שאלון

../images/Emo6.gif שאלון ../images/Emo6.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... 2. לעולם לא אוותר על... 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? 5. אופניים או ברגל? 6. שחור או לבן? 7. כן או לא? 8. סנדליים נעליים או מגפיים? 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. 10. האופי שלי הוא... 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? 17. מעריצים מישו? 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? 22. חשוף או סגור? 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? 24. חולצות בטן? 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... ------------------------------------------------------------------- התשובות שלי : 1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...לא מאמינה באלוהים בכלל 2. לעולם לא אוותר על...אסף 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם אסף ועל הוא הלך עם האקסית שלו לקיוסק (בבציפר) והיה בלאגן גם אחרי זה...אז קיצר..בלאגן בלאגן.. 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם איי פעם? האקס שלי- נימשכתי אליו בטירוף 5. אופניים או ברגל? אופניים 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? לא 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..-כמעט פריקית... 10. האופי שלי הוא...עצבנית, שמחה, מפונקת, אוהבת..... 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי...לריב עם אמא שלי והאקסיות של אסף 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...אסף 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטנים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 79 וחצי 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? כל אחד שקרן/צבוע 17. מעריצים מישו? כן..את אלכס בנד 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם...בכיתה ב' נפלתי וקיבלתי מכה בגב שעד היום כואבת... 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם - לא זכור לי דבר כזה.... 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...לא יודעת..כשאני ינסה אני יגיד 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה 22. חשוף או סגור? חשוףף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? לא 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> נשיקה - בגיל 14 בערך, חברות רצינית - לפני חודשיים...לפני זה היו רק סטוצים וקשרים מעפנים... 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> ראש הר מבודד... 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף...דפקתי גלבה מול כול העולםםם... 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...לא זכור לי...

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... אותי...
2. לעולם לא אוותר על...מה שאני באמת רוצה! 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ליהיא- חברה שלי ועל חבר (
) 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? ממ...לא דעת... 5. אופניים או ברגל? ברגל....לא יודעת לרכוב על אופניים 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? כן...באצם...אולי... 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ: שונה מכולם וגאה בזה!
10. האופי שלי הוא...ממ הוא מורכב...חח 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי: קרציות... 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב: אבא שלי/ הדיסק של כריסטינה אגילרה 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? לא משנה ממש... 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16-18 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 5-10 קרציות!!!! 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? צבועים...בעעעעעעעעע 17. מעריצים מישו? יס! כריסטינה אגילרה ונלי!!! 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם: ממ לא יודעת בטח נפלתי או משו... 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם: לא יודעת... 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...לא יודעת לא מנוסה... 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה...כי היא כוללת בה גם חברים וגם משפחה! 22. חשוף או סגור? חשוף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? עדיף שלא... 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. נשיקה- אממ כיתה ז' 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... ממ לא דעת... 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף: לאבד חלק עליון/תחתון בבריכה/ים... 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...ממ לא יודעת...חייב ליהיות...חחח

tuty fruty

New member
תשובות

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...עיינים כחולות 2. לעולם לא אוותר על...שוקולד 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה שלי ועל שטויות 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?וואי הרבה פעמים 5. אופניים או ברגל?ברגל 6. שחור או לבן?שחור 7. כן או לא?כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים?מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..כמיוחדת 10. האופי שלי הוא...אחלה! 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי: אנשים מתנשאים 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...מוזיקה וריקוד 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?בלונדינים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?4 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?לא יודעת.. 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?מתנשאים 17. מעריצים מישו?לא במיוחד 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם: נפלתי מאפניים 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם: לא זוכרת 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...שאני יעשה אני יוידע לכם 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?כולם! 22. חשוף או סגור?תלוי מה.. 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע?באמצע 24. חולצות בטן?בכייף 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>נשיקה כי סקס לא היה. קצת לפני החופש הגדול 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>אממ.. בחוף הים ניראה לי אחלה מקום. 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף: לא זוכרת קוראים לי פאדיחות כל יום 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...: אני עושה לפחות פעם ביום משהו משוגע אני לא זוכרת

