את לא תהיי, ואז כבר שכחתי להכניס אותך! חוצמזה שאת בעיקר בפורום כשזה כבר נגמר... בבקשה, די להאשים אותייייייייייייייייייייי

../images/Emo60.gif../images/Emo108.gifעמיעז!!!../images/Emo19.gif../images/Emo15.gif

זהו... אין יותר עמיעז... נגמר!
אז מה היה לנו???
שרשרנו עשרות (
) שרשורים: 1. אמוץ: לעזוב את בני עקיבא? (06/11) 2. קרן: מזל טוב על פתיחת היורוליג!!! (06/11) 3. אושרה: יצחק רבין (06/11) 4. אלי7: שחרור הגופות (09/11) 5. אמוץ ושי: איך להשתיק שבט מעצבן??? (10/11) 6. קרן: סניפים נפרדים (10/11) 7. שולי: חרם על חניכה (10/11) 8. אושרה: "מי ששתה יין הונגרי" -
(13/11) 9. רחלי: מה ההבדל בין פיגוע לפיצוץ? (17/11) 10. נועה: שמפו, מרכך וסבון נוזלי... (20/11) 11. קרן: טלויזיה בבית (26/11)
אז מה עשינו למען השבט?
עשינו 3 סטיקרים
חידון (תשובות בקרוב בע"ה)
פרשות שבוע
הייתה יוזמה לעשות קירות, רק חבל שאורי היה היחידי שהוציא את המשימה לפועל..
מדי מוצ"ש יצא לוח מודעות בו הועלו הודעות וסיכום שבועי
עטרה חיברה לנו ראשי תיבות: ח-חבר'ה תכירו אותנו!!! ב- בדודה (שיראל) ר- רחלי (צופי וחורפני) י- יאיר (פרארי אדומה) א- אושרה (במילרע), אלישבע (tiki tiki), איילת (ayeletkl 5) א- אל-חי, אורי (סופר מריו), אביתר ש ע- עטרה (ש) מ- מתן בוזגלו, מחורפנת שכמוני (קרן) י- יש בש' שניים: שולי פ ושי (SGVB) ע- עכבר מעבדה (אמוץ) ז- זה אנחנו!!!!!!!
דאגנו שהפורום לא יהיה יבש כמה שיכולנו ופתחנו שירשורים שפורטו למעלה...
חדשים אצלנו בשבט: שיר, מור, מוריה, אוריה, ונועה שחזרה אלינו ובגדול!!! וכל מי ששכחתי -
וברוכים הבאים!!!!
אישית, הייתה לי עבודה ממש ממש ממש ממש קשה, אבל נהנתי. אני מקווה מאד שגם אתם!!!!!!! אוהבת המון, רחלי.

סבא רבא שלי נפטר לפני איזה 30 שנה

או משהו כזה... רחלי-נכון שסיפרו עליו בשבת..בסעודה שלישית...כולם הסתכלו עלי...
פאדיחות...

למעלה