מריצה מלאה שומן

../images/Emo6.gifמריצה מלאה שומן

כמה ממכם חשבו שרונדה תכריח את סאמר ללהתחיל לאכול כף מהמריצה על כול עבירה?

פיפיטה

New member
סאמר הרגה אותי היום

יחסית לבחורה שניהלה רומן עם גבר נשוי ויש לה חבר היא התנהגה כמו ילדה בכיתה א' האם אני צינית או שככה זה ? כל הזמן היא ציחקקה וכיסתה את פניה מה זה ???????? ומורין כל-כך מסכנה כשאומרים בית נשרף ואין נפגעים אז זה באמת הכי חשוב, אבל תחשבו שכל העבר שלכם גם נשרף כל הילדות התמונות המזכרות הרכוש זה כמו להתחיל הכל מחדש איזה עצוב .כשהיא הסתכלה במראה הפנים שלה היו כל-כך עצובות בלי לדבר רואים מה האישה הזו עברה . לא ידעתי שיש לה עוד ילדים וזה שימח אותי. טוואנדה ראיתם איזה חברותית היא לסאמר איך היא לימדה אותה (עלק) מה לעשות ואיך לענות לטלפון?????. אולי השתיה עלתה להם לראש???????. ודבר אחרון איאנלה שמתם לב שהיא צוחקת מהבדיחות של עצמה?? בפעם הראשונה כשהיא אמרה לבנות לדבר אל עצמן "אל תגלו שאני ביקשתי ממכם" וז צחוק והבנות אחריה. והפעם השניה כשהיא דברה עם טוואנדה שכחתי על מה בדיוק (זה הגיל?)

סאמר בכלל לא נמצאת שם.היא אולי

בגופה אבל רוחה משוטטת במקומות אחרים. לכל תרגיל היא מתייחסת בציניות ובהרמת גבה. הנה רונדה כבר התחילה לדבר על כך שאולי תעזוב את הבית. עוד כמה אזהרות כאלו,זה באמת יקרה. לפחות היא כנה ועומרת שלא יכולה לזייף רגשות. בנוגע לבחור,היא כל כך לא מאמינה,שמישהו ירצה בה, שהיא מופתעת לגלות שכן (אפילו אם זה סתם פלירטוט לא רציני). רואים עליה כמה היא שונאת את עצמה וחסרת ערך עצמי,משהו שהיא סוחבת כבר שנים. מורין באמת מסכנה,אבל כמו שהיא עצמה תגיד,זה רק חפצים שאפשר להחליף. תמונות אפשר לאתר אצל חברים שלמדו עם הבן והבת.עם קצת יוזמה,חלק מהדברