Everytime-כול פעם

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifEverytime-כול פעם

אתה מבחין בי ולוקח את ידי אז למה אנחנו במקומות זרים ואהבה היא חזקה למה המשכת בלעדי וכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת בלעדיי הכנפיים שלי אני מרגישה כה קטנה אני משערת שאני זקוקה לך ביביי וכל פעם אני רואה אותך בחלומות שלי אני רואה את פניך, זה רודף אותי אני משערת שאני זקוקה לך ביביי אני משערת שאני זקוקה לך ביביי, או אני מנסה להאמין שאתה שם זאת הדרך היחידה שאני רואה בבהירות מה אני עשיתי נראה שעזבת בקלות וכול פעם שניסתי לעוף נפלתי בלעדיי הכנפיים שלי אני מרגישה כה קטנה אני משערת שאני זקוקה לך ביביי וכול פעם... אני כנראה גרמתי לגשם הזה בבקשה סלח לי חולשתי מכפרת על כאבך והשמש מחייכת מעליי או, בלילות אני מתפללת שבקרוב פניך יתרחקו וכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת בלעדיי הכנפיים שלי אני מרגישה כה קטנה אני משערת שאני זקוקה לך ביביי וכל פעם אני רואה אותך בחלומות שלי אני רואה את פניך, זה רודף אותי אני משערת שאני זקוקה לך ביביי אחרי הכול

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif Toxic -רעל

ביביי, אתה לא רואה אני זועקת בחור כמוך צריך להיות אזהרה זה מסוכן אני נופלת אין מפלט אני לא יכולה לחכות אני צריכה להכות ביביי,תן לי את זה אתה מסוכן אני אוהבת את זה הלילה לא יכולה להיות בעלת ביטחון ירוד מאבדת את ראשי מסתובבת סביב סביב אתה מרגיש אותי עכשיו? עם הטעם של שפתיך אני צפה מעל הרעל שלך קוטע (מפסיק) את שנתי (אווו אוון) עם טעם של גען עדן מורעל אני מכורה לך אתה יודע שהרעל שלך? ואני את מה שאתה עושה אתה לא יודע שהרעל שלך? זה נעשה מאוחר לתת לך עליונות לקחתי לגימה מגביע השטן לאט,זה משתלט עליי הלילה לא יכולה להיות בעלת ביטחון ירוד זה באוויר וזה מסביב אתה יכול להרגיש אותי כעת? עם טעם של שפתיך אני צפה מעל הרעל שלך קוטע את שנתי (אווו אווו) עם טעם של גן עדן מורעל אני מכורה לך אתה לא יודע שהרעל שלך? ואני אוהבת מה שאתה עושה אתה לא יודע שהרעל שלך? שיכורה עכשיו אם אהבתך עכשיו אני חושבת שאני מוכנה עכשיו שיכורה עכשיו אם אהבתך עכשיו אני חושבת שאני מוכנה עכשיו

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif Toxic-רעל

ביביי, אתה לא רואה אני זועקת בחור כמוך צריך להיות אזהרה זה מסוכן אני נופלת אין מפלט אני לא יכולה לחכות אני צריכה להכות ביביי,תן לי את זה אתה מסוכן אני אוהבת את זה הלילה לא יכולה להיות בעלת ביטחון ירוד מאבדת את ראשי מסתובבת סביב סביב אתה מרגיש אותי עכשיו? עם הטעם של שפתיך אני צפה מעל הרעל שלך קוטע (מפסיק) את שנתי (אווו אווו) עם טעם של גן עדן מורעל אני מכורה לך אתה יודע שהרעל שלך? ואני אוהבת את מה שאתה עושה אתה לא יודע שהרעל שלך? זה נעשה מאוחר לתת לך עליונות לקחתי לגימה מגביע השטן לאט,זה משתלט עליי הלילה לא יכולה להיות בעלת ביטחון ירוד זה באוויר וזה מסביב אתה יכול להרגיש אותי כעת? עם טעם של שפתיך אני צפה מעל הרעל שלך קוטע את שנתי (אווו אווו) עם טעם של גן עדן מורעל אני מכורה לך אתה לא יודע שהרעל שלך? ואני אוהבת מה שאתה עושה אתה לא יודע שהרעל שלך? שיכורה עכשיו אם אהבתך עכשיו אני חושבת שאני מוכנה עכשיו שיכורה עכשיו אם אהבתך עכשיו אני חושבת שאני מוכנה עכשיו

omerdo

New member
../images/Emo77.gifיא קיר...

