מריצה מלאה שומן

Y. Welis

New member
למיטב ידיעתי, זה לא מעיד על מצב

תקין. אני לא מתכוון למיניות מרומזת או לשמחת-חיים ובגדים צמודים - אלא למחשופים נועזים בכל פעם, פלירטוטים ברורים ועוד: זה רצון לתשומת לב. לעיתים זה נעשה מתוך אי הבנה שזה יביא לתשומת לב לא נכונה - במקרה הקל; לעיתים זה נעשה במכוון כדי להגיע למצבים מיניים, ואז זה מעיד על הערכה עצמית נמוכה או פגומה (אמונה שזה המקסימום שניתן להגיע אליו, או חשש מפני אינטימיות רגשית ומערכת יחסים שדורשת היכרות אמיתית). זה שהמצב הזה נפוץ, אינו אומר שהבעיה אינה קיימת. אגב חברות פטריאכליות - גם בשבטים שבהם נהוג להסתובב בעירום חלקי או מלא, אין תופעות כאלה. זה עניין של הערכה עצמית נטו.

תקציר הפרק 17.1.07

היום רונדה הביאה לסאמר מריצה מלאה ב-75 קג' של שומן. היא ביקשה ממנה להעביר את השומן לשולחן בעזרת את וביקשה ממנה לתאר את הרגשות מאחורי כל השומן העודף הזה. היה די דוחה ... לטחר מכן היא הלכה לחדר הכושר ומרקוס החתיך אמר לה שהיא חייבת להקפד יותר על האוכל ושהוא הולך להשגיח מקרוב יותר על יומן האוכל שלה. טוואנדה הקריאה לאיאנלה את הפרק השני באוטוביוגרפיה שלה. אח"כ איאנלה ביקשה ממנה לצייר על מראה את עצמה פורחת והיא ציירה לב פורח, יחסים תקינים עם המשפחה, ילדים, קריירה וכד'. בפגישה של רונדה עם מורין הן עברו של הדברים שאבדו ומה הערך הסנטימנטלי שלהם. מאוחר יותר נפגשה מורין עם מומחה ביטוח מפני שלא כל הדברים היו מבוטחים. הוא הציע לה לשים את כל הדברים שחשוב לה לשמור עליהם בקופסא אחת (מעין צידנית שהוא הביא לצורך הדוגמא) כדי שיהיה אפשר להוציא אותם מיד בעת אסון. בפגישה היומית הן קיבלו מאיאנלה מראות והיו צריכות להסתכל על עצמן. למורין ולסאמר היה קשה במיוחד. בערב, יצאו הבנות למסעדה איטלקית וסאמר החרמנית למדי נדלקה על המלצר(החמוד למדי) טי וקים הלכו להתחיל איתו בשבילה והוא ענה בחשבון ונתן את הטלפון שלו. סאמר היתה ממש נבוכה ואמרה שהיא לא כל כך יודעת איך להתמודד עם תשומת הלב.

אפשר לומר לא הייתה...

בקושי הייתה בפגישת בוקר בעליית גג מעט ובערב לא רצתה לצאת כך שטכנית לא הייתה כמעט הפרק...

שלום אנשושים

עכשיו חזרתי מהעבודה ושמחתי לראות שאתם נהנים ושומרים על הפורום כל הכבוד לכם לגבי הפרק אני אראה אותו עוד שעה ורבע. אבל לפי מה שאתם כותבים פה הולך להיות שמח מה הקטע של המריצה ? באמת רונדה נתנה לה לאכול ממריצה ? חחחחחחחחחחחח אני אראה עוד שעה

למעלה