שאלון

שובר קופות-הביקורות מהללות

1.הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...אממממממ האדם וחברו הכלב 2.לעולם לא אוותר על...קליק אוקיי 3.הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה הכי טובה ועל לא משנה באמת שלא 4.מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?לא היה כזה 5.אופניים או ברגל?אממ רולר בליידס...אבל אני לא מספיק טובה בזה 6.שחור או לבן?שניהם..!! 7.כן או לא?תלוי מה אולי?? 8.סנדליים נעליים או מגפיים?מגפיים ורצוי מהממות 9.אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..אמממממ מוזרה....ורגילה בעיקרון 10.האופי שלי הוא...מורכב 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי:הרבה... 12.הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...אין כזה....אבל אם כבר אז..חברות.....שיודעות להקשיב ויכולות לייעץ לי לפי איך שהן באמת מכירות אותי... 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?מה?מה אני מעדיפה?שטנים ובעלי חום בהיר רולז!(בעלת שיער חום בהיר
) 14.הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?כל הטיפש עשרה 15.הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?יש גיל דוחה?יש גיל לא נחמד....40 ומעלה זה מבאס רצח 16.האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?שחצנות והתנשאות....ביטחון עצמי ברמה מופרזת..מביחנת סלבס אממממ ההוא המגעיל שכחתי תשם שלו..... 17.מעריצים מישו?התאומות אולסן..אם תרצו לקרוא לזה הערצה 18.הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם:אמממ....יש מלא:מתיחות..חח,הליכה של יומיים אאוץ' ולא דעת מלא 19.הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם:לאדעת... 20.תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...אני מכירה גם כל כך הרבה.... 21.מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?חברות עמוקה בנפש...עם הרבה אהבה הדדית...(ולא זוגיותית אם לקרוא לזה ככה) 22.חשוף או סגור?חשוף אבל מאוד במידה 23.ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע?נמוך אבל לא בהגזמה 24.חולצות בטן?איכס...
לא 25.הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>פשוט לא...לא הייתה 26.אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>לאדעת.. 27.הפאדיחה של הלייייייייףףף:לא הייתה אחת שאני מממש ממש בטרואמה ממנה.... 28.הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...אין משהו עד כדי כך משוגע שעשיתי...אבל כמעט הרסתי דלת עץ בכוונה עם מברג......חוררתי תאמאמא שלה

backstreet n1

New member
שלי...

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... אלכס מקלין
והים
2. לעולם לא אוותר על... האנשים החשובים לי 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם פאקצה סוג ז' ועל-ממ..לא משנה 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? אלכס
5. אופניים או ברגל? אוטו
6. שחור או לבן? לבן 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. חצי פריקית וחצי בנאדם רגיל, אני עוד לא סגורה על זה 10. האופי שלי הוא... טוב!
וצנוע
11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי אנשים שמשקרים וצבועים 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...מוזיקה 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? בלונדינים וחומים
14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? טיפש עשרה
15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? מבוגרים...בעעע 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אנערף..סדאם אולי..
17. מעריצים מישו? בטח!! בקסטריט בויז
וכריסטינה!! 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם? ממ..טפו טפו טפו כלום.. 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם? התעללות נפשית {דמיינתי} 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... אני בתולה אז...
21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? שלושתם ביחד 22. חשוף או סגור? תלוי 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמווווווווווווווך 24. חולצות בטן? כ"כ אאוט! 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>מממ...[נשיקה] לנפי שנתיים 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> על חוף הים.. 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף=חחחחחח לא יודעת 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... עוד לא הזדיין לי

