משחק הצבעים

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo6.gifמשחק הצבעים../images/Emo70.gif

קודם כל קרדיט לאמי המתוקונת
אני פשוט נדלקתי על המשחק הזה...למרות שנעלבתי שאף אחד לא כתב אותי...בשום צבע
(טוב...הייתי חסומה במשך שבוע אז באותו היום לא כתבתי...) אז אני מחזירה את המשחק הזה לפורום. אתם כבר מכירים את החוקים. אין הגבלה בצבעים...לכל אחד שנראה לכם תנו לו צבע
(אני סומכת עליכם שתתנו לי צבע ראוי
)

KiShKooSh

New member
אבל דורין, זה לא משחק לעשות פעמיים.

כבר עשו את זה פעם אחת... יאו מאז שנתנו לחן אדום פתאום אנשים נזכרו להשקיע בפורום

KiShKooSh

New member
אבל לא כולם יהיו אדומים....

אני וחן השקענו בפורום הזה רמות שאתם לא מודעים אליהם, בלי רצון לתגמול התגמול בא לבד, ופתאום שגיליתם שיש תגמול פתאום כולם משקיעים שכמעט לא שמתם על הפורום לפני?

R o n 2 5 6

New member
כן,אתן עשיתן מעשה חסד

אבל סתכלי על חצי הכוס המלאה,יש יותר אנשיים פעילים

KiShKooSh

New member
*תסתכלי...

אבל זה מרגיש צבוע(אני יודעת, אני לא פוליקלי קורקט, והאמת אין לי כוח להיות עכשיו) אנשים לא יעשו דבר אם לא מתגמלים אותם על זה? אני וחן אדומות, וכן אני חושבת שזה מגיע לנו, השקענו הרבה בלי רצון לתגמול, אבל עכשיו כולם מחכים לתגמול.... 2 אדומות זה כבר באמת הרבה אני לא מאמינה שבן יאדים עוד אנשים

R o n 2 5 6

New member
תגמול זה גם:"כל הכבוד על ההשקעה"

תאמיני לי אם אני יוזם איזה משהו או מכין משהו ואני רואה שרשור של כמה תגובות שכתוב:"כל הכבוד על ההשקעה" זה באמת מחמם את עליו ונותן לי מניע להמשיך. נכון,יש כמה ילדים שמצפים לתגמול גבוה אבל גם אני חושב שבן לא יאדים עוד אנשים,2 אדומים זה בהחלט מספיק ויש גם את מאיה,תובל,גיורא ודרור אז נראה לי שהפורום מיצא אותו מבחינת אדומים.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif אבל את אדומה בגלל שזכית

בתחרות תסריטים..... אבל אם את אדומה עכשיו בגלל שבן וליהי רצו אז סבבה באמת מגיע לכם אתם ממש ממש השקעתם
יישר כוח

O r c h i d

New member
קודם כל,

יש 6 אדומים
אבל רק 2 שהואדמו בגלל פעילות והשקעה. דבר שני, מתי ביקרת לאחרונה ב944?

../images/Emo152.gifאיזה מזל שאני לא רוצה אדום../images/Emo13.gif

אני חזרתי והחלטתי להשקיע יותר בפורום אבל לא בגלל האדום
בגלל השעמום

KiShKooSh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ונראה לי לך מותר, על כל השעות שחפרתי לך

O r c h i d

New member
../images/Emo45.gif

כמו שמישהו פעם אמר[מה לעשות שאני לא זוכר מי
]: "אדום לא מבקשים, אדום מקבלים."

DoRiNuS sMiNiA

New member
ביקי...אני מתנגדת...!

תראי...אני תמיד פעילה בפורום...בלי שום קשר להאדמות וכו'... ואם אני אהיה אדומה אני לא חושבת שיאהבו אותי יותר... אוהבים אותי פה בגל מי אני ולא בגלל הצבע של הכינוי שלי... את מנסה לפרש את זה שאנשים פתאום פעילים בשביל הצבע...זה לא נכון! יכול להיות שיש פה כאלה שהתעוררו מאז כל העניין הזה,אבל אל תשכחי שאני תמיד הייתי פה פעילה ואני לא מתחנת עכשיו להאדמה... אם מגיע לי אז אני אקבל...ואם לא אז סימן שבאמת לא מגיע לי... גם אני לא חושבת שמגיע לי להיות אדומה כי אני לא עושה פה שום דבר מיוחד או שונה ממישהו אחר...

KiShKooSh

New member
זה לא נכון....

"את מנסה לפרש את זה שאנשים פתאום פעילים בשביל הצבע...זה לא נכון!" זה כן כבר קיבלתי מסרים מפורשים מאנשים שכאילו "מנסים לאיים על מקומי" מפורשים מאוד

למעלה