משחק הצבעים

DoRiNuS sMiNiA

New member
עם כל הכבוד...אני לא שייכת לזה../images/Emo70.gif

יש פה הרבה שיכולים להעיד על זה שאני תמיד פעילה פה... ואם מישהו רוצה לאיים על המקום שלך אז הוא קנאי ותאמיני לי יש פה הרבה כאלה... אבל אני לא עושה את זה בשביל הצבע! זה מעצבן אותי כי עושים אותי מטומטמת...! וזה אפילו נשמע אנוכי מה שאת עכשיו אומרת! את רוצה להישאר אדומה כי את חושבת שזה הופך אותך לטובה יותר! ואני ממש לא חושבת ככה. אבל אתם לא יכולים להגיד את זה עליי,אני תמיד פה פעילה,זה אפילו מעליב!

KiShKooSh

New member
אוקיי לא דיברתי ספיציפי עליך...

אני רוצה להישאר אדומה כי בן החליט
סלחי לי מתוקתי, אבל זה 100% החלטה של בן וליהי אין לי אפילו צד בזה "את רוצה להישאר אדומה כי את חושבת שזה הופך אותך לטובה יותר!" אני לא טובה יותר לא אהיה טובה יותר ולא הייתי טובה יותר אני הייתי פעילה מאוד, זה כן, ליהי הייתה אדומה בזמנו ואפילו לא חשבתי על אדום פשוט נכון לעכשיו, שאני כן אדומה, וזכיתי בתחרות בצורה הוגנת אנשים מקנאים ועושים הכל בשביל האדום אני לא "טובה יותר" חס וחלילה אני פשוט אדומה בגלל התחרות וזה הכל

KiShKooSh

New member
ובכל מקרה אין לי בעיות נחיתות../images/Emo3.gif

"את רוצה להישאר אדומה כי את חושבת שזה הופך אותך לטובה יותר!|" אדום לא יפוך אותי ל"טובה יותר"

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gif

יכול להיות שחלק מהאנשים רוצים להיות אדומים כדי שיותר ישימו אליהם אני חשקתי באדום אבל הבנתי שזה לא מגיע לי ולך ולחן זה בהחלט הגיע! אז כמו שאומרים:"שימותו הקנאים"

chen010189

New member
אתם צריכים להבין משהו

תראו, הכל טוב ויפה שהמשקיעים בפורום מקבלים האדמה אתם בטח יודעים שהשחקנים והצוות מקבלים האדמה כדי שיהיה יותר קל לזהות את ההודעה שלהם. כך גם המשקיעים בפורום. ה"האדמה" היא לא פרס על השקעה, ובטח שלא הפיכה של הבן אדם ל"טוב יותר" ו"שולט יותר". בגלל שהאנשים המשקיעים בפורום הם בעצם גם האנשים שדואגים שכולם יקבלו תשובות לשאלות שלהם, דואגים שהפורום יופעל גם מחוץ לכתיבת ההודעות (ובקרוב תקבלו עוד כמה הפתעות שאני וביקי לוקחות בהן חלק יחד עם המנהלים) וחוץ מההתכתבות והתגובות, הם כבר לפעמים מודיעים דברים חשובים, וההאדמה נעשית על מנת שההודעות החשובות לא ידולגו ע"י הגולשים בפורום. אף אחד הוא לא טוב יותר מהשני, וזה מגעיל להגיע בכלל לדיונים כאלה בפורום. אף אחד כאן לא פחות טוב מהשני, מי שפעיל - כל הכבוד! מי שמשקיע - אני מסירה בפניו את הכובע אבל רצוי שתדעו שההאדמה לא נועדה כדי ליצור פה ויכוחים, אלא כדי שיהיה יותר קל לקרוא את ההודעות של המשתמש. וכשהוא מודיע משהו שקשור לתפקיד שלו\עונה על שאלות של גולשים כמו "כמה פרקים בעונה ה2?" ההודעה תודגש. מקווה שהבהרתי ובבקשה תמנעו מלהגיע לויכוחים בפורום שההוא יותר טוב מההיא, ההוא יותר פעיל מההיא, ההיא יותר נחמדה מההוא. זה יוצר ריבים, ובטח שכשהצוות והשחקנים קוראים פה אנחנו לא רוצים להרוס את הפורום. אם יש לכם על מה להתווכח ועניין לא סגור יש לכם מסנג'ר\מסרים\אייסיקיו את הפורום תשאירו למטרה שהוא נועד לה וזה לאחד בין כל מעריצי השמינייה לדבר בכיף על מי שכולנו אוהבים וכמובן שיהיה כיף להכנס לפורום ושהאווירה תהיה מאגניבה ותזכרו כולם שווים אין דבר כזה "טוב יותר"\"הכי טוב"

