ארוויזיון אהבה מעבר לפינה
here are the results for the 244 episode יואב כבר בגד זה די מאוחר לדבר על זה - הוא צריך להתרחק ממנה אם הוא מרגיש שהוא לא יכול להתאפק יואב: 6 נקודות על הנאמנות / 7- על הנשיקה הזאת כי עדיין הוא נישק אותה כשהוא עם מישהי אחרת יש לזה טעם לפגם זה יפה מצד ליאור שהוא אמר את זה - 7 נקודות (אבל זה יכול לגרום לבעיות כלשהן אם היא תבוא כשהאדון יהיה בתוך הפה של דנה או של מישהי אחרת) שירלי - 2 נקודות על זה שהיא לא הפריעה להם. אליאן / גולן אליאן מנסה לתחמן את גולן: 6 נקודות על ההסתדרות, 5- על זה שהיא מנסה לסדר אותו ככה גולן: 7 על זה שהוא לא חותם על כל דבר שנותנים לו ליד אלא מתעקש לדעת מה זה בכלל. שירלי מדברת עם ליאור: שירלי מסיבה מסויימת היא הופכת להיות כזאת הבן אדם הוא חדשות רעות בשבילה כדאי לה לעזוב. גולן עדן אליאן 2: עדן - 6 נקודות על ההצלה של גולן בבית של אליאן: 3+ לאליאן על הקטע המצחיק הזה עם חלומות מתוקים 8+ ליואב על הכנות דנה וליאור: 4- דנה מכניסה את ליאור לסרטים מיותרים - אסור לו לחתום על זה הוא יאבד אותה. המשך בבית של אליאן: 3- ליואב שלא אמר בפירוש מה קרה שם עם תמר והיה פסיבי משהו. 1- לאליאן על החוסר סבלנות הזה למרות שיש כאן נסיבות מקילות אליאן ויקי: 6+ לגולן על זה שהוא לא ויתר על החוזה ולא נפל בפח. שאול ושירלי: 6- איזה קרציה השאול הזה! הוא נשוי מה הוא מדבר בכלל אין לו זכות. 3- מה זה הקטע עם ליאור - אני חושב שזה לא ייגמר הכי טוב. אורית ועדן: 5- רשף והטיימינג הדפוק שלו תסתום אשתך שם.... כבר חשבתי שאורית תגיד שהיא יודעת ועל זה אין לה על מה לשקר. דניאלה ואמנון: 5- על מה דניאלה מדברת בכלל ?? היא מנסה להשתלט על התינוקת. בבר עם האמרגן הדביל החדש הזה: 7+ קטע גדול של אליאן על האמרגן הדביל הזה!!! 2+ לשנה הבאה....
אני חושב שהחנטריש האמרגן הזה ינסה לחבל להם. בשיעור: 6+ לליאור על הדאגה 4- ה"אמת" של שאול על אשתו והמלחמות המטופשות שלו. רשף ואורית: מה רשף רק בן 30 ? 6- מה רשף נורמלי? הוא יצא מדעתו - קצת דיסקרטיות - קצת דיסקרטיות!!! 2- בשביל הצביעות לאורית זה כל כך לא יפה. אליאן ועדן: 5- איזה לא מפרגנת עדן.... זה כל כך לא יפה מצידה. (יש לי הרגשה שזה ייגמר ברע!!!!!!! תחכה עד שיקראו לך) 3+ יפה לאליאן על ההדיפה של עדן. שירלי וליאור: אני אומר לכם זה ייגמר כאן בבכי! אליאן גולן ועדן: אמרתי לכם - מה אמרתי לכם שזה מה שיקרה? 3- גולן אומר דברים שהוא עלול להצטער עליהם (נסיבות מקלות ב') * 6- המניאק הזה דיוויד הולך להפליל את ליאור במשהו שהוא לא עשה