שווה לקרוא

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... לא מאמינה באלוהים!!! 2. לעולם לא אוותר על... סקס 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם _חבר שלי___ ועל ___ בגידה__ 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? לשחזר את מה שאי וחבר שלי עשינו אתמול בלילה 5. אופניים או ברגל? ברגל 6. שחור או לבן? לבן 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל 10. האופי שלי הוא... משהו טוב 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי שיגידו לי שאני שקרנית 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... לישון 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? חום!! 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 18 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 11 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? היטלר 17. מעריצים מישו? את עצמי 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם אממ.ץ לא זכור לי!!! 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם התעללות מינית מאחד שעבד בסופר 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא.. . דוגי!!!!!!! 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה 22. חשוף או סגור? באמצע 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? אמצע 24. חולצות בטן? רק אם הבטן שטוחה ואין צמיגים מהצד!!! 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. עם חבר שלי, לפני שנה וחצי... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> אמממ... בשירותים של מטוס באמצע טיסה מפוצצת אנשים!!!!!!!! 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף- אין 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... לא יודעת

../images/Emo3.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...
חיוכים של אנשים+איגלול 2. לעולם לא אוותר על...איגלול
3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ זה באמת יתן לכם משהו אם אני אגיד שמות ?
עם חברה..מזה משנה? 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?
אדום זה סקסי. מה הקשר? לא יודעת. 5. אופניים או ברגל?ברגל 6. שחור או לבן?
שניהם 7. כן או לא?כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים?נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..בנאדם רגיל עם שגעונות משלו
10. האופי שלי הוא...
סתכלו למעלה 11.הדבר שהכי מעצבן אותי...
כל מיני אנשים שאומרים דברים לא במקום 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...
שירים. יש 4 שהכי
13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?
סתם חום 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?
האמת? 90
15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 40, 50 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?
צבועה...זתומרת, כולנו צבועים...אין בנאדם שהוא לא צבוע, אבל יש כאלה שאי אפשר לדעת אם הם משקרים או אומרים את האמת מרוב שהם צבועים. 17. מעריצים מישו?
אפילו כמה 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם?
האמת? לא זכור לי משהו כואב... 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם?
שלא נדע... 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...
21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?
אני לא יודעת לענות על זה, זאת שאלה קשה ומעצבנת 22. חשוף או סגור? חשוף אבל עם הגינות
לבוש . נגיד את זה ככה . 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע?
תלוי 24. חולצות בטן?
מה איתן? סבבה. 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>
נשיקה ראשונה בגיל 9 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>
סתם חדר חמוד...לא בג'ונגל עם מלא עצים או משהו כזה
27. הפאדיחה של הלייייייייףףף? אוי אוי אוי...שלא תדעו. 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...כנ"ל ... מתכחשת להכל

1Shir

New member
תשובות

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... את האדם 2. לעולם לא אוותר על... האותנטיות שלי 3. הריב הכי גדול שהיה לי אי פעם היה עם ____ ועל _____ האקס, הפרידה 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם אי פעם? דברים שראיתי בטלויזיה 5. אופניים או ברגל? רגל 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. אדם רגיל 10. האופי שלי הוא... יחודי 11.הדבר שהכי מעצבן אותי: הישגיות-יתר 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... לשתות קצת מים 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? בלונדיני-טבעי בלבד, או שטני 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 40 כזה 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? ינקות 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אישיות שחושבת שהיא יותר שווה מאחרים 17. מעריצים מישו? אף אחד לגמרי 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי אי פעם? ניתוח בעיניים 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... מ-י-ס-י-ו-נ-ר-י-ת 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה, כי משפחה לא בוחרים וחברים בדרך כלל לא ילכו איתך עד הסוף 22. חשוף או סגור? בעיקרון חשוף 23. ג`ינס נמוך גבוה או באמצע? באמצע 24. חולצות בטן? לא. למרות שפעם הייתי הולכת ככה המון, אבל זה היה בגילאי העשרה המוקדמים 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> הסקס הראשון. השאלה באיזה גיל? כמעט 19 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... <<מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> המיקום שזה היה בו היה בסדר גמור, בבית של החבר 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי אי פעם... כל מיני הסתובבויות בחוץ בשעות, מקומות וצורות מוזרות...

