שׁזִיף

New member
../images/Emo6.gif

לפני שאני מספרת מה קרה לי היון.. אני חייבת לציין שאני בי ואני בארון מפני המשפחה שלי. ישבתי לי בסלון אמא הייתה בן ההכנות לאכול.. וכך הלכה השיחה: "אמא בא לך ללכת למצעד הגאווה חודש הבא?" היא.. "את האמת לא אכפת לי יכול להיות יפה אם נלך" *שוק* "וואלה אמא..? האמת שכן זה דבר יפה ונחמד סתם לזדהות איתם ולראות" אמא מתיישבת על הספה "כן.. נקנה גם את הדגל הצבעוני הזה נלך איתו" "חחח כן יכול להיות טוב, זה יוצא יום שישי יהיה כייף" "בכייף לא אכפת לי בכלל שנלך" איזה כייף
היא לא יודעת עליי ואני לא הולכת להגיד לה זה גם לא בתכנון אבל נחמד שהיא רוצה ללכת

רציניקן

New member
אולי היאפ שוט אדישה לזה ולא מגיבה

כמו שאר ההורים במין היסטריה שכזו <מכליל>? אולי היא הבינה שאת לסבית? אני יודע שאת דו אבל ההורים לא חושבים על דו בהתחלה.... וואי, אמא קולית יש לך עם פירוש מיללול מלא...ממש צוננת.... יפה יפה...תהנו!!!

נחמד ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

מה לדעתי הדיעה של הוריי בקשר למצעד: חבורה של ת"אביבים (=במובן המילה הומואים) ש,כרגיל,מחפשים סיבה לצאת לרחובות בבגדים מינימליסטיים וצומיים
צומי!
ולעשות שם בדיוק מה שהם עושים בכל המסיבות שלהם וכל המועדונים שלהם וכל השאר. עמדתם (לדעתי): אממ הרי המצעד הזה הוא רק עוד סיבה למסיבה... אז שיבושם להם. (אני לא יודעת בהחלט מה הם חושבים על המסר שמעביר המצעד, אבל הגיוני שהם תומכים בו [אם כי הם לא שותפים ישירות במאבק של הקהילה וכו']) מה עושים בעניין: אמ אבא בטח ירצה לעשות מזה יציאה משפחתית "זמן איכות"
הרי כבר סיפרתי לכם בעבר על המקומות המופרעים שניתן לגרור אליהם סבתא...
(מקווה שהוא לא ירצה
) ובכן, גם אם לא, הוא אולי ירצה בכ"ז לבוא אם הוא לא יהיה עסוק, ואם כן אז הוא כנראה יצלם מלא תמונות ואז אני אוכל לתת לכם לינק לגלריה של תמונות מהמצעד!
המ את אמא שלי זה סתם לא מעניין במיוחד
אני מאוד מאוד מקווה לבוא ושגם הוא יבוא!

למעלה