לא יודע

z got a

New member
../images/Emo60.gif לא יודע

למה נכנסתי שוב פעם לפורום המעצבן הזה...יווו אתם מביאים לי תסעיף... אני עצבני רצח... עכשיו ככה קודם כל לכל החכמולוגים הראשיים פה כן אתם מכשפים גדולים ממש כמו קראולי כל הכבוד. תפסיקו לזיין תשכל אתם תפוסים חזק באולד סקול של הבאאאא והווואאהההה והוקוס פוקוס טרילי בם. בטח גם שומעים מטאל. אתם הכי מעצבנים אותי. ולכל הילדים המפגרים שקוראים הארי פוטר ורואים מכושפות, שמעו,עליכם אני לא מתעצבן בכלל, חבל על כל טיפת כעס באמת. לכם אני יציק עד שלא תעיזו להכנס לפה יותר, חארות קטנים. "אני צריך כישוף ל...איך עושים כדור אש?...אחותי הקטנה מסתובבת עם רוקרים...", יוו אם הייתי תופס אותכם ברחוב הייתי פותח לכם תתחת עד שהיה יוצא משם איזה כדור אש. חכו חכו. למה אני עצבני בכלל...אההה כן איך אפשר שלא... תבינו כבר שכל המאסטרים הראשיים תפסו את השיטה לעשות כסף קל על ידי כתיבת ספרים וגניבת כסף ממצטרפים חדשים לסיקרט סוסייטי שלהם. הגדול מכולם קראולי וחבורתו. זייני שכל בע"מ. אבל הם יודעים את האמת, הם פשוט אנשי עסקים טובים. אין מה לדבר על מאגיה יותר זהו נגמר. הפורומים האמיתיים על מאגיה הם כל שאר הפורומים חוץ מהפורום הזה. המאגיה חיה כשלא מדברים עליה, כל בן אדם שהו חי אותה במיוחד אם הוא לא "מתעניין בנושא", אם הוא כן אז הוא בעצם מפריע לזרימה הטבעית שלו. המבחן האמיתי הוא לשכוח מכל הבולשיט הזה ורק אז הדברים ירוצו. זה כמו שמנסים להזכר במשהו ורק כששוכחים מכל העניין המשהו הזה פתאום קופץ למח. זוהי הכוונה האמיתית של שמירת ה"סודיות". אני מכתיר את עצמי בזאת כמציק הראשי של פורום מאגיה. ולטורי המנהלת, את כוסית חושרמוטה, איזה חיוך כפרה עלייך. חתימה: "בחורות בבגד ים חוטיני משתזפות על שפת הים..." ציטוט: "מיאו...חתולה"/זאב רווח

jbu

New member
שלום לך בחור צעיר!

-האם הייתי לך שנאה
לתפוזים מגיל צעיר? -האם כתום מביא לך אוותה בעצהים? -האם אתה מחפש משטרים להפיל? -האם אתה מוכן להתאבד, רק מחפש את המטרה הנכונה בשבילך? אם עניתה כן על כול השאלות האלו אז אתה עשוי מתפוח
אז |תפוח| היא קבוצת אנטי תפוזים אשר פועלת על מנת להחליף את השלטון האוטוקרתי הזה באחר
אחד יותר טוב אשר יועיל לאנושות, ללא כול הקונספירציות של תפוז. אנחנו רוצים אותך
כדי להצטרף ללוחת הגרילה שלנו, שלום אני אלעד ואני ראש התפוח, אני מצרף לך תמונה מהכנס האחרון שלנו על שטיפת מוח (אחד מבין הקורסים היוקרטים שלנו. בקורס הזה ספיציפית דיברנו על שטיפת מוח, איך עושים את זה על שיטות שונות ואיך מזהים שעושים את זה לך, לצערי\שמחתי אף אחד מהם לא הצליח בחלק האחרון אז כולם הצטרפו אלי ושרפו דגלים של תפוזים, יריות על תפוזים ובסוף רשמו את השם שלי בגדול עם מגן דוויד.
תפוח, כי תפוז זה כבר מאכל של גוים.

z got a

New member
בלי להתחנף...