בוהטיהיז

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... האקס שלי 2. לעולם לא אוותר על... כנ"ל 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ אמא, שטויות 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? איזה אחד שעובד לידי
5. אופניים או ברגל? רכב... 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? תלוי 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. פריקית מוחלטת המתחזה לבחורה רגילה
10. האופי שלי הוא... ציני וקריר אבל אוהב
11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי האקס שלי =/ 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... האקס שלי =/ 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטנים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 17 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 3-10 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אינטרסנטיות 17. מעריצים מישו? את עצמי 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם פריקת לסת, 3 תפרים בסנטר וזעזוז מוח קל. זה בהחלט לא נעים 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם לא זוכרת 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... דוגי 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? הכל 22. חשוף או סגור? חשוף אבל לא זנותי 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? בקטנה 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>
26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> בבית, במיטה 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף חחח היו הרבה, האחרונה שאני זוכרת היא שהלכתי בטיילת מפוצצת אנשים והתחלתי לשחק עם איזה כלב שראיתי שם והתחלנו לרוץ ולהשתולל ואז הוא נכנס לי בין הרגליים ונמרחתי על כל הרצפה
29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... לא זוכרת

יפה וערומה בתאטרון רוסי...

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... מיזה אלוהים? 2. לעולם לא אוותר על... עצמי[?] 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ אמא,על שטות 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? לא לכאן 5. אופניים או ברגל? אופניים 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? לא 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. רגילה 10. האופי שלי הוא... טוב 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי משיכת אותיות 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... חיבוק 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? אני? חום בהיר 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16-17 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 12-14 כל כך תקועים 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אינטרסנטיות יתר ושחצנות 17. מעריצים מישו? את עצמי. סתם,לא מעריצה,מעריכה מאוד 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם אין משו ספציפי 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם לא לכאן 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... אני בתולה o_O 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? מזה השאלה התקועה הזאת? 22. חשוף או סגור? חשוף,לא יותר מדיי 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? לא משו 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> נשיקה ראשונה-13 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> מיטה,הכי נוח וטוב 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף לוזוכרת,אבל מזה המשיכה הזאת? 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... צבעתי ת'שיער לאדום X:

../images/Emo7.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...אותי
2. לעולם לא אוותר על...על האושר שלי.. 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____:עם החבר הכי טוב..רבנו עלינו... 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? אני אשמור איתי
5. אופניים או ברגל? ברגל 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים זה בסדר
9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. רגילה לגמריי 10. האופי שלי הוא... קקה
11.הדבר שהכי מעצבן אותי? כל דבר כמעט... 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב? חיבוק או סתם יחס ממישהו שאני נורא רוצה.. 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? סתם חום 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? לא יודעת.. 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 15...גיל נוראי.. 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אניטה פללי 17. מעריצים מישו? אותי
18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם? זריקה נראה לי.. 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם? לא יודעת..חחח.. 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... אה טוב 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? הכל 22. חשוף או סגור? תלוי במצב רוח.. 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? אמצע 24. חולצות בטן? יאק 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> נשיקה-15.5 חברות-12 אולי.. 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> במיטה שלי...היא כ"כ נוחה
27. הפאדיחה של הלייף: אני אשמור אותה איתי
29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...עניתי על הסקר הזה.. יום טוב..

אני ../images/Emo13.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... לא מאמינה באלוהים. אבל האישה. 2. לעולם לא אוותר על... סקס? חיבוק? אהבה? 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם החברה הכי טובה ועל תשומת לב שלא הקדשתי לה בגלל החבר 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?
יותר מידי דברים 5. אופניים או ברגל? מרבה ללכת ברגל, אופניים כיף בירידות! 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים! 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. דיפלומטית
10. האופי שלי הוא... מדהים! 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי - כשאנשים חושבים שהם יודעים הכל! 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... החבר שלי. 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שיער שחור או שטני. 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?16-17 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?
לאדעת 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? שחצן 17. מעריצים מישו? לא 18. הדבר הכי כואב שעברתי איי פעם - עלו לי על הרגל עם אוטו
19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם - לא זכור לי 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... דוגי סטייל 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה 22. חשוף או סגור? חשוף סקסי, סגור נוח 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? באמצע 24. חולצות בטן? לא בשבילי. 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. סבבה 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... בלילה בים 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף - לזייף באמצע שיר בטקס זיכרון (לא קרה לי...) 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... לאדעת

