ברוכה הבאה
א אביחי 33 New member 9/9/05 #27 קוראים לאשתו של יקי אורית.. והיא בכלל לא משחקת בעונה השלישית אלא היא שיחקה בעונה השנייה. לאשתו של רשף קוראים איילת.
קוראים לאשתו של יקי אורית.. והיא בכלל לא משחקת בעונה השלישית אלא היא שיחקה בעונה השנייה. לאשתו של רשף קוראים איילת.
S SimsY New member 9/9/05 #29 כן אני יודע על אורית אני סיכמתי כל פרק ופרק בעונה הקודמת - ככה שקצת קשה לשכוח אותה בקשר לרשף אני פשוט שכחתי - לא ראיתי את הסדרה כבר יותר מחודש.
כן אני יודע על אורית אני סיכמתי כל פרק ופרק בעונה הקודמת - ככה שקצת קשה לשכוח אותה בקשר לרשף אני פשוט שכחתי - לא ראיתי את הסדרה כבר יותר מחודש.
S SimsY New member 9/9/05 #47 ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif
S SimsY New member 9/9/05 #33 לצערי לא התקלקל לי הכרטיס עריכת וידאו אז שלחתי אותו למעבדה לתיקון כי הוא עדיין באחריות אז לשבוע הקרוב והבא אין לי יכולת לעשות פרקים.
לצערי לא התקלקל לי הכרטיס עריכת וידאו אז שלחתי אותו למעבדה לתיקון כי הוא עדיין באחריות אז לשבוע הקרוב והבא אין לי יכולת לעשות פרקים.
ה הדסי מתה על אגמי New member 9/9/05 #42 יאו איזה השקעה בובי../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif כל הכבוד