קצת חיוכים

../images/Emo6.gifקצת חיוכים../images/Emo6.gif

הנה עוד משחק
... והשבוע פינת הבדיחה הכי יפה ששמעתם/קראתם/ראיתם/דימינתם... זה המקום לשירשור הבדיחה שלכם... שיהיה לכולנו סוף שבוע מהנה ומלא חיוכים
וצחוקים .. ו...
שבת שלום
* והנה עוד צו'פר ...

tivol man

New member
הנושא לא גר פה יותר***

מלחמת העולם השניה. רכבת נוסעת, ברכבת נוסעים: חייל הולנדי, חייל גרמני, ונערה ואמה יושבות ברכבת ספסל מול ספסל. הרכבת עוברת במנהרה חשוכה. נשמע קול נשיקה, וומייד לאחר מכן, קול סטירה. והרכבת יוצאת לקטע מואר, החייל הגרמני נראה המום, כשעל פניו סימני סטירה. חושבת האם: "ככה? לנשק לביתי? גרמני ארור. אני שמחה שחינכתי את ביתי כראוי והיא סטרה לו". חושבת הבת: "לנשק לאימא? בגילה? יפה שהיא נתנה לו סטירה. ככה צריך". חושב הגרמני: "הולנדי ארור. גם נישק את הבת, וגם אני חטפתי את הסטירה". חושב ההולנדי: "תיכף נגיע לעוד מנהרה חשוכה, ושוב אנשק לעצמי את היד, ואחטיף לגרמני הארור עוד סטירה" אחד יושב בביתו, רואה טלוויזיה בנחת ופתאום שומע צלצול בדלת. כאשר הוא פותח את הדלת מגלה חבר ילדות שלא ראה שנים. החבר נכנס ואיתו כלב גדול. החברים התחילו להעלות זיכרונות ילדות והכלב בינתיים החל להרוס את הבית, הוא הרג את החתולה, הפיל את הטלוויזיה, קרע את הוילונות ומה לא. בתום הביקור המארח בציניות אמר לחברו "יופי של כלב יש לך", "כלב שלי?" התפלא המבקר "הוא עמד ליד הדלת כשנכנסתי, חשבתי שהוא שלך".

tivol man

New member
../images/Emo68.gifצהריים טובים../images/Emo163.gifשישי נהדר!

יומולדת שמח!!!מישמיש
הבדיחה שהיא יותר חכמה מאשר מצחיקה, אבל היא עדיין היחידה שיש לי
הנרי פורד מת ומגיע לשמים בכניסה לגן עדן מקבל אותו פיטר הקדוש ואומר לו: " ובכן, אתה היית בן אדם טוב ואפילו אין צורך מלהזכיר ששינית את מהלך העולם בכך שהמצאת את "הסרט נע" לייצור המכוניות. לכן אתה יכול להסתובב חופשי בשמים כפי שתחפוץ" פורד חשב רגע ואמר: - "אם זה אפשרי, הייתי רוצה לשהות במחיצתו של אלוהים כמה רגעים" אז פיטר מבקש מאחד המלאכים ללוות את פורד ללשכתו הקדושה של אלוהים ובכבוד והוד רב שואל אותו - " כבודו, הכל יכול - כאשר המצאת את האישה - על מה חשבת?, היית טרוד? " - " מה זאת אומרת? " " במחילה מכבודו, יש כמה בעיות בהמצאה שלך: אין אף דגם חסכוני. לא יצרת כזה. כאשר מתחמם המנוע - היא נורא רועשת האחזקה הנה נורא יקרה כל הזמן זקוקה לצבע ופחחות כל 28 יום, המנוע מפסיק לעבוד למשך 5 ימים המנוע נסתם וצריך לבטל כמה קטעים עוד לפני שמיצתה שליש מאורך החיים, הפגוש הקדמי והפגוש האחורי נופלים לה הציפוי שלה מעלה סדקים כבר אחרי מעט קילומטרים צריכת הדלק שלה היא נוראית היא מאד מאד איטית לעומת הדגם האחר שהמצאת" " מממממ ..... המתן מעט" ניגש למחשב-העל השמימי , לוחץ על icon מסוים על גבי המסך ובזמן תגובה מזערי מופיעה רשימה ארוכה. לאחר קריאת הדו"ח המפורט, הוא חוזר להנרי פורד ואומר לו: "יכול להיות שחלו כמה שיבושים ובעיות בפרוייקט שלי, כפי שפירטת. יחד עם זאת ונכון לעכשיו - יש הרבה יותר גברים שמשתמשים בהמצאה שלי מאשר בשלך"

ה מוזה

New member
../images/Emo12.gif

חחחחח.. חכה חכה אני אביא את הקונטרה הנשית בהמשך..

tivol man

New member
אני יותר פמיניסט מ....

