שרשור פרק 244

אביחי 33

New member
../images/Emo60.gifשרשור פרק 244../images/Emo60.gif

כללל מה שיש לכם להגיד על הפרק היום, אתם מוזמנים הכל לכאן
ולא לשכוח
היום מיד לאחר הפרק היומי, אלון ליטבק יהיה כאן ב LIVE ויענה על השאלות שלכם
תהנו

היללי 2

New member
כןןן...../images/Emo27.gif

מוסקונה כינראה ביטל להם את ההופעה והם הלכו לשם(עדן אליאן וגולן)אל הזולה ואמרו שהכל מלא ואין לו הופעה ואז הוא חזר מעוצן ורח על אליאן שהוא לא רוצה בכלל לחתום על החוזה ואמר שהוא לא רוצה לעבוד איתה......

אמממממממ

היה פרק חמוד ביותר איזה חמוד אלון(יואב) ככה צריך לספר את האמת ולא לשקר כל הכבוד

א2ישג

New member
הוא כזה מתוק ../images/Emo9.gifאבל למה אליאן

לא מוכנה להקשיב לו ? היא התעצבנה מהר מידי!!!

א2ישג

New member
היה פרק ממש יפה!!!!!!!!../images/Emo9.gif

אבל אני לא מבינה למה באמת אליאן לא הולכת לעבוד אצל מוסכונה...זה יהיה לה גם טוב וגם לגולי איזה קטעים שהוא מתעצבן...חיחיחי ומה יהיה עם עדן לא מתאים לה ולא לי כל הקטע המסריח עם רשף!!!!!!!!! ראיתם אתמול תקטע עם החזיה!!!
זה ממש היה דפוק..כי לעדן לא היה חזיה גם לפני...חח...
אני מקווה שהם יחזרו היא וגולי !!!!!!!

SimsY

New member
ארוויזיון אהבה מעבר לפינה

here are the results for the 244 episode יואב כבר בגד זה די מאוחר לדבר על זה - הוא צריך להתרחק ממנה אם הוא מרגיש שהוא לא יכול להתאפק יואב: 6 נקודות על הנאמנות / 7- על הנשיקה הזאת כי עדיין הוא נישק אותה כשהוא עם מישהי אחרת יש לזה טעם לפגם זה יפה מצד ליאור שהוא אמר את זה - 7 נקודות (אבל זה יכול לגרום לבעיות כלשהן אם היא תבוא כשהאדון יהיה בתוך הפה של דנה או של מישהי אחרת) שירלי - 2 נקודות על זה שהיא לא הפריעה להם. אליאן / גולן אליאן מנסה לתחמן את גולן: 6 נקודות על ההסתדרות, 5- על זה שהיא מנסה לסדר אותו ככה גולן: 7 על זה שהוא לא חותם על כל דבר שנותנים לו ליד אלא מתעקש לדעת מה זה בכלל. שירלי מדברת עם ליאור: שירלי מסיבה מסויימת היא הופכת להיות כזאת הבן אדם הוא חדשות רעות בשבילה כדאי לה לעזוב. גולן עדן אליאן 2: עדן - 6 נקודות על ההצלה של גולן בבית של אליאן: 3+ לאליאן על הקטע המצחיק הזה עם חלומות מתוקים 8+ ליואב על הכנות דנה וליאור: 4- דנה מכניסה את ליאור לסרטים מיותרים - אסור לו לחתום על זה הוא יאבד אותה. המשך בבית של אליאן: 3- ליואב שלא אמר בפירוש מה קרה שם עם תמר והיה פסיבי משהו. 1- לאליאן על החוסר סבלנות הזה למרות שיש כאן נסיבות מקילות אליאן ויקי: 6+ לגולן על זה שהוא לא ויתר על החוזה ולא נפל בפח. שאול ושירלי: 6- איזה קרציה השאול הזה! הוא נשוי מה הוא מדבר בכלל אין לו זכות. 3- מה זה הקטע עם ליאור - אני חושב שזה לא ייגמר הכי טוב. אורית ועדן: 5- רשף והטיימינג הדפוק שלו תסתום אשתך שם.... כבר חשבתי שאורית תגיד שהיא יודעת ועל זה אין לה על מה לשקר. דניאלה ואמנון: 5- על מה דניאלה מדברת בכלל ?? היא מנסה להשתלט על התינוקת. בבר עם האמרגן הדביל החדש הזה: 7+ קטע גדול של אליאן על האמרגן הדביל הזה!!! 2+ לשנה הבאה....
אני חושב שהחנטריש האמרגן הזה ינסה לחבל להם. בשיעור: 6+ לליאור על הדאגה 4- ה"אמת" של שאול על אשתו והמלחמות המטופשות שלו. רשף ואורית: מה רשף רק בן 30 ? 6- מה רשף נורמלי? הוא יצא מדעתו - קצת דיסקרטיות - קצת דיסקרטיות!!! 2- בשביל הצביעות לאורית זה כל כך לא יפה. אליאן ועדן: 5- איזה לא מפרגנת עדן.... זה כל כך לא יפה מצידה. (יש לי הרגשה שזה ייגמר ברע!!!!!!! תחכה עד שיקראו לך) 3+ יפה לאליאן על ההדיפה של עדן. שירלי וליאור: אני אומר לכם זה ייגמר כאן בבכי! אליאן גולן ועדן: אמרתי לכם - מה אמרתי לכם שזה מה שיקרה? 3- גולן אומר דברים שהוא עלול להצטער עליהם (נסיבות מקלות ב') * 6- המניאק הזה דיוויד הולך להפליל את ליאור במשהו שהוא לא עשה

למעלה