פיצ 50

New member
../images/Emo6.gif

הבוקר כשנסעתי באוטו שמעתי תוכנית בוקר ברדיו. ודיברו על המקצועות הטובים ביותר כשהמדד הוא שכר, סיפוק, ואושר, עפ"י סקר שערך ה CNN במקום הראשון: מתכנת מחשבים אחריו רופאים מרדימים שמקבלים שכר ראוי לעבודתם (בארה"ב) במקום ה 21 אחיות בבי"ח שמשתכרות כ 87 אלף דולר לשנה, גבוה בהרבה מבמדינת ישראל ופרטו עוד כמה מקצועות, סלחו לי שאני לא זוכרת...... ומה שהיה הכי מצחיק: במקום האחרון: גניקולוג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני צחקתי....לא כסף, לא סיפוק והכי פחות מאושרים..... ואיך זה??????? ולאמהות הפולניות שבינינו: אם רופא- אז ממש לא גניקולוג
יום טוב לכן נ.ב יש לי מחר ציסטוסקופיה!!!!!!! ואני לחוצה, מזריקה קלקסן במקום קומדין ואמורה להפסיק 18 שעות לפני הפעולה כדי לא לדמם. משהי דיממה אחרי???

galim29

New member
לא מופתעת בכלל../images/Emo6.gif

מי רוצה להיות גניקולוג בימינו, ולהיות נשואה לאחד נראה לי הרבה יותר גרוע.
בהצלחה מחר יקירה. שיעבור בקלות. עדכני.

liats80

New member
funny!

maybe that explains their attitude sometimes... Good luck tomorrow and fast recovery of course!!!

זואילי

New member
בדיחה ישנה

גניקולוג מנצל את האיחור של אחת המטופלות ומכין לעצמו קפה. כשמגיעה המטופלת, הוא מציע לה להצטרף אליו לקפה. הם יושבים ושותים ואז נשמע רעש של מכונית חונה בחניה. הגניקולוג פונה בבהלה למטופלת: "זאת אשתי. מהר, תתפשטי..." והנה תמונה להנאתכן

kikona126

New member
חיכיתי וחיכיתי ...

אל תדאגי שבוע הבא כבר יהיה לי טלפון עם שיחות לארץ בחינם, והחל מיום שישי האייפון שלי יעבוד, ככה שגם יהיה לי סקייפ... ואו אני אחזור לסיביליזציה!!!!!!!!!!!!!!!

רווית04

New member
: )

מסביר את התופעה הברורה מדוע הם מעוצבנים רוב הזמן. שיהיה בהצלחה , מקווה שהכל ילך בסדר !

לא זוכרת שדיממתי אחרי...רק המון אי נוחות

לפחות שעה של הליכת ברווז.... ואני פולניה....