אני יותר פמיניסט מהידיד הכי הומו, ועם זאת, אם כבר התחלנו: בנאדם הולך על חוף הים מביט לשמיים ושקוע בשיחה עמוקה מאוד עם אלוהים. פתאום הוא אומר : "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו תראה לי שאתה עומד במילה שלך ותקיים את מה שאבקש ממך" פתאום, השמיים מתכסים בעננים ואלוהים, בקול רועם עונה לו: "חיפשתי עמוק בליבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין אני מוכן להעניק לך משאלה אחת". האיש מתיישב וחושב מה לבקש, ופתאום קם ואומר לאלוהים: "תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להיכנס לאוטו ולנסוע". אלוהים צוחק ואומר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר יגיעו לתחתית האוקיינוס? לחשוב כמה בטון צריך... וכמה פלדה צריך... הבקשה שלך מאוד חומרית קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת". האיש יושב הרבה זמן ומנסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואומר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי, הייתי נשוי כל כך הרבה שנים וכל השנים האלה אישתי אמרה לי שלא איכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאני חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים... אני רוצה לדעת איך הם מרגישות בפנים ועל מה הם חושבות כשהן עושות את הפרצופים שלהן...אני רוצה לדעת למה הן בוכות... אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר .... אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת... זאת המשאלה שלי אלוהים". ?"אחרי כמה דקות אלוהים אומר לו: "תגיד, כמה מסלולים אתה רוצה על הגשר שלך?"

moran500

New member
יש לכם בעיה עם....

בדיחות שואה? לדאבוני, אני חוטאת
אלה הבדיחות שהכי מצחיקות אותי... אם אין למישהו התנגדות אני אכתוב =)

ה מוזה

New member
אממ.. מעדיפה שלא ,טוב.?

תפשפשי במגירת הבדיחות אני בטוחה שתמצאי משהו

moran500

New member
אין בעיה../images/Emo45.gif

זה שאני מופרעת (הכל בגלל האחים שלי! הכל בגללם!!!) לא אומר שאתם צריכים לסבול

../images/Emo13.gif

שאלה: מה ההבדל בין שיפוצניק לרופא? תשובה: שיפוצניק מכסה את הטעויות שלו בבטון, רופא מכסה באדמה.
שלושה גברים מחכים שהאישה שלהם תלד, האחות באה לראשון מזל-טוב! נולד לך רביעיה האיש עונה: איזה צרוף מקרים אני גר בקרית ארבע. האחות באה לאיש השני מזל-טוב! נולד לך שמיניה האיש עונה: איזה צרוף מקרים אני גר בקרית שמונה.האחות ושני הגברים מסתכלים על הגבר השלישי ורואים שהוא בורח שואלים אותו, למה אתה בורח? הוא עונה:אני גר במאה שערים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תולדות הרפואה 2000 לפנה"ס - "אכול את השורש הזה" 1000 לפנה"ס - "אכול את השורש והתפלל" 1850 אחה"ס - "שתה את התמיסה" 1950 אחה"ס - "התמיסה לא עובדת, קח את הכדור" 1980 אחה"ס - "הכדור לא פועל טוב, קח אנטיביוטיקה" 2000 אחה"ב - "החיידקים עמידים לאנטיביוטיקה, אכול את השורש" ~~~~> היו לי בדיחות כרגע רק על רפואה ..

../images/Emo41.gif

קודם תקראו אח"כ תבינו למה זה מצחיק ... זה מצחיק כי אחרי שאנשים קוראים את זה (לפחות חלקם , מי שאני מכירה ) הם באמת מנסים לגעת במרפק עם הלשון

שיריה

New member
ענננננקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ניסיתי כמה פעמים... כאילו שבאיזשהו שלב אני אצליח...

למעלה