olsen is the best
New member
שובר קופות-הביקורות מהללות
1.הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...אממממממ האדם וחברו הכלב 2.לעולם לא אוותר על...קליק אוקיי 3.הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה הכי טובה ועל לא משנה באמת שלא 4.מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?לא היה כזה 5.אופניים או ברגל?אממ רולר בליידס...אבל אני לא מספיק טובה בזה 6.שחור או לבן?שניהם..!! 7.כן או לא?תלוי מה אולי?? 8.סנדליים נעליים או מגפיים?מגפיים ורצוי מהממות 9.אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..אמממממ מוזרה....ורגילה בעיקרון 10.האופי שלי הוא...מורכב 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי:הרבה... 12.הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...אין כזה....אבל אם כבר אז..חברות.....שיודעות להקשיב ויכולות לייעץ לי לפי איך שהן באמת מכירות אותי... 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?מה?מה אני מעדיפה?שטנים ובעלי חום בהיר רולז!(בעלת שיער חום בהיר
) 14.הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?כל הטיפש עשרה 15.הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?יש גיל דוחה?יש גיל לא נחמד....40 ומעלה זה מבאס רצח 16.האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?שחצנות והתנשאות....ביטחון עצמי ברמה מופרזת..מביחנת סלבס אממממ ההוא המגעיל שכחתי תשם שלו..... 17.מעריצים מישו?התאומות אולסן..אם תרצו לקרוא לזה הערצה 18.הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם:אמממ....יש מלא:מתיחות..חח,הליכה של יומיים אאוץ' ולא דעת מלא 19.הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם:לאדעת... 20.תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...אני מכירה גם כל כך הרבה.... 21.מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?חברות עמוקה בנפש...עם הרבה אהבה הדדית...(ולא זוגיותית אם לקרוא לזה ככה) 22.חשוף או סגור?חשוף אבל מאוד במידה 23.ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע?נמוך אבל לא בהגזמה 24.חולצות בטן?איכס...
לא 25.הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>פשוט לא...לא הייתה 26.אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>לאדעת.. 27.הפאדיחה של הלייייייייףףף:לא הייתה אחת שאני מממש ממש בטרואמה ממנה.... 28.הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...אין משהו עד כדי כך משוגע שעשיתי...אבל כמעט הרסתי דלת עץ בכוונה עם מברג......חוררתי תאמאמא שלה
1.הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...אממממממ האדם וחברו הכלב 2.לעולם לא אוותר על...קליק אוקיי 3.הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה הכי טובה ועל לא משנה באמת שלא 4.מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?לא היה כזה 5.אופניים או ברגל?אממ רולר בליידס...אבל אני לא מספיק טובה בזה 6.שחור או לבן?שניהם..!! 7.כן או לא?תלוי מה אולי?? 8.סנדליים נעליים או מגפיים?מגפיים ורצוי מהממות 9.אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..אמממממ מוזרה....ורגילה בעיקרון 10.האופי שלי הוא...מורכב 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי:הרבה... 12.הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...אין כזה....אבל אם כבר אז..חברות.....שיודעות להקשיב ויכולות לייעץ לי לפי איך שהן באמת מכירות אותי... 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?מה?מה אני מעדיפה?שטנים ובעלי חום בהיר רולז!(בעלת שיער חום בהיר