תשובה
בגלל שאני כבר הייתי עבודה רביעית כשיצא הפאצ' של ה-BB אז לא הייתה חשיבות מבחינתי למה אני מעלה קודם מביחנת הסדר של הסקילים כי מקססתי הכל ביחד. אני אגיד לך פה את התוצאה הסופית שלי ואני גם אספר לך על השימוש שלי בסקילים היום. התוצאה הסופית: Shield Mastery 10 10 Pickpocket Meso Explotion 20 Dark Flare 1 Chakra 3 20 Assaulter Band of Thieves 18 Shadow Partner 20 Flash Jump 20 Meso Guard 10 מבחינת השימוש בסקילים: - Shield Mastery אומנם לא הכי הכי חשוב אבל כן הוספה של הגנה ברמה של 100% כן עוזרת מאוד, אני אישית לא הייתי מוותרת עליו אבל לא מעלה בו בין הראשונים אולי אפילו אחרון. - Pickpocket לדעתי אחד החשובים בעיקר אם רוצים לעשות בוסים. SB היום דוחף מפלצות וזה מורגש בעיקר בבוסים, כשאני רוצה לדחוף בוסף לפינה אני תמיד אדחוף עם SB ועם Pickpocket ואז קורה מה שאני קוראת לו The Shadower Trail (מצרפת תמונה שתראי איזה שביל של כסף אני עושה כשאני דוחפת בוס עם SB וPickpocket). בשילוב עם SP נופל המון המון כסף, ואז כמובן מגיע תור ה ME. בעיקרון ME תמיד תמיד תמיד ידחוף את המפלצת
. ככה שאם דחפנו את הבוס דווקא לפניה הימנית כל פעם שנפוצץ את הכסף הבוס יזוז לכיוון שלנו כשנעשה ME ואז נדחוף אותו חזרה עם SB. השילוב סקילים הזה הוא השילוב הטוב ביותר לחלק מהבוסים. את הגופים של זאקום ואת הבוסים של CWPQ אני עושה רק עם SB+ME כמובן שאני תמיד עם SP וPickpocke פועלים כל הזמן. Dark Flare סקיל חביב ביותר אבל אני לא יכולה להגיד שהוא
כזה חשוב. לא בסדר עדיפויות הכי גובהה. Chakra מאז ה BB שיפרו את הסקיל הזה מאוד, אני אישית עדיין לא חושבת שהוא שווה את ההתלהבות ואולי אני אפילו אגיד שהוא לא שווה את המקש במקלדת (זה רק אני או שאין מספיק מקשים?!?!?) ולרוב שחסר לי HP אני פשוט לוקחת שיקוי, גם ככה מאז ה BB (כנראה גם בגלל שאני עבודה רביעית) אני כמעט ולא צורכת שיקויי HP. BOT - אין הרבה מה להגיד על הסקיל הזה, סקיל מעולה אומנם היום אני לא משתמשת בו באותה תדירות שהשתמשתי בו בעבודה שלילית. עד שתגיעי לרמה 120 יהיו חסרות לך 2 נקודות סקילים כדי למקסס הכל חוץ מ את ה Chakra בגדול מומלץ להוריד מ BOT או מ Dark Flare, אני העדפתי להוריד מ BOT כי פשוט זה עדיין פוגע ב 4 מפלצות גם ברמה 18 וזה לא שהדמג של הסקיל הזה הוא
כזה גבוהה. Assaulter לא כתבת את הסקיל אני מניחה שהוא מקס אצלך, סקיל חשוב ביותר אני עדיין משתמשת בו המון גם בבוסים כמו מאנון גריפין, התחזק מאוד ב BB בשיתוף עם SP הוא עושה 6 מכות. FlashJump אחד הסקילים עם לא ה! תאמת נכון שהוא לא סקיל תקיפה אז לא ממהרים לשים בו נקודות אבל באמת שזה סקיל גאוני ברמות אחרות, לא יודעת אם הייתי רצה וממקססת אותו על ההתחלה אבל בהחלט אחד האהובים עלי. ב CWPQ את לא יכולה לעשות את החדר של הגנבים אם הוא לא ממוקסס, סקיל שאין בכלל התלבטות חייב להיות מקס. אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול.