שלום לכולן

golan95

New member
../images/Emo6.gifשלום לכולן

שלום אני חדשה בפורום שלכן ואני מחפשת בעצם לבעלי- מיכנסים קצרים מבד (עדיף מגומי)מידה 50.שנה שעברה היה בH&Oהשנה אין. אנחנו גרים באזור מודיעין מישהיא יודעת על חנות באזור- אפשרי גם ראשל"צ ובאזור פתח תקווה. ועוד שאלה קטנה - גדולה אני מחפשת בשבילי חולצות- אני גדולה באזור העליון של הגוף יחסית לאזור התחתון- איפה אני אוכל למצוא חולצות באזור מודיעין במחירים סבירים ובמידות נורמליות. תודה לכן מראש.

Agnetta

New member
היי וברכוה הבאה!

יש בכפר רות על יד הבאנאפה חנות שנקראת "מעגל אישה" ויש שם מידות גדולות. יש את החנות של עפרה רוזנבלום במרכז סלומון סנטר בשמשוני שיש לה מגוון מידות. יש גם בוטיק במכבים ששכחתי את שמו. עכשיו - יש בכפר טרומן חנות בגדים והם מחזיקים מידות גדולות וגם אני חושבת מותגים של בנז'ימן שהוא מתמחה במידות ביניים ומעלה. ולבסוף - ניתן לקפוץ לקניון סביונים ביהוד ושם יש לך את MLA, חנות סימפטית למדי שלהם. בעניין בעלך, אני חושבת שבכל מקום שמוכרים את המוצג טימברלנד תמצאי מידות מתאימות לבעלך. זה בסקאל יש וגם בגולף. אני מתפלאת שאת אומרת שב H & O אין מידות לבעלך, כי אבא שלי הוא בערך אותה מידה ואימא שלי תמיד קונה לו שם בגדים.

DREAM111

New member
מכנסים קצרים עם גומי יש בשוק

מה כוונתך מגומי
יש בשוק בראשון ביום שני בכניסה לשוק דוכן ענקי עם המון דברים במידות גדולות. כמו כן יש מספר חנויות למידות גדולות בראשון את הכתובות תוכלי למצוא במאמרים/קישורים. בהצלחה.

yaelov

New member
קניון אלברט

מול הדואר המרכזי, רחוב ז'בוטינסקי בראשון-לציון

למעלה