פרוש לדוקים... פעם הבאה תשאיר את התרגום לאלו שגם יודעים לתרגם... אנ'לא בא לרדת עליך אבל פשוט אם אתה רואה שאתה לא יודע לתרגם אז אל תתרגם...

Itzik200

New member
מצטער אבל המילים לא נכונות

זה: Too high, can't come down ולא: Tonight, can't calm down ואם אפשר להבין מה הפירוש באנגלית ל: הרעל שלך קוטע את שנתי ודרך אגב, אם אתם מכירים מקום שיש בו את המילים הנכונות אני אודה לכם מאד כי אני לא חושב שיש אתר שיש לו את המילים המדויקות והרשמיות כל אתר ממציא מילים אחרות הדרך היחידה זה או לעשות קריוקי מהשיר ולשמוע יותר טוב מה המלוות שרות או לראות בהופעות איך בריטני מזיזה את הפה האתר שהיה הכי מדויק לפי דעתי הוא: גיליתי שבום בום זה: boy, you look so sexy ולא why you look so sexy וגם one minute might be too late ולא woman it might be too late יש שם את המילים של כל השירים מהדיסק חוץ מThe hook up (שלא מצאתי בשום מקום) ושל outrageous מעצבן שבריטני לא שמה אף פעם מילים בחוברות של הדיסקים (ואם יש רק של חלק...)

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifבקשר לבום בום..

זה לא you look so sexy אלא your body look so sexy נראה לי..

Itzik200

New member
אם תראה את ההופעה בABC

תראה שהיא אומרת לפי הפה: "בו" לא רואים את ההמשך אבל בגלל שלא שומעים שום "די" (של הבודי) שהיא אומרת ולא שומעים YOUR זה בוי ואני בטוח בזה 90% אם זה לא בוי זה וואי... אבל אני כמעט בטוח שזה בוי כי אם תשמע את השיר בקריוקי תשמע את המלוות אומרות "בוי"

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifboy your body look so sexy

ואני בטוח בזה... כי you loos so sexy זה משפט לא שלם...תנסה לשיר אותו לפי הקצב וזה לא הולך, כי חסרה שם מילה..

Itzik200

New member
אממממ זה לא הגיוני זה ארוך מדי

זה boy,you look so sexy וזה 100% תשמע בסוף של השיר שומעים את זה ממש ברור... בסוף לפני שהוא נגמר.....

Itzik200

New member
לא נתתי את האתר...

הנה כאן תעשו בחפש שיר של בריטני חדש ותראו יש אפילו בצד בTOP 5 שהכי מחפשי זה TOXIC (במקום השני!!! אנשים כל כך מחפשים את המילים של השיר הזה?!! זה רומז על משהו?!) וTOUCH OF MY HAND וגם ME AGAINST THE MUSIC

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif

אבל באתר שנתת המילים של "מגע ידי" זה כאילו שיר אחר לגמרי... ו"כל פעם" יש קטע "והשמש מחייכת מעליי" זה הכל לקוח מהאתר

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאכפת לך אם אני אשפץ קצת?

בוא תבחין בי וקח את ידי אז למה אנחנו כ"כ זרים כשהאהבה היא חזקה למה המשכת בלעדי וכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת בלעדיי הכנפיים שלי אני מרגישה כה קטנה אני משערת שאני זקוקה לך ביביי וכל פעם אני רואה אותך בחלומות שלי אני רואה את פניך, זה רודף אותי אני משערת שאני זקוקה לך ביביי אני מנסה להאמין שאתה כאן זאת הדרך היחידה שאני רואה בבהירות מה עשיתי נראה שהמשך הלאה בקלות וכול פעם שניסתי לעוף נפלתי בלעדיי הכנפיים שלי אני מרגישה כה קטנה אני משערת שאני זקוקה לך ביביי וכול פעם כנראה שעירפלתי את זה (כאילו, גשם...מעורפל...יש מבין?) בבקשה סלח לי חולשתי גרמה לך כאב והשיר הזה הוא סליחתי בלילות אני מתפללת שבקרוב פניך יעלמו וכל פעם שאני מנסה לעוף אני נופלת בלעדיי הכנפיים שלי אני מרגישה כה קטנה אני משערת שאני זקוקה לך ביביי וכל פעם אני רואה אותך בחלומות שלי אני רואה את פניך, זה רודף אותי אני משערת שאני זקוקה לך ביביי אחרי הכול