NiKi†a

New member
אוקיי

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... עיניים כחולות :) 2. לעולם לא אוותר על... שוקולד. 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ידיד שלי ועל דבר דבילי 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? מת'יו בלאמי
5. אופניים או ברגל? רגל 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? לא 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. חמודע :] 10. האופי שלי הוא... אחלה 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי- ערסים, המורה לתנ"ך. 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... מוזיקה 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? הכל הולך =] 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? אין גיל שהוא הכי דוחה... 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אני לא אתחיל להתפלסף. 17. מעריצים מישו? כן 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם: דרכו לי על האצבעות כשהן היו מקופלות כאלה.זה ממש, אבל ממש כואב. 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם לא מגלה
20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... איך שנוח P: 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה ומשפחה 22. חשוף או סגור? שניהם, תלוי מתי ולאיפה. 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? באמצע 24. חולצות בטן? לא בשבילי =] 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> החברות הראשונה :) 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> בבית? 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף: איזו מהן? 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...: לא זוכרת.

קוקו 28

New member
תשובות בע"מ../images/Emo132.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...-האדם, בעיקר המוח. 2. לעולם לא אוותר על...-דיסק הצ'לו שלי 3. הריב הכי גדול שהיה לי אי פעם היה עם- אבא ועל- העישון שלו... 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם אי פעם?-ראיתי הרבה דברים, לא לפה. 5. אופניים או ברגל?-ברגל 6. שחור או לבן?-שחור 7. כן או לא?-תלוי 8. סנדליים נעליים או מגפיים?-נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר-רגילה לגמרי 10. האופי שלי הוא...-בישנית, מצחיקה, די חננה, מותק 11.הדבר שהכי מעצבן אותי-צרות מוחין, חוסר סובלנות, ישראלי מכוער 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...-דיסק טוב ושקט 13. ג`ינג`ים\בלונדינים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?-שחור או שטני 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?-תחילת שנות העשרים 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?-אין גיל דוחה, תלוי מה עושים בו 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?-בחיים:סמי פלאטו שרון.יש עוד... 17. מעריצים מישהו?-לא 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי אי פעם-שברתי שתי שיניים חותכות, עד העצב. הכאב נשמע עד סוף הרחוב!!! 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי אי פעם-זה אצלי בדמיון, לא עברתי דבר כזה. 20. תנוחת הסקס הכי טובה לדעתי היא...-X 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?-שלושתם במידה שווה, אין תחליפים 22. חשוף או סגור?-סגור, זה לא שוק שמראים הכל 23. ג`ינס נמוך גבוה או באמצע?-הגבוה חוזר, סוף סוף... 24. חולצות בטן?-איכס 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>-נשיקה ראשונה, בגן עם ילד בשם אמיר 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>-X 27. הפאדיחה של הלייייייייף-הדחקתי כנראה 28. הדבר הכי משוגע שעשיתי אי פעם...-אמרתי שאני חננה? אולי, שהייתי בניתוח קיסרי. בתור צופה, היה מדהים.

English Muffin

New member
מרימים אותי למעלה מורידים אותי חזרה

. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...מים 2. לעולם לא אוותר על...מוזיקה 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ההורים ועל דברים רעים שעשיתי 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?הדבר הכי סקסי: שראיתי:ריאן פילפה בcruel intentions שמעתי:יש לך שפתתים לוהטות חשבתי:להיזדיין על החוף אמרתי:איזה שפתיים חמות יש לך 5. אופניים או ברגל?ברגל 6. שחור או לבן?שחור 7. כן או לא?כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים?מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. 10. האופי שלי הוא...לא יודעת 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי:אנשים כמו נינה שמתקנים אותי בדיבור 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...מוזיקה ומיקלחת ואימא 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?שחורדינים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?עד גיל 5 ככה הכל ניראה יפה 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?14 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?לימור לבנת 17. מעריצים מישו?נירוונה 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם:בגיל 8 פתחתי תראש כשישבתי על מעקה בבצפר 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם כשהייתי קטנה הייתי מדמיינת שההורים שלי הופכים למיפלצות כשאני הולכת לישון 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...לא יודעת עוד לא ניסיתי 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?משפחה 22. חשוף או סגור?חשוף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע?נמוך 24. חולצות בטן?למה לא ? 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>הנשיקה הראשונה בגיל 12 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>אני בתולה והייתי בוחרת בחוף 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף:הפלתי צלחת מלאה פסטה אלפרדו כשהייתי מלצרית 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...נסעתי לאילת בספונטניות ופתחתי חשבון בנק בישביל ליסוע לצמח