JBU אתה בסדר לאללה, נראה לי שהבנת תראש שלי וגם אתה רוצה לסטור לכמה ילדים מעצבנים שצופים במכושפות. בכל מקרה בקשר לשאלות דווקא אני אוהב מאוד תפוזים ולאנרכיה קבוצתית כבר אין לי כח. אני עובד לבד, תודה בכל מקרה. ציטוט:"............."/HARPOCRATES

ToryMaster

New member
שלום

מה נשמע אצלך? הכל בסדר? נתחיל מזה, שזה מזה לא עניינך אם אני כוסית או לא, ובטח ובטח שזה לא צריך להופיע על גבי הפורום. ג'בו היקר שלנו צחק עליך במקרה ואל הבנת. בכל מקרה, אני לא צריכה לספר לך שאתה מציק לכולנו בפורום, ושעוד הודעה אחת כזאת אני אאלץ להגביל אותך. להתראות.

jbu

New member
לא צוחק על אף אחד,סתם צוחק.

ת'אמת אני חושב שאם זה מפריעה לך אז אין לך מה לחפש פה, יש דברים יותר חמורים בעולם מילדים מעצבנים, עדיף לנצל את הזמן הזה ולהתנדב מאשר להציק לאנשים ללא שום תמורה. אם אני חושב שאתה צודק...... זה כבר לא רלוונטי.

jbu

New member
אני?!

אין לי מושג מה השם שלך...... או מה הדואר שלך......... או מה אתה לובש עכשיו.......... או מה המאכל החביב עליך.......... או...................

mysticism

New member
אפילו שאני רואה זלזול ../images/Emo127.gif עצה

אני רואה בדבריך גם דברים נכונים , ואפילו דברים שאתה בעצמך לא הבנת, אנשים תפסיקו לקשור את עצמכם לחומר, אתם רוצים להתפתח רוחנית אתם עוסקים במאגיה אבל מצד שני אתם נמצאים כל היום עם החומר, מי שרוצה להתפתח רוחנית צריך להתנתק מהחומר בדורות שקדמו לנו אנשים היו יותר מפותחים רוחנית , מאשר חומרית זה לא שהם היו טיפשים ופשוט לא ידעו איך להתפתח במדע והטכנולוגיה זה שהם לא רצו את זה, אבל אתם חושבים שהמדע המציא באמת את הכל הגלגל מכונית מטוס מחשב טלוויזיה שעון והכל, הכל היה ידוע מקודם לחכמים ותמיד ידעו את זה , רק שהעדיפו את הרוחני מאשר החומרי, חכמים ידעו עוד מלפני דורות רבים מהו עיגול וידעו שאין צורה יותר שוה ממנה בכל הכיוונים ידעו גם שכדור הארץ עגול וידעו על הגלגל, השעון- היו מסתדרים גם בלעדיו, מאשר לעשות שעון מחומר הם העדיפו להסתכל בשמש ובכוכבים וכך ידעו את השעה, זהו שעון מדויק, אבל המדע המציא משהו שחשב שיסדר לאנשים את החיים, וכל מה שהוא המציא זה מכשיר שמודד זמן, מה השעה, הוא לא יכול להמציא את הזמן וכך גם לא יכול להמציא משהו שלא הומצא, המדע פועל רק על דברים שקיימים (החומר) ובעזרתו הוא בונה דרך לקבל את מה שהוא רוצה, באמצעות מה שכבר קיים, ויש את כל הדברים בעולם כדוגמא רק שכל דבר צריך להסביר כי הוא בדרך אחרת, קחו לדוגמא את החשמל... המנורות המסכים טלווזיות וכו' זה גם אור, וכח לכל חומר בעולם , וכל רעיון בעולם כבר הומצא, בחיים לא תוכלו לחשוב על משהו מחוץ לשכל האנושי שבלתי אפשרי לבצע אותו או באמצעות החומר או בדרך רוחנית, אתם יכולים לנסות אפילו בכל מקרה תפסיקו לכבול את עצמכם לחומר, ותצאו להתבודד קצת בטבע (הר, יער, ים, שדה, פרדס) תעשו מדיטציות תקחו קצת מנוחה מהחומר, ותעיפו את כל המחשבות, תפנו מקום במח , ככה תקלטו ותלמדו דברים חדשים וגם שלא ידעתם עליהם, רק בתנאי שאתם מעיפים את המחשבות הישנות ומפנים מקום למח לקלוט מחשבות חדשות שלא ידעתם עליהם, אם אתם הולכים להתבודד במטרה לדעת משהו או להבין, אתם תצליחו, אתם עוסקים במאגיה כל אחד פה כבר כמה שנים בלי להגזים אתם צריכים לדעת הרבה יותר ממה שאתם יודעים ולהיות מוכנים וברמות של מעבר למה שאתם בכלל מכירים תתנתקו מהחומר! אתם פה ברמה של מתחילים ולא יעזור כמה ספרים תקראו וכמה תלמדו, לומדים לבד לא מספרים. דבר אחרון, בקשר לדרקונים רק שתדעו שהם קיימים באמת לפי הרבה מאוד אמונות, אפילו הקבלה היהודית מכירה בדרקונים, ואפילו בנחשים מסוג הנחש הקדמון שגם אותו אפשר לזמן באמצעות לחש משני כוחות שונים טומאה - (להיטמאות באיזה דרך רצוי להלשין על חברים ועל אנשים שאתה מכיר) קדושה - (באמצעות שמות קדושים) וטהרה, ידוע לי שמצאו נחש אחד פעם אחת ובזמן אחד מסוג שאף אחד לא מכיר אני לא זוכר איפה ומתי אבל לא רחוק מהזמן שלנו, ואותו נחש היה באמת קרוב להיות מסוג של מפלצת כמו גם שאמרתי, כל סוג מחשבה שעוברת על אדם ואצל אדם ושהוא יודע ומסוגל להבין, קיים ויכול להיות קיים, לא תצליחו בחיים להמציא משהו מעבר לשכל, כמו שאפשר דבר שלא קיים ואין כמוהו לא תוכלו לדעת בחיים בגלל זה אתם לא יודעים וכל מה שממציאים כבר הומצא חיזרים- תנסו לחשוב על משהו חדש, כל התיאורים והצורות שתתנו לחיזר יהיה עדיין צורה אנושית בסופו של דבר , תנסו לחשוב על משהו אחר לא רגל ולא עין ולא חישן ולא כל חומר שמכירים או כל צורה או איבר שהמדע או אתם מכירים, תנסו ותראו , בגלל זה כל התיאורים שנותנים לחיזרים הם עדיין בצורה עם איברים שאנו מכירים.

