annabell Lee

New member
אאוץץץץ

תרגישי טוב....לצערי גם זה מוכר....הצד הטוב שזה עובר תוך יומיים. וכן, פשוט מרהיב לראות איזה קרישי דם יכולים לצאת משם...תקפידי על שתייה מרובה..גם אם זה כואב נורא..אחרת זה ממש יכאב יותר. יש כדור שנותנים כאשר יש כאב בדרכי השתן. לא זוכרת את שם אבל הוא אמור לצבוע את השתן בכתום אדום..תדרשי לקבל. זה מאוד עוזר. תרגישי טוב.

עדן של 2

New member
וואו מסכנה, שולחת לך ../images/Emo24.gif

שתרגישי טוב מהר ובהצלחה עם כל הבדיקות והחלמה מהירה

פיצ 50

New member
קוראים לו סידורל וזה לא עוזר

כי אין לי צריבה, וגם לא שורף לי יש לי כאבים כאילו משהו סתום שםםםםםםםםםםםםםם נתנו לי גם ויטמין C.... מליון תודות יקירה...

מוכר ומאד מאד לא חביב.

זה כל כך מוכר ולא חביב וכל כך מעצבן
. אני הייתי מאושפזת כמה ימים בבלינסון בגלל דלקת כזו, אצלי זה גם לווה בחום וכאבים במותן. ממליצה לך גם לקחת את האנטיביוטיקה, ויחד עם זה לשתות מלאאאאאא כדי שאם זו דלקת היא תלך לכל הרוחות ולא תחזור אף פעם ותשלחי מישהו שיקנה לך בחנות טבע או מיץ חמוציות לשתייה או חמוציות כדי לאכול, זה מעביר את הדלקת מהר מהר. רפואה שלמה ו
.

פיצ 50

New member
תודה רבה לכולכן................/images/Emo23.gif

אחרי יומיים רגיעה יש שוב טיפות דם........ אפסו כוחותיי............... כבר יותר טוב היציאה של השתן הרבה פחות כואב.....אבל למה שוב דם???? שוב המון תודות, אין עליכן......כמה כוחות אתן נותנות....זה בהחלט חצי נחמה....

אישה חזקה שכמוך

מקווה שתרגישי טוב בקרוב, אין לי מילים לנוכח מה שאת עוברת שולחת לך אלף חיבוקים מכל הסוגים

רגע היה לך כבר בדיקת ציסטוסקופיה..../images/Emo163.gif

האם הדימום בא בעקבות הבדיקה? מי עשה לך את הבדיקה? והיכן? לא זכור לי כזה דימום אחרי הבדיקה אבל אשאל את החצי אולי הוא זוכר.... והיכן הם חושדים שיש לך פוליפ...המון דברים לא ברורים לי כאן.... צרי איתי קשר.

למעלה