עוד משהו

anati44

New member
../images/Emo6.gifעוד משהו

את יודעת בכלל איך הקימו את הרשת הזו?" ML" אמא של המנכל - אבי מלכה, היתה או עודנה גדולה מאד מאד ולא מצאה את שחיפשה בבגדים ואד פתחו חנות למידות גדולות, וכשהלך להם פתחו עוד אחת ועוד אחת (היתה להם חנות ירקות), אני רוצה לראות את אותה אמא נכנסת לאיזה בגד בקולקצייה החדשה שלהם, היא כנראה מאד רזתה..................

DREAM111

New member
מתאים לי

אז אני מודה לא מתאים לי היחס של הרשת אבל מתאים לי בילו מתחיל להיות קצת יותר מתאים לי. מתאים לי במחיר, מכנסים חולצות ב-30 שקל וחלקן אף ב-19.90 לא רע לדעתי. אז היום הייתי שם שוב, היום שאלתי לשמן של המוכרות שהן ממש מקסימות בניגוד למה שפוגשים ברשת שלהם אז ליד הקומה חייכנית ומקסימה עומדת צביה ומסתובבת לה עם בלונד קצוץ עדנה קלילה נעימה ובעלת מבטא צרפתי שדואגת לתת לך הרגשה נפלאה. אז יצאתי עם עוד מכנס גינס וגופיה לבריכה (נוסעת לאילת ואין בגד ים עדיין). אחותי קנתה מכנס אלגנט ב-19.90 אבל אלגנט ממש יפה והמחיר ממש מצחיק וגם גופיה לבריכה. אז באמת לא מתאים לי היחס שנותן מר מלכה בחנויות השונות אבל לפחות הפיצוי שלי כלקוחה זה חנות העודפים שלהם.

madam pompadour

New member
אילת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בגד ים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

בשביל מה

למעלה