מו שיקו

New member
אם הגענו

לשלב הציונים אז תעשי הכל על מנת לא לקפח אף אחד את נראית לי מספיק רגישה ואני גם בטוח שתעמדי במבחן ההגינות אגב אני לא כועס בכלל על ההגדרות שנתת לנו(אולי סקסו כועס אבל זה עניינו) יש לי שאלה, את היית עוזבת מקום שטוב לך להיות בו?

בובושית

New member
האמת../images/Emo4.gif

לא הייתי עוזבת! רק ש...נראה לי שלא כל כך טוב לך פה!! במיוחד מאז "שממושית" שלך עזבה הפכת לסרקסטי, והאמת לא שזה מפריע לי, כי אני לא הרבה משתתפת פה. רק שלסביבה זה מפריע, ומאוד מורגש שאתה לא מוצא את עצמך כאן, מלבד הודעות חסרות תוכן ולא עניניות אתה לא כותב כלום. לא חבל על זמנך כאן???? חסר לך מה לעשות שם במזרח?????אין גם שם עבודה?? ואגב ל -
השני לא אגיב, שידבר לעצמו תמסור לו!! אני סיימתי פה את השיחה החלולה והתת רמה הזו. ממש מרגישה חסרת תוכן בשירשור הנורא הזה.

מו שיקו

New member
יפה

עכשיו אני מבין כשמסבירים טוב אז גם אני לא יכול להתחמק אגב מאוד נוגעת ללב ההתענינות שלך בעניינים הפרטיים שלי, אבל מה זה לעומת סארקאזם...

מו

תגיד... אתה חושב שהבובושה באמת הלכה לענייניה? ולא תתעניין יותר בשרשור החלול הזה? או שהיא סתם מנסה להעליב אותנו. אה?

לא, כי...

...אם היא לא תקרא יותר את השרשור הזה זה מאוד יעציב אותי. עד כדי כך שאני עלול לפרוש... מה עוד שלא נראה לי שהיא באמת ניסתה למצוץ לעצמה את המרפק הבובושה. סקסופון מה-זה-מודאג...

מו שיקו

New member
סקסו

אני , להבדיל ממנה, ממש לא מתעניין בענייניה,ולא מתערב לה. הפכתי סארקאסטי,לפני זה הייתי בודהיסט........

במקומך...

דווקא מאוד הייתי מתעניין בענייניה. ענייניה נראים לי מעניינים מאוד. לא סתם נדחפת איזו בובושה לתוך דו-שיח חלול של שני פסיכים. והכי מעניין אותי זה לדעת האם היא ניסתה למצוץ לעצמה את המרפק. זה חשוב לסטטיסטיקה. סקסופון

נו שויין

נראה לי שמיצינו את הבובושה. עושה רושם שלא הצלחת להכניס בה קצת תוכן בשרשור הנורא הזה.
סקסופון

../images/Emo24.gif

ואת? הצלחת למצוץ את המרפק שלך?
די. אני הולך להמשיך לנסורת עם המרפק שלי בים. סקסופון

מושי...

גם אני לא נעלבתי. הצופה יקירנו היה אומר שאני מלא חרא. היא לפחות מסתפקת ב"חסר תוכן". גם זו התקדמות, לא?

וחוץ מזה...

אני צריך לסבול כי אתה תקוע במנילה? אני הולך לישון מאמוש. תן נישוקי לבבושית בשמי. סקסופון

למעלה