שעווה:)

Stinki Winki

New member
לינק להופ קפה??

שלי משום מה לא הולך לאתר אלא לאתר אחרo_O אה, ושפ"ם

נׁעה

New member
מה שיש לך ככל הנראה נכון

"This domain name expired on Jun 02, 2006. " אז עד שהיא תטרח לחדש אותו...

מישהי יכולה לתרום לי

זיכרון שעובד? יש לי דולי מוכנה כבר שבוע ואני שוכחת להעלות אותה. אה, גם פלטה כסופה טובה לא תזיק ^^. תודה לתורמות P:

לידור, הסברתי לך מליון פעם..

חבל שלא הקשבת לי! א-י-ן כזה דבר. השעוו"ה הזו נועדה כדי לשאול מאיפה הבייסים, ושאלות כמו שלך, לדוגמא. אז את יכולה לשאול מאיפה הבייס, ואין כזה דבר מהחוקים של הפורום / טופי / אתר מעתיקן אחר. [לאלאללאלאלא, הפורום לא מעתיקן, אבל טופי כע.] תודה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאת לא יכולה להגיד

שהבייס מהחוקים של הפורום- אף חוק לא הוציא מהכיס שלו בייס. את צריכה לבדוק מי היוצר ולתת קישור לאתר אם יש ואם אין אז שם או כינוי מזהה. בכל מקרה הבייס הספציפי הזה מפינקיז. ואני ממליצה לך שאם את לא יודעת מאיפה הבייס פשוט שימי את הבייס לבד בשעו"ה ותשאלי אם מישהי יודעת מאיפה הבייס- ולרוב לפחות אחת תדע להגיד לך מאיפה- ואם לא אז תנסי גם בשעו"ה הבאה ואולי מישהי תדע ואולי אפילו תחפשי באתרים שונים בעמודי הבייסים- ואם אחרי כל זה את לא מוצאת- פשוט אל תפרסמי
[או פשוט לברר קודם מאיפה הבייס ורק אחרי שאת יודעת מאיפה הוא לצייר עליו דולי, ככה שלא יקרה מצב שכבר עשית דולי על בייס שאת לא יודעת את זכויות היוצרים שלו.] הכל נכתב ברוח טובה
[וסליחה על החפירה..
]

רחלי03

New member
איזה מהן יותר יפה?

לשלב הבא של הדולי השחורה. בייס רום4סקווארס.

fat luey

New member
בלינושא.

עשיתי חידוש לבייס ישן שלי, ועשיתי גם כמה שינויים בראש, אז תהיתי [
] אם כמה בנות יוכלו לנסות לעשות שיער [הכי חפיף, אפילו רק קווי מתאר] על הראש החדש, שאני אדע אם הוא בסדר ואם הוא נוח וכאלה. אז אם תוכלו זה יהיה נחמד.
[הראש שעל הבייס השמאלי.]

fat luey

New member
הו, נו,

אל תשמרו. כאילו, עוד לא. [זה יצא מתלהב ומתנשא- כאילו אני חושבת שאתן רוצות לשמור או משהו. אבל לא ככה התכוונתי.
]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifואו מדהים!

אני פשוט חולה על הבייסים שלך;_;
כשיהיה לי זמן אני אעשה עליו, בטוח^^

למעלה