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifגם לי בא לכתוב ת'מילים..התשובה

אתה התשובה כל הזמן הזה ניסיתי לחפש אותך השתוקקתי אתה התשובה לשאלות שנצרבו כשהם שואלים אותי את מי אני אוהבת אתה התשובה אתה תשובתי חיכיתי בסבלנות ליום הזה שסוף סוף הגיע בידיעה שאיכשהו ובדרך כל שהיא אני אמצא את האחד המיוחד מישהו מושלם, מישהו אמיתי מישהו שידעתי שהוא אתה מי יכול להחזיק אותי חזק לחמם אותי במשך הלילה מי יכול לנגב לי ת'דמעות כשזה לא בסדר, לתקן את זה מי יכול לתת לי אהבה עד שאהיה מסופקת? מי האחד שאני צריכה בחיי אתה התשובה כל הזמן הזה ניסיתי לחפש אותך השתוקקתי אתה התשובה לשאלות שנצרבו כשהם שואלים אותי את מי אני אוהבת אתה התשובה אתה תשובתי אני בקושי יכולה לדבר כי אני תחת הכישוף שלך שומרת כל רגע שיש לי אותך לעצמי שמה את אהבתי למבחן בייבי, זה הגורל שלי מי יכול להחזיק אותי חזק לחמם אותי במשך הלילה מי יכול לנגב לי ת'דמעות כשזה לא בסדר, לתקן את זה מי יכול לתת לי אהבה עד שאהיה מסופקת? מי האחד שאני צריכה בחיי אתה התשובה כל הזמן הזה ניסיתי לחפש אותך השתוקקתי אתה התשובה לשאלות שנצרבו כשהם שואלים אותי את מי אני אוהבת אתה התשובה אתה תשובתי

SivAn 4u

New member
אמ... גם אני תרגמתי..

מקווה שזה נכון.. (למרות שלא ניראה לי שזה מעניין אותכם) כל פעם – בריטני ספירס בוא.. תבחין בי.. ותיקח את ידי.. למה אנחנו.. זרים כש.. אהבתנו חזקה.. למה להמשיך בלעדיי..? ותמיד כשאני מנסה לעוף אני נופלת.. בלי כנפיי.. אני מרגישה כל כך קטנה.. אני מניחה שאני צריכה אותך.. ותמיד שאני רואה אותך בחלומותיי.. אני רואה את פנייך.. זה רודף אותי.. אני מניחה שאני צריכה אותך.. אני ממציאה לעצמי.. שאתה כאן.. זו הדרך היחידה שאני רואה ברור.. מה עשיתי? ניראה שהמשכת כל כך בקלות.. ותמיד כשאני מנסה לעוף אני נופלת.. בלי כנפיי.. אני מרגישה כל כך קטנה.. אני מניחה שאני צריכה אותך.. ותמיד שאני רואה אותך בחלומותיי.. אני רואה את פנייך.. זה רודף אותי.. אני מניחה שאני צריכה אותך.. אולי גרמתי לגשם לרדת.. בבקשה תסלח לי.. ש.. חולשתי גרמה לך כאב... והשיר הזה הוא סליחתי.. בלילה אני מתפללת שבקרוב פנייך ייעלמו.. ותמיד כשאני מנסה לעוף אני נופלת.. בלי כנפיי.. אני מרגישה כל כך קטנה.. אני מניחה שאני צריכה אותך.. ותמיד שאני רואה אותך בחלומותיי.. אני רואה את פנייך.. זה רודף אותי.. אני מניחה שאני צריכה אותך..

למעלה