פיצ 50

New member
התלבטתי אם לשתף אתכן../images/Emo4.gif

אתכן, ולא אין קשר אליכן כי אתן מדהימות..
רשמתי לכן שיש לי ציסטוסקופיה וביקשתן שאעדכן אחרי.... והנה העידכון אבל שונה ממה שחשבתי: ובכן ביום רביעי בבוקר (היו סימנים קלים כבר ביום שלישי ולא הבנתי..)הלכתי לעשות פיפי והוא היה מלא דם...............ניגבתי והנייר היה עם דם..... מטופשת שכמוני לא קלטה ככ מאיפה, והמחשבה הראשונה שלי שעלה לי זה שהנה אני מקבלת ווסת למרות הלוקרין!!
חדורת מוטיבציה לשהשמיד את המכשפה עוד בטרם תשתלט לי על חיי, לקחתי מראה לראות מה קורה שם ....וריאיתי דם, כל החלק החיצוני היה דם. נסיתי להכניס טמפון (חשבתי שאני חכמה...) והיות וחיצונית היה דם- הטמפון עוד לפני שהוא נכנס התמלא עם דם ולכן נשארתי עם אותה שאלה מאיפה לכל הרוחות אני מדממת???לא היה פצע חיצוני לא כלום!!! הזמן חלף, פעם השתן היה עם יותר דם ופעם עם פחות אבל התחתונית שלי היתה כל הזמן עם דם והרגשתי שאני מדממת ממש טיפות כל הזמן כמו ברז....בפעם הראשונה בחיי שאני לא מכירה את גופי, לא מצליחה להבין מה קורה שם.... לקחתי שוב מראה ואז היה נראה לי שריאתי בפתח השופכה דם נקרש.... בקיצור: ביקור במיון שבו התבקשתי לתת דגימה של שתן, שיצאה דמית פשוט דם...וכמה קרישי דם יפים (איך הם יצאו??) השתלבו להם ונחו על תחתית הכוסית... בדיקות דם שהראו מצוקה כליתית קלה והכנסת קטטר לשטיפה, הכניסו לי 2 ליטר נוזל דרך הקטטר.. היה מנת חלקי באותו יום. ואם לא הייתה לי סיבה טובה מדוע לעשות ציסטוסקופיה עכשיו יש לי עוד אחת..... והוסיפו כמובן CT בטן עם חומר ניגוד כי מזמן לא הקרינו אותי!! והאבחנה: או דלקת- קיבלתי אנטיביוטיקה בכל מקרה או פוליפ שמדממם ויצטרכו או להסירו או לצרוב. אח, מי אמר שהחיים משעממים?????????????? כל הליכה לשירותים אני רואה כוכבים, צרחות אלוהים....התחלתי לפחד לעשות פיפי, בנות כל יום שמרגישים טוב, צריך לצהול משמחה...לא לקחת הכל כמובן מאליו...ברגע קטן אנחנו הופכים לככ חסרי אונים שזה מפחיד...

galim29

New member
אוי פיצוש../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מה אני יכולה להגיד? אין מילים. מזל שהיית מספיק עירנית לטפל בזה מייד. מתי תקבלי תשובה אם זה פוליפ? שולת לך חיבוק ענקי ומתפללת שזאת רק דלקת והכי חשוב: שיעבור כמה שיותר מהר.

פיצ 50

New member
בשביל זה

אני צריכה לעשות ציסטוסקופיה (גם בשל האנדו ועכשיו בגלל הדימום) ואז רואים אם זה פוליפ- מסירים אותו או שצורבים. נתבקשתי לקבוע תור למרפאה האורולוגית ונראה מה יחליטו... את האמת לא יכולתי לא להיות ערנית זה זעק הצילו.....ככה שלא ניתן היה להתעלם מהדם... תודה יקירתי על הדאגה והתמיכה....

liats80

New member
../images/Emo7.gif

It would have been better if life was boring... Oof Pitz, good that you went to the hospital to get it check. I hope it is "just" an infection (can it be from the test itself??) and in any case I wih you a very fast recovery! Big kisses sweetie. Hang in there!

bella1978

New member
פיצי, תחזיקי מעמד!!! ../images/Emo201.gif

כדאי לך אולי לעדכן את סוריאנו?

רווית04

New member
..

עצוב כל כך לקרוא את הודעתך ורק לדמיין סיטואציה כזאת. הלוואי וזה לא משהו חמור ויעבור במהרה. כאן בשבילך מתי שרק תזדקקי : )

פז08

New member
פיצוש ../images/Emo201.gif תרגישי טוב

מצטערת לשמוע..... מקווה בשבילך שמדובר רק בדלקת ולא מעבר לזה.... כבר דיברת עם אורולוגיה לגבי הציסטוסקופיה? כבר עשית ציסטוסקופיה אחת? כואב לך כשאת נותנת שתן? אני מאד מבינה אותך.... גם לי יש בלגאן רציני שם... שנים של בדיקות ולא רואים את האור בקצה המנהרה...... בכל אופן תנוחי, תקחי את האנטיביוטיקה ונקווה שזו רק דלקת.... חשוב שתשתי מספיק מים על מנת לשטוף את הכליות...... שולחת לך המון
בתקווה שיעבור מהר!!

למעלה