ושעוו"ה:)

MorSims

New member
צריכה עזרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

מישהי יכולה בבקשה להתחיל את ההצללה בבגדים ובמגפיים ואני אמשיך
רק לראות דוגמא...
ו...איזה שיער מתאים , או מה להוסיף
תודה
בייס אפיצ'ו

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifניסתי..../images/Emo163.gif

זה הצללה חפיפניקית כזו. בשמלה- הורוד הזה זה אור והסגול הככה יחסית זה צל. במגף- ירוק זה מקומות צל כהה במיוחד. אדום זה צל. צהוב זה אור/ברק. סגול זה עריכה קלה לקווי המתאר של המגף. מקווה שעזרתי, בכל זאת- עכשיו 1 ורבע בלילה ושעתי עברה כבר ב11 בלילה
בהצלחה בהצללה

נׁעה

New member
זה טוב...?

אולי עוד צבע...? הבדלי גוונים שונים...? ניסתי להוציא אותה ישירות מהתמונה, כך שאפשר לשחק איתה.

MorSims

New member
עוד משהוווווו ../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

איזה שיער מתאים לה
תודה

Wandering Star

New member
המפ..

לפי מה שאני רואה פשוט שינית את הצבע לצבע פחות בולט ולא הוספת על זה כלום. המטרה של רוית לא היתה לעשות לך את ההצללה, אלא להראות לך איך. על השיער לפחות את צריכה לחשוב,זה לא חוכמה אם עושים לך את כל הדולי.

MorSims

New member
שאלתי......./images/Emo204.gif

רק איזה צורת שיער מתאימה לה , ז"א לא לעשות עליה את השיער , או לשים תמונה לדוגמה , אז אני אצייר עליה מהתמונה או משהו כזה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo45.gifזו לא ההצללה, מה שניסיתי

להעביר זה איפה בערך למקם את הקפלים ואיפה יש אור וצל. את רק שינית את הצבעים, וזו לא הכוונה- אני התכוונתי שתעתיקי ותדביקי את זה ליד הגרסא ללא ההצללה ותצלילי לפי זה ומהסתכלות בלבד, ולא לשנות על זה את הצבעים. כמו שזה ככה זו כבר הדולי שלי עם קווי מתאר שלך, וזו לא הכוונה שלי ואני בטוחה שזו גם לא הכוונה שלך..

Wandering Star

New member
מצטערת, אולי נשמעתי קצת תקיפה../images/Emo13.gif

לדעתי שיער כמו פה בקובץ יתאים לה מאוד
(רק בצבע אחר, התכלת הזה לא ישתלב יפה עם השמלה לדעתי). בכ"א, אם תגווני טיפה את ההצללה בשמלה ותוסיפי לה עוד גוון בהיר יותר זה יהיה מצוין.

Wandering Star

New member
אני לא עיוורת צבעים

השיער שלה אמור להיות בצבע תכלת
. וגם לא שירשרתי טוב, זה היה אמור להיות משורשר ל"שאלתי.....".

MorSims

New member
וואו ../images/Emo51.gif../images/Emo204.gif

עכשיו אנ מנסה לעשות את השיער , קצת קשה אבל אני מנסה
תודה רבה

sillyputty

New member
אפשר פלטה ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

לעכביש שחור ומגעיל בצבע שחור אפור..

למעלה