../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמור שמחה כי קרי זכתה

אני עצובה כי...אני לא אפרט לא שזה כ"כ מעניין אתכם...

איך ידעת שזה בגלל קרי???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא שדיברתי על זה יותררררר מדי חחחחח ואללללללללללללל תהיי עצובהההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני צריכה מישו שישמח איתייייייייייייייייייייייייייייי לאב יהההההההההההה

Lopezit

New member
../images/Emo12.gif

למה שירה עצובה?! תראי
נכון עכשיו את לא עצובה???????

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif|לא...

עכשיו אני אפילו יותר עצובה כי זה גרם לי להיזכררררר אוףףףףףףףף

../images/Emo12.gif אמאלהההההההההה רק כתבתי

ג'ני בונד פתחתי טלויזיה והיא הייתה שםםםםםםםםםםםםםם!!! יאקקקקק שונאת אותההההההההההההההההההה.. אבל מיד אחרי זה הראו את קרי אז זה טובבבבב :)))))))))

עידכנתי חתימה+ OMGGGGGGG

את זוכרת בכיתה ו ארץ עיר?????? גאדדדדדדד חיפשתי משו להקליט עליו מכושפות ומצאתי את זההההההההה!! גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני רואה את זה ולא יודעת אם לצחוק או לבכות אני פשוט בשוקקקקקקקקקקקקקקקק יאללה עפתי ללמוד לפאקינג מבחן בספרותתתתתתת יאקקקקקקקק KERRY MCFADDEN RULESSSSSSSSSS!!! OMGGGGGGGGG היום היא ובריי חוזרים הביתההההההההההההההה ייאייייייייייייייייייייי בה בייייייי

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifחחחחחחחחחחחח

אני רוצה לראות חחח איזה מצחיק היה אצל דפנה חחחחחחחחחחחח ו...למדת!?לא היה לך למה...הייתה רעידת אדמה...לא היה מבחן חח

גאדדד היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעע

ולמדתי רבע שעה ש-ל-מ-ה-! + קראתי את כל האדונית והרוכל גרררררררררררררררררררררררררררררררר אבל יותר טוב שנדחה גם ככה לא ידעתי כלום

למעלה