Within Temptation - Stand My Ground

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? אלוהים ? מי זה ?
2. לעולם לא אוותר על... מוזיקה. 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____? החבר הכי טוב שלי, על מערכת היחסים. 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? המ. לא מתאים לפה. P: 5. אופניים או ברגל? רגל. 6. שחור או לבן? שחור. 7. כן או לא? לא. 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים. 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. רגילה[?]. 10. האופי שלי הוא... בסדר ? o_O 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי משיכת אותיות. אהמ. ואופטימיות יתר ... 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... חיבוק. 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטנים. 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 4 - 5. 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? גיל 12. תקוע למדי. 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? של שחצנים, בעלי ביטחון עצמי גבוה מדי .. 17. מעריצים מישו? מעריכים. 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם מכות ? .. 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם רכבת 7 לופים ? .. 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... נו מה. 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? איזו שאלה מטומטמת. 22. חשוף או סגור? סגור. 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? אמצע. 24. חולצות בטן? לא. 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> נשיקה ראשונה - 14. סקס ראשון - 15 וחצי. חברות ראשונה - 10. 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> מיטה, הכי נוח. 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף למשוך אותיות.
29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... פיזית ? הרכבת הרים ההיא, ועוד כמה פעמים, אחת אחרי השנייה.. נפשית ? סיפרתי לחבר הכי טוב שאני מאוהבת בו אחרי שנה ונפרדתי ממנו בו זמנית[כידידים בכלל, כלומר.]

מסטולית

New member
..

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם? הפלאפון שלי [ג'י.בי] 2. לעולם לא אוותר על... ג'י.בי ומוזיקה 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם איזה מעפנה אחת ועל כמה דברים שהצטברו... בעיקר כי שנאנו אחת את השנייה... 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? ממ... להגיד "אני נמשך\ת אלייך" זה סקסי
5. אופניים או ברגל? טרמפים! 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? תלוי... אני מעדיםה בכלל להיות יחפה
9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם. יש הגדרה כזאתי? 10. האופי שלי הוא... מסובך 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי - השיר "בונבוניירות" של דיקלה
12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... חיבוק מבנאדם שאני אוהבת... מוזיקה ונרות 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?שחורדינים בדר"כ... אבל אין לי בעיה עם אף אחד מהם 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 4-5 תמימות תמימות ותמימות 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 12-13 שמתחילים לגלות את החרא בעולם 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? שקרנים 17. מעריצים מישו? לא 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם? נפלתי מהספה
19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם? לא יודעת 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... מאיפה לי... מה שנוח לכם 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? חברים 22. חשוף או סגור? באמצע 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? פחחחח יאק 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> נו סתמו 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> מיטה? 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף נפלתי באמצע ביצפר. 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... מממממ חזרתי מת"א בטרמפים ב2 בלילה?

jaqui

New member
שאלון

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... ים 2. לעולם לא אוותר על...המשפחה שלי 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם: חברה ועל: לא זוכרת 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? לא זוכרת 5. אופניים או ברגל? ברגל 6. שחור או לבן? לבן 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ: בנאדם רגיל 10. האופי שלי הוא... חזק 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי שמשקרים לי 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... לא יודעת 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? לא משנה 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? גיל הצעירים 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? זקנה 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? לא יודעת 17. מעריצים מישו? לא 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם לא זוכרת 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? משפחה 22. חשוף או סגור? סגור 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? סבבה 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> לא יודעת 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף לא יודעת 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... שיחה מוזרה בטלפון

netaK

New member
אאאאאאאאאני עונה ../images/Emo6.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... פאבריציו פיליפו
2. לעולם לא אוותר על...המחשב שלי?
3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ הממ לא יודעת 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? המורה שלי להיסטוריה 5. אופניים או ברגל? רגל 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים
9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל
10. האופי שלי הוא...מתוסבך 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי המף, לא יודעת מהזה זה קשה :| 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... החתול שלי 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? ג'ינג'ים
הממ סתם חום
14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? גיל 0 עד שנה 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? המממ זקנה?
16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? שחצן אגואיסט מניאק?
לא יודעת מהזה :| 17. מעריצים מישו? פאב
18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם המממ ביופסיה 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם הממ לא זוכרת 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... הממ לא יודעת 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? חברים 22. חשוף או סגור? חשוף? 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? באמצע 24. חולצות בטן? מה איתן? 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> ולא תחזור
26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> המף, במכונית
27. הפאדיחה של הלייייייייףףף לא יודעת 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...התגייסתי לצבא

