../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה בוקר...
סקסופון

מיעדית

New member
רגע קטן לפני שזזה מיעד התאום שלי../images/Emo13.gif

יום אחד ניגש איש בור ועם הארץ אל אחד העוברים והשבים ליד בנין הדואר המרכזי, הגיש לו מכתב וביקש ממנו להקריא לו מה כתוב בו. "כרגע קיבלתי את המכתב הזה, אבל מאחר ואינני יודע קרוא וכתוב – אין לי מושג ממי זה ומה זה!" ביקש מהזר. הלה הביט בו במבט משונה ואמר לו: "מצטער. לא יכול להקריא לך את המכתב. גם אני אינני יודע קרוא וכתוב.." האיש עם המכתב נדהם. "אוי לבושה!" קרא אליו. "איך זה יתכן שגם אתה אינך יודע לקרוא? הרי יש לך טורבן על הראש!!" (בדרך כלל חבישת טורבן היתה סימן הכר לאנשים מלומדים). הוציא הזר את הטורבן מעל ראשו, ונתן אותו בידיו של האיש עם המכתב. "הא לך, אם אתה חושב שהטורבן מלמד אותך לקרוא, חבוש אותו על ראשך וקרא לבד את מכתבך.." העבודה קוראת לי....
עכשיו באמת צריכה טישו עוזבת בכאב.. בברכה מיעדית לשעה קלה

נגה...

New member
נו שויין סקסו ...זה כמו שההוא כתב

"אבל זה לא... על מה זה?.... ומכתים עוד מילה. זה על איך נשארים שלווים ומאושרים בכל הנסיבות האפשריות! צרח קראת את זה??!! שאל...." בוקר
נגה.

נגנג

למרות שהצנזורה זריזה, יעילה ואפקטיבית; מקווה שזה ישרוד כאן. "בארץ שלנו, אמרה עליסה כשהיא עדיין מתנשמת מעט, היית מגיעה בדרך כלל למקום אחר, אילו רצת מהר במשך שעה ארוכה, כפי שרצנו אנחנו. איזה מין ארץ מפגרת! אמרה המלכה; ואילו כאן, את מבינה, עלייך לרוץ כמיטב כוחך כדי להשאר באותו מקום. אם רצונך להגיע למקום אחר, עלייך לרוץ במהירות כפולה מזו" (מתוך: עליסה בארץ המראה)
סקסופון

מיעדית

New member
ועוד על אותה מראה..מכיר?

היה היה פעם איש באתונה שהיתה לו חתולה יפהיפה, אותה אהב והעריץ. יום אחד דיבר אליה האיש בקול רם: "חתולתי האהובה, את כל כך יפה, רכה ומפנקת! אם רק היית אשה, על המקום הייתי מתחתן אתך!!" שמעה זאת אפרודיטה, אלת האהבה, ומיד הפכה את החתולה לאשה. שמח האיש כל כך לראות שמשאלתו התגשמה, ומיד נשא אותה לאשה. חיו להם השניים ככה באושר מספר חודשים, עד שבלילה אחד... ישבה האשה בחדרה, מול המראה, סרקה את שערה ועשתה הכנות להצטרף אל בעלה במיטה. מזוית עינה ראתה לפתע עכבר קטן חוצה את החדר. תכף ומיד ירדה על ארבע והחלה לרדוף אחריו, עד שתפסה אותו, ובתאווה גדולה החלה לאכול אותו, לחרדתו הרבה של בעלה שצפה במחזה.. ראתה זאת אפרודיטה ממרומי משכנה בין העננים, ומיד הפכה את האשה שוב לחתולה. גיחכה אפרודיטה בינה לבינה ואמרה: "אני יכולה לשנות את דמותו החיצונית של כל יצור, אבל כדי לשנות אותו באמת – צריך לשנות אותו קודם מבפנים, את המהות שלו.." (מתוך: יומנה של החתולה
)
מיעדית

מיעדית../images/Emo140.gif

אהבתי מאוד את הסיפור. לוקח איתי. תודה. (חוץ מהגיחוך של אפרודיטה בינה לבינה, שלמרות שייתכן ויש כאלה שבעיניהם זו הפואנטה, בעיניי זה מגוחך).
סקסופון

מיעדית

New member
רגע רגע(משפשפת יד ביד בהנאה)

מי זוכר את הסיפור על האדיוטים שהיה בצהובון בבוקר(מו שיקו מקווה שסקסו יעדכן אותך
) הנה משהו חביב... פעם אחת קבע פילוסוף ידוע פגישה עם נאסר אל דין, כדי לדון עמו בעניינים שברומו של עולם. הוא לא בדיוק היה מחסידיו של נאסר אל דין, וכל מה שהוא רצה זה להתעמת אתו ולהוכיח לו כי הוא טיפש. נאסר אל דין, ששיער שזו כוונתו של הפילוסוף, לא מיהר להגיע אל ביתו בשעה שנקבעה למפגש. הפילוסוף הגיע בזמן, דפק על דלת הבית, ולא נענה על ידי אף אחד. הסתובב מספר דקות בחוסר מנוחה ליד הדלת, ובסופו של דבר החליט לא להמשיך לחכות ולהסתלק מן המקום. אלא שהוא היה חייב להרגיע את חמתו הגואה. הוא הוציא פתק ממחברתו, כתב עליו באותיות זועמות "אידיוט מושלם" והדביק את הפתק על הדלת. כשהגיע נאסר אל דין הביתה וראה את הפתק, הוא תלש אותו ומיהר אל ביתו של הפילוסוף."אני ממש מתנצל!!" אמר לפילוסוף, "פשוט שכחתי את הפגישה שלנו. נזכרתי בה רק כשהגעתי הביתה וראיתי שהשארת לי פתק עם שמך על הדלת!!"
מיעדית (שחייבת לשוב לעבודה להת´)

בוינה...

אנציקלופדיה את...
עזבי ת´עבודה. מנסים למצוץ פה מרפקים... סקסופון

מו שיקו

New member
סקסו

שתלך לעבוד יותר טוב בשבילה סתם בכיינית אחרי זה היא תבכה לך שבגללך היא לא הלכה לעבוד

מו שיקו

New member
מה את רוצה ממני?

אני בכלל טרמפיסט בשרשור שלכם אני לא בעיסקי טישו מצטער

מו שיקו

New member
סקסו

אתה כבר ילד גדול אתה לא יודע שמי שלא בוכה לא צריך טישו? המיעדית הזו ,התחילה לבכות פתאום,וחשבתי שהיא נדלקה עליך אז הצעתי לה את הטישו שלך חשבתי שנשאר לך קצת מהתקופה ברפת , אחרי שראית שהפרה לא יכולה לרדת,ובטח נורא בכית.........

למעלה