מוקדש ליעלוליק^^
ד דניאל נשר New member 24/8/06 #5 הנה../images/Emo29.gif מי שמזהה שזה שלה שתגיד, כי אני לא יודת של מי... אה, ואם יש זכויות בוקבץ אז בכלל כיף.
הנה../images/Emo29.gif מי שמזהה שזה שלה שתגיד, כי אני לא יודת של מי... אה, ואם יש זכויות בוקבץ אז בכלל כיף.
ש שושה היפיופה New member 25/8/06 #36 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוהנה נכון ולאנכון באולסטר
ש שושה היפיופה New member 26/8/06 #53 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכן, הייתה לו גירסא חדשה יותר ומתוקנת, אומשהוכזה, לא?
צ צב אתלטי New member 26/8/06 #55 אין לי מושג..../images/Emo54.gif אני רק יודעת שקראתי ולא הכל בו נכון .
ש שושה היפיופה New member 25/8/06 #37 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא מכירה טיוט' למחוך. אבל אני יכולה לעשות לך אחד... יש שני סוגים של מחוך, אחד שמתחת לציצי ואחד שעל הציצי, לאיזה מהם התכוונת?
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא מכירה טיוט' למחוך. אבל אני יכולה לעשות לך אחד... יש שני סוגים של מחוך, אחד שמתחת לציצי ואחד שעל הציצי, לאיזה מהם התכוונת?
ד דניאל נשר New member 25/8/06 #39 שניהם><../images/Emo29.gif אני אמוד אשמח אם תכני^^ כרגע יותרק דחוף בטן.
L LaLaPoP New member 24/8/06 #4 אני צריכה ......./images/Emo119.gif פלטות בכל הצבעים שיש לכן למי שתיתן
ש שושה היפיופה New member 25/8/06 #26 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזאת הגדרה רחבה../images/Emo122.gif אלו יספיקו לך? הן אפילו באות עם בייס><
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזאת הגדרה רחבה../images/Emo122.gif אלו יספיקו לך? הן אפילו באות עם בייס><
ש שושה היפיופה New member 25/8/06 #35 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני לא מצליחה להעלות את זה עם הבייס:\\ יש פה מספיק אבל, לא?
D Dandoka New member 25/8/06 #8 בייסים כהים אתן מכירות? אני מחפשת המון זמן. ואם אתן מכירות, עדיף בינוניים עד קטנים. לא גדולים לדולי הזאת שאני רוצה להכין. עזרו לי?...=[
בייסים כהים אתן מכירות? אני מחפשת המון זמן. ואם אתן מכירות, עדיף בינוניים עד קטנים. לא גדולים לדולי הזאת שאני רוצה להכין. עזרו לי?...=[
G gtfjfvbghcdfhfdyh New member 25/8/06 #18 יש כמה בוויוקי(ככה רושמים?) אבל אין לי קישור לאתר^^' אם את רוצה אני אשלח לך לכאן...
ש שושה היפיופה New member 25/8/06 #20 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מחפשת לך כבר המוןזמן איזה גזעניות הדולריות האלה הנה אחד חמוד^^ משוגר קריסטל. לא אמרת בדיוק באיזה גודל את רוצה, וכמה כהה את רוצה ובאיזו פוזה, אז אהממ.. מה שנראהליP: ובעיקרון, כל בייס את יכולה לצבועP: רק תמצאי בייס שאת אוהבת, ותתעללי בו, עד שיתקבל הצבע שאת רוצהD: טוב הנה
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מחפשת לך כבר המוןזמן איזה גזעניות הדולריות האלה הנה אחד חמוד^^ משוגר קריסטל. לא אמרת בדיוק באיזה גודל את רוצה, וכמה כהה את רוצה ובאיזו פוזה, אז אהממ.. מה שנראהליP: ובעיקרון, כל בייס את יכולה לצבועP: רק תמצאי בייס שאת אוהבת, ותתעללי בו, עד שיתקבל הצבע שאת רוצהD: טוב הנה