EROTOMANIA

New member
שו?

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... אני 2. לעולם לא אוותר על... עצמי 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם סהר על הכל. 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? אנטוני
5. אופניים או ברגל? רגל 6. שחור או לבן? לבן 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כבנאדם מיוחד. 10. האופי שלי הוא... מיוחד. 11.הדבר שהכי מעצבן אותי: אתם 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... מוסיקה 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? בלונדיני כמו אנטוני
14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 12 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? אישיות אמריקאית חחחח 17. מעריצים מישו? את עצמי 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם: הרעלה 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם נו מה, שקל? 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... מסיונרית 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? זה אותו דבר 22. חשוף או סגור? חשוף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? כןןןןןןןןןןןןןןן 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. חברות 10 נשיקה 14 סקס 16 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> בא לי על מכונת כביסה. 27. הפאדיחה של הלייף: השאלון הזה 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... אמאשך

DJ Giga

New member
הנה שלי

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... מחשב.? חיחי 2. לעולם לא אוותר על... שוקו יטבתה חם!! יאמי 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ ההורים שלי לא זוכר על מה... היו מלא 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? -צונזר- 5. אופניים או ברגל? אופניים!!! 6. שחור או לבן? לבן... 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ: עיטם הראל, נעים מאוד... 10. האופי שלי הוא... אוהב לצחוק 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי אחותי בר 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... שוקו יטבתה חם!! יאמי 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? לא יודעע 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 14-18 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 78 ו תשע חודשים 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? לא יודע... היטלר?! 17. מעריצים מישו? פיפטי סנט!!! 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם דקירה אאוץ' 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם לא יודע.... 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... איך נגיד בצינזור... כלבים.... 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה 22. חשוף או סגור? זה ברור לא?! ח-ש-ו-ף!!!! 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוךךך.... 24. חולצות בטן? כן אבל לא עליי חחחחחחח 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. נשיקה- בכיתה ו' עם החברה הראשונה שלי ספיר... 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... אסלה של שירותים אבל שירותים נקיים לא מסריחים כאלה של בצפר!!! 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף לאבד את הבגד-ים בים\בחוף, בר הייתי חייב.... 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... -צונזר- מה אתם רוצים להכניס אותי לכלא

noooga

New member
../images/Emo60.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... את האדם 2. לעולם לא אוותר על... המשפחה שלי 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה ועל.. זה ארוך 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? לא יודעת 5. אופניים או ברגל? אופניים 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל 10. האופי שלי הוא... בסדר.. 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי.. שאנשים לא מאמינים לי!! 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... מוזיקה טובה 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטנים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 17 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 14 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? צבועה 17. מעריצים מישו? לא ממש ממש 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם- שנפתח לי המקום הזה בין הבוהן לאצבע "המורה, אני רוצה לענות" כשזכוכית של בקבוק אלכוהול נכנסה לי לשם 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם נו לא יודעת 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... תשאלי אותי בעוד כמה שנים 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה 22. חשוף או סגור? חשוף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? לא 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> בכיתה ח' 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> בים 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף- ליפול כשכווווווווווולם רואים 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... התנשקתי צרפתית עם מישהו שלא ראיתי בחיים ולא הכרתי אותו (כן, אני יבשה)