chen010189

New member
וכמו ששמתם לב,

שרשור שלם עם ויכוח בין "הגולש באינטרנט" לבין ביקי ואני נמחק, כי ביקשתי מבן השרשור סתם הרס, ואף אחד לא צריך לראות את השטויות האלה

את ביקשת?! ../images/Emo185.gif

מה אי אפשר לבד? מה לא רואים שזה סתם פוגע בפורום? אף אחד לא רצה למחוק את זה?

עשית טעות...../images/Emo108.gif

תאמיני לי שאני לא חושק באדום ממש לא ואני מבלה בפורום כל הזמן שאני יכול (וזה לא ממש הרבה
, לימודים
) אבל עכשיו גם אם זה היה סתם משחק שאמרת :"יש גם דברים מחוץ לפורום שאני ביקי בן וליהי מתכננים לכם" זה היה כ"כ טעות
עכשיו כל ילד ירצה אדום כדי "להיות בענינים", לדעת דברים שאחרים לא. אפילו אני חשקתי לרגע באדום... וכן כן תגיד שאני צבוע, שאני משקר שאני לא רוצה אדום כי כל אחד רוצה זה לא שאני אגיד לא לאדום פשוט אני לא חושק לאחד... וגם אם הייתי ממש רוצה אני יודע שלא מגיע לי כי אני לא משקיע מספיק, אני אפילו לא משתתף בהתפקדות החודשית פשוט אין לי זמן. השנה יש לי טונות של עבודות על הראש+ העבודה הראשית :עבודת שורים. שזה ממש קורע את התחת
ברגע שיהיה לי יותר זמן אני אחזור לפעילות מלאה... וכשיהיה לי זמן אז אני אשקיע הרבה ותאימינו לי בלי שום רצון לאדום...

chen010189

New member
זה לא יקרה גם אם יהיו כחולים

אני וביקי, יצא במקרה ש2 אלה שלוקחות חלק בדברים האלה הן במקרה אדומות זה בגלל שזה משהו שביקי עצמו יזמה וכמובן שצריך את עזרת המנהלים בזה כי דרכם עוברים הדברים ואגב, זה שוב קורה אני לא אמרתי דבר כזה אני לא אמרתי שכולם פה רוצים אדום בגלל זה הגבתי כי היה כבר נמאס לי לראות מה הולך פה אמרתי כל מי שפעיל, הרבה תודה לו וכל מי שמשקיע, אין לי מילים בפי וזיו, אתה באמת אחד הפעילים פה ואני יודעת את זה, כי לא עובר יום שאני נכנסת לפה בלי לראות כל הודעה וחצי "זיו המגניב 2"(וזה מעולה, כן?
) אז בכלל אין לי זכות לדבר עליך
אז אל נא תרגיש אשם

KiShKooSh

New member
זיו, סתם בא לי לתת לך פידבק...

*פידבק*
לא סתם אתה פעיל בפורום בלי רצון לתגמול, לא כמו במון אנשים שהתחילו להיות פעילים בפורום אך ורק בשביל האדום הזה. אתה פעיל כי כיף לך להיות פעיל פה, ורק שתדעו, את ה"אדומים" שלנו אני וחן קיבלנו לאחר שנהיינו קשורות בהנהלת הפורום

shminia com

New member
פידבק זה..

תגובה על משהו שאת העושה (נראה לי זו רק תגובה טובה ,לא?)

עכשיו באמת../images/Emo108.gif

זה ממש ממש ממש דורש (סליחה):
מוטי(כל הזכויות שמורות לביקי על הרעיות הזה
) אהאהאהאהאהאהאאהאהאהא פרקתי את הסמיקות שלי

למעלה