למישהו יש בייס מהפרופיל? ושיהיה בייס בגודל בינוני - גדול.
ק קלמנטינה מצויה New member 18/7/06 #49 ../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif אלו הכי פרופיל שיש לי אבל אני חושבת שזה לא מה שהתכוונת *יוניק דולז*
../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif אלו הכי פרופיל שיש לי אבל אני חושבת שזה לא מה שהתכוונת *יוניק דולז*
W Welcome To My Life1 New member 18/7/06 #50 ../images/Emo47.gif שמתי בשדח"ם אבל... לא נראה לי שמישהי תגיב איזו גרסה? ^^ (יש שינוי רק בחולצה) נראה לי שאני אקח בלי ההדפס אבל אני שואלת אתכן לכל מקרה ^^ בייס צריוול
../images/Emo47.gif שמתי בשדח"ם אבל... לא נראה לי שמישהי תגיב איזו גרסה? ^^ (יש שינוי רק בחולצה) נראה לי שאני אקח בלי ההדפס אבל אני שואלת אתכן לכל מקרה ^^ בייס צריוול
ג גינגימניה New member 18/7/06 #56 פלטות צבעוניות וצבעים שמחים אם לא עכשיו לחזור לעשיית הדוליז, אז מתי?? בבקשה, אם אפשר פלטות צבעוניות וצבעים שמחים {לא כהים ולא בהירים מידי}
פלטות צבעוניות וצבעים שמחים אם לא עכשיו לחזור לעשיית הדוליז, אז מתי?? בבקשה, אם אפשר פלטות צבעוניות וצבעים שמחים {לא כהים ולא בהירים מידי}
ר רחלי03 New member 20/7/06 #97 תפוזבל../images/Emo122.gif הנה עוד, אני לא זוכרת של מי... מי שיודעת, שתשרשר.
W Welcome To My Life1 New member 19/7/06 #70 ../images/Emo47.gif המ... גרסה? XD הוספתי עוד. אני פשוט לא מרוצה מאף מכנסיים גרסה 4 זה בעצם מן הדפס כזה של אש או משהו ^^ על גרסה 3 בעצם ניסיתי משהו לא קשור לחיים. גרסה 1 או 2 זו אותה גרסה רק צבע שונה (גרסה 4 נעשתה על פי גרסה 2 אבל אם תרצו אז זה יהיה על פי גרסה 1 זה לא משנה.) תודה רבה למגיבות ^^ פשוט בשדח"ם לא כל כך עזרתן לי זה היה תיקו XD
../images/Emo47.gif המ... גרסה? XD הוספתי עוד. אני פשוט לא מרוצה מאף מכנסיים גרסה 4 זה בעצם מן הדפס כזה של אש או משהו ^^ על גרסה 3 בעצם ניסיתי משהו לא קשור לחיים. גרסה 1 או 2 זו אותה גרסה רק צבע שונה (גרסה 4 נעשתה על פי גרסה 2 אבל אם תרצו אז זה יהיה על פי גרסה 1 זה לא משנה.) תודה רבה למגיבות ^^ פשוט בשדח"ם לא כל כך עזרתן לי זה היה תיקו XD