לקשמי

New member
תשובות

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... העולם 2. לעולם לא אוותר על... האמונה. 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה, בכיתה ה' ועל לא זוכרת... 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?
5. אופניים או ברגל? לא יודעת לרכב על אופניים, אז ברגל. אבל אני אשמח גם ללמוד לרכב על אופניים. 6. שחור או לבן? לבן. 7. כן או לא? למה לא? 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים. 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. כל דבר אחר 10. האופי שלי הוא... ביישנית.
11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי מחשבים שלא עובדים כמו שצריך ודווקא כשהכי צריך אותם. 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... לנשום עמוק. 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? טוב, למען הכנות, בלונדיניים. 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 3. 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? אין דבר כזה דוחה. אבל גיל הזיקנה נראה לי הכי קשה. 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? היטלר. 17. מעריצים מישו? לא. 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם כל חודש, כאבי מחזור. 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם, שדמיינתי, חלמתי שאני הולכת ערומה כביום הוולדי, ברחוב. 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...
21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה כוללת את כל אלה, אז אהבה. 22. חשוף או סגור? ????? 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? אם כבר ג'ינס, אז באמצע. 24. חולצות בטן? לא. 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> לא היתה

AndreaCorr ©

New member
~~~>

. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... אין אלוהים. באסה הא? 2. לעולם לא אוותר על... אהבה. 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם חברה ועל משהו רציני מאוד. 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? בנים עם שיער ארוך זה הדבר הכי סקסי שראיתי אי פעם. 5. אופניים או ברגל? רגל. 6. שחור או לבן? שחור. 7. כן או לא? כן. 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים. 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר... כמישהי שחושבת שהגדרות זה טמטום צרוף. 10. האופי שלי הוא... משונה. 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי: שאנשים מושכים אותיות. 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... מוזיקה. 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? אני? חום כהה. לאנשים אחרים? שחור. 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? לכל גיל יש את היופי שלו. 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? להיות מאוד זקנה לא נשמע מלבב. 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? חוסר טאקט ואהבה עצמית מופרזת. 17. מעריצים מישו? לא. 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם? אתם באמת לא רוצים לדעת. 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם? הממ. 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... הממ. 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? לכל דבר יש את החשיבות שלו. 22. חשוף או סגור? בגדים? אני לא הולכת חשוף מדי. 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? באמצע. 24. חולצות בטן? לא. 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>? החבר הראשון שלי היה בכיתה ז' וכך גם הנשיקה. 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> מיטה? אחלה. 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף? אני לא עונה על שאלות שמנוסחות ככה. 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... מממ... לא משנה

תשובותתתתתת

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... אני.. חחחח סתם סתם... 2. לעולם לא אוותר על... האופטימיות =] 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ היו הרבה... 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? לא'דעת.. 5. אופניים או ברגל? ברגל 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל 10. האופי שלי הוא... ?! 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי שמעצבנים אותי.. 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... מוסיקה, וקפה... 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטניםםםםםםםםםםם 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? נראה לי 16... 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 10 / 90 =/ 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? =/ 17. מעריצים מישו? לא. 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם - לא כדאי שאני אתחיל לספר... 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם היו הרבה... 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... ?! 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה 22. חשוף או סגור? סגור 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? אמצע 24. חולצות בטן? לא.. 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...