HaDaR McLeAn

New member
אני../images/Emo13.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... אלכסנדר ג'יימס מקלין
2. לעולם לא אוותר על...האהבה של לבקסטריט בויז 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ לא רבה
4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? כל דבר שקשור לאלכס (
) זה הכי סקסי שיש!!! 5. אופניים או ברגל? רגל 6. שחור או לבן? לבן 7. כן או לא? כן
8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל 10. האופי שלי הוא...אממ..לא יודעת...
11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי: לחפש משהו ולא למצוא... 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...מוזיקה של הבקסטריט בויז 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטנים, חום, בלונדינים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 12 גיל מעצבן... 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אתם לא מכירים...
17. מעריצים מישו? בקסטריט בויז
(אלכס הזה הוא בלהקה..) 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם: לא יודעת... 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם: חחחח לא יודעת גם..אין לי משהו כרגע בראש... 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... מאיפה אני יודעת?! חח
21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? הכל ביחד
22. חשוף או סגור? סגור 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? לא 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> אני אלך על החברות הראשונה...: קצרה מאוד
26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> במיטה של אלכס
27. הפאדיחה של הלייייייייףףף: אווו יש כל כך הרבה!!
29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...: שובבב יש כל כך הרבה!!! חחחחחחח כמעט כל דבר שאני עושה הוא משוגע...

Lucy987

New member
עניתי

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... קולות 2. לעולם לא אוותר על... הקול של זמר טוב 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם אמא ועל כל מיני 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? הכי סקסי- הידיים של ההוא. 5. אופניים או ברגל? אופניים 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? לא 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. פריק מוחלט 10. האופי שלי הוא... נכס 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי אנשים מעצבניםםםם 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... קול יפה שר. 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? אדומים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 25-35 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 14-17 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אריאל שרון 17. מעריצים מישו? כן 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם? שכחתי 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם? לא זוכרת 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... התנוחה שלי 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? המשפחה היא החברים שלי, האהבה היא במשפחה שלי. זה תמיד ביחד. אז אי אשפר לומר. 22. חשוף או סגור? סגור 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? אמצע 24. חולצות בטן? לא 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> חברות- מאז שנולדתי 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>? מיטה.. לא משהו מיוחד. 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף... אני נהיית אדומה רק מלחשוב על זהההה 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... אהה גנבתי לאבא שלי תאוטו

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... ממ שוקולד, ים ואהבה
2. לעולם לא אוותר על... הדברים הנ"ל P: 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה ועל שטויות P: 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? מממ.. לא יודעת עכשיו :] 5. אופניים או ברגל? ברגל 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? אני אחשוב על זה :> 8. סנדלים נעליים או מגפיים? בקיץ-סנדלים.. בחורף-נעלי ספורט\מגף P: 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל... 10. האופי שלי הוא... ממ "רעשנית" :> ממש.. 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי: ממ אנשים מעצבנים במיוחד :> 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... מממ זמן? 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטני-שחור :> 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? ממ 21 נראה לי.. 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 80 :< 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? הרבה.. אממ ביונסה מדסטניז.. אגם רודברג
17. מעריצים מישו? ממ נינטייב חמודה :> 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם: מממ שעווה? לא יודעת :> 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם: ממ.. לוידעת :\ 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... חח המיסיונרית או איך שלא קוראים לזה :> 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? ממ משפחה ואהבה 22. חשוף או סגור? באמצע 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך, אבל שהחריץ בפנים :> 24. חולצות בטן? כן, אבל מתחת לפופיק :> 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> נשיקה ראשונה בגיל 15 וחצי P: 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> מממ בחדר שלי נראה לי :> 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף: מממ אצלי כל יום יש פדיחה חדשה :\ 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... לא עשיתי, אני משעממת :<

למעלה