mysticism

New member
תינוקים היום כבר בגיל שנה

לא יכולים לראות הילות. בגלל הטלווזיות והדברים שבהם הם מתמקדים, שההורים נותנים להם..

amirjak

New member
לפי מה שהבנתי

את רוב מה שאתה יודע למדת מהקבלה והקבלה זה תחום ביהדות ושהאלה שלי היא : כשאתה אומר להתבודד אתה מתכוון לכמה ימים, כמה שעות מה המתכון הבטוח של התבודדות כי לפי מה שהבנתי היהדות אוסרת על התבודדות ממושכת (הלכות נזיר..).

amirjak

New member
שאלה על התבודדות

את רוב מה שאתה יודע למדת מהקבלה והקבלה זה תחום ביהדות ושהאלה שלי היא : כשאתה אומר להתבודד אתה מתכוון לכמה ימים?, כמה שעות? מה המתכון הבטוח של התבודדות? כי לפי מה שהבנתי היהדות אוסרת על התבודדות ממושכת (הלכות נזיר..).

mysticism

New member
אני מתכוון לפחות כמה שעות ביום

יש הבדל בין נזיר לבין התבודדות. מדיטציה בדרך כלל עושים כמה שעות ביום אלא אם כן אתה משתמש בשיטות של הקבלה שיש לכמה שעות יש ליום יש לכמה ימים ולשבוע, אבל עדיין יש הבד בין התבודדות לבין התנזרות כידוע היה רק נזיר אחד ביהדות והוא שמשון "הגיבור" האר"י ורבי נחמן מברסלב וכל האנשים בדורות הקודמים שעוסקים בדת אפילו קצת התבודדו, וזוהי גם דרך המאגיה לא תתבודד? לא תעשה מדיטציה? אין מאגיה ...

THE gray

New member
הערה קטנה..

"הגלגל מכונית מטוס מחשב טלוויזיה שעון והכל, הכל היה ידוע מקודם לחכמים ותמיד ידעו את זה , רק שהעדיפו את הרוחני מאשר החומרי" אני מקווה שלא הבנתי את הכוונה שלך, זה לא שהם העדיפו את הרוחני אז הם התעלמו מהידע הזה הם לא ידעו את הדברים האלה ומתי שגילו ואתם כולם התחילו להשתמש בהם כולל החכמים. ובקשר לזה שאף פעם לא נוכל להמציא דברים חדשים זה בגלל שהמוח שלנו בנוי מתבניות והתבניות האלה הם ע"פ החושים שלנו וזה אומר שכל מה שתמציא ולא משנה כמו מוזר שזה יהיה הוא עדיין בנוי מנקודות וככה גם כל הצלילים שבנויים מאותם התווים. ככה שאף פעם לא נוכל להמציא משהו שהוא 100% חדש את זה רק האלוהות יכולה לעשות.

למעלה