../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... הרבה דברים 2. לעולם לא אוותר על... שוקולד!!! 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם _חברה___ ועל משהו שהיא עשתה לי_____ 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? אמממ 5. אופניים או ברגל? ברגל 6. שחור או לבן? לבן 7. כן או לא? כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים? מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל עם חוש אופנה מפותח 10. האופי שלי הוא... חברותית ואמיתית וקצת מפונקת 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי שמשקרים לי 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... שיחת נפש עם מישהו 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטניים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? שום גיל 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? יאסר ערפאת 17. מעריצים מישו? כן אשטון קוצר המלך 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם אווץ קשה לי להיזכר 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם אממ 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... אמממ 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? משפחה 22. חשוף או סגור? חשוף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? לא! 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> אממ... הנשיקה הראשונה בגיל 11 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> במלון חחח 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף אויש פאדיחה להגיד 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... לא זוכרת

s20782

New member
שלי

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...קשיעה,ים 2. לעולם לא אוותר על...שוקולד,סקס 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____ 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?הכי סקסי שראיתי- DMX. 5. אופניים או ברגל?ברגל 6. שחור או לבן?לבן 7. כן או לא?כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים?סנדלים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..משהו לא מוגדר 10. האופי שלי הוא...שונה ללא הגדרה 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי-הרבה דברים מעצבנים אותי, אנשים טיפשים,שעון מתקתק... 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...מקלחת 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?ג'ינג'ים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?20-25 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?60 ומעלה 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?ערפאת 17. מעריצים מישולא ? 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם-כוויות 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...על הצד 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?שילוב של שלושתם.אבל הכי חשוב-משפחה 22. חשוף או סגור?חשוף-רק אם אין שומנים שמציצים 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע?באמצע 24. חולצות בטן?בטן נורמלית 25. הפעם הראשונה שלי היתה... הנשיקה הראשונה-גיל 16 חבר לשעבר הסקס הראשון-גיל 18 אקס החברות הראשונה...גיל 11>> 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב...בית מלון באי בתאילנד << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... ------------------------------------------------------------------- התשובות שלי : 1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...לא מאמינה באלוהים בכלל 2. לעולם לא אוותר על...אסף 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם אסף ועל הוא הלך עם האקסית שלו לקיוסק (בבציפר) והיה בלאגן גם אחרי זה...אז קיצר..בלאגן בלאגן.. 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם איי פעם? האקס שלי- נימשכתי אליו בטירוף 5. אופניים או ברגל? אופניים 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? לא 8. סנדליים נעליים או מגפיים? נעליים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..-כמעט פריקית... 10. האופי שלי הוא...עצבנית, שמחה, מפונקת, אוהבת..... 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי...לריב עם אמא שלי והאקסיות של אסף 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...אסף 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? שטנים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? 16 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 79 וחצי 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? כל אחד שקרן/צבוע 17. מעריצים מישו? כן..את אלכס בנד 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם...בכיתה ב' נפלתי וקיבלתי מכה בגב שעד היום כואבת... 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם - לא זכור לי דבר כזה.... 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...לא יודעת..כשאני ינסה אני יגיד 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? אהבה 22. חשוף או סגור? חשוףף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך 24. חולצות בטן? לא 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> נשיקה - בגיל 14 בערך, חברות רצינית - לפני חודשיים...לפני זה היו רק סטוצים וקשרים מעפנים... 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> ראש הר מבודד... 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף...דפקתי גלבה מול כול העולםםם... 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...לא זכור לי...

אני!!!

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם... נקבות :) טוב נו גם זכרים.. ואת המוזיקה. 2. לעולם לא אוותר על... חברה בשביל גבר, על הנשמה שלי, על החיים שלי, על המשפחה שלי, על מוזיקה כי זה המון בשבילי, ואולי קצת קצת סיגריות.. כי אי אפשר בלעדיי זה. 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם ____ ועל _____. הכי גדול היה עם מישהי שנקראה בפי "החברה הכי טובה", שמה שירי. רבנו כי היא שאלה אותי אם "אפשר להיות עם האקס שלך?" כמה שבועות אחרי שנפרדנו ועוד אהבתי אותו בטירוף. ויש כמה דברים שהיא לא יודעת שאני יודעת :) חה חה חה. 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם? החבר שלי.. והמילים שאני מסוגלת להגיד כשאני רוצה להיות סקסית. ואורלנדו בלום. וכרמן אלקטרה. 5. אופניים או ברגל? רגל. 6. שחור או לבן? שחור 7. כן או לא? Kenvelo 8. סנדליים נעליים או מגפיים? ממ בעיה.. יש לי נעליים יפות מאוד, ומגפיים יפות מאוד.. ולא יודעת מה כדאי יותר לבחור. 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר.. בנאדם רגיל, אפילו מעניין :) וערסית קטנה כשצריך להעיף מחברות שלי אנשים שמציקים להם, או ממני. ווואלה זה עובד 10! 10. האופי שלי הוא... ישרה, כנה, נאמנה, תמימה קצת, חייכנית, יש בי שמחת חיים, צוחקת המון, משוגעת קצת, שונאת צביעות (כאמור אני לא כזאת), לא שקרנית בכלל!, מעניינת, פתוחה לשיחות, אוהבת לדבר על כל נושא, אוהבת לתת את הדעה שלי בכל מיני נושאים. 11.הדבר שהכי מעצבן אותייייייי צביעות, שקרים, בגידות, חוסר כנות ונאמנות, חלאות, חולי מין, פדופילים ועברייני מין. 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב... סיגריה 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום? אני אוהבת בנים שחומים עם שיער כהה ועינים כהות. 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם? כל גיל יש לו את הייחודיות שלו. 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם? 100 חחח.. 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם? של החברה שציינתי למעלה. 17. מעריצים מישו? את עצמי. ועופר ניסים. 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעם סקס בפעם הראשונה. 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעם זה סוטה, וזה אישי. 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא... אני למעלה. 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה? לכל דבר יש החשיבות שלו בעיני. קשה לי להחליט. 22. חשוף או סגור? בקיץ חשוף אבל לא בהגזמות, בחורף סגור. כבר התקררתי כי הלכתי עם חולצת V 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע? נמוך. עזבו מהיופי של זה. זה גם יותר נוח לדעתי. 24. חולצות בטן? כן, אבל לא שמגיעות מעל הפופיק. זה לא יפה. 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>> הנשיקה הראשונה-זוועה הסקס הראשון-כואב, אוהב, עדין, מלא משמעות החברות הראשונה-אהבת ילדות, חבר ילדות, מכירה אותו מכיתה ד'. 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>> אני חושבת שעל המיטה, כי זה המקום הכי נוח לפעם ראשונה שזה כואב וצריך להיות זהירים. אחרי זה אפשר להתפרע. 27. הפאדיחה של הלייייייייףףף. עזבו חחח לא מספרת! 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם... השתכרתי בצורות מטורפות. ואל תשאלו שאלות, אני לא זוכרת כלום. זה רק מה שחברות שלי סיפרו לי. אני לא רוצה להזכר. זה נשמע נורא!

DesertRose1

New member
../images/Emo39.gif

1. הדבר הכי מהמם שאלוהים יצר לדעתכם...אין אלוהים 2. לעולם לא אוותר על...עיפרון ודף 3. הריב הכי גדול שהיה לי איי פעם היה עם יוניועלזה שיצאתי עם החבר שלו. 4. מה הדבר הכי סקסי שראיתם\שמעתם\חשבתם\אמרתם איי פעם?עברי לידר. למרות היותו הומו. 5. אופניים או ברגל?רגל 6. שחור או לבן?שחור 7. כן או לא?כן 8. סנדליים נעליים או מגפיים?מגפיים 9. אני מגדיר\ה את עצמי כ:פריק מוחלט\ערס\בנאדם רגיל או כל דבר אחר..כאריאל.
10. האופי שלי הוא...צבעוני
11.הדבר שהכי מעצבן אותיייייייאנשים טיפשים 12. הדבר שהכי מרגיע אותי בכל מצב...ציור 13. ג`ינג`ים\בלונדיניים\שטנים\שחורדינים\סתם חום?שטנים 14. הגיל הכי יפה בעולם לדעתכם?20 15. הגיל הכי דוחה בעולם לדעתכם?50 16. האישיות הכי דוחה לדעתכם בעולם?אגואיסטים ואינטרסנטים ושטחים. 17. מעריצים מישו?לא 18. הדבר הכי כואב <<פיזית>> שעברתי איי פעםמכות מאחי 19. הדבר הכי משוגע סוטה פריקי ומפחיד שחשבתי\דמיינתי\עברתי איי פעםלא לפה. 20. תנוחת הסקס ההכי טובה לדעתי היא...הממ... יש יותר מדי. 21. מה יותר חשוב? משפחה חברים או אהבה?חברים 22. חשוף או סגור?חשוף 23. ג`ינס נמוך גבוהה או באמצע?נמוך 24. חולצות בטן?לא 25. הפעם הראשונה שלי היתה.. <<לבחירתכם... הנשיקה הראשונה הסקס הראשון החברות הראשונה...>>15 וקצת-סקס 26. אם היו נותנים לי לבחור את המקום שאעשה בו את הפעם הראשונה הייתי בוחר ב... << מי שכבר לא בתול אז שיגיד איפה המקום שבא לו...>>ים 27. הפאדיחה של הלייייייייףףףלא זכור לי 29. הדבר הכי משוגע שעשיתי איי פעם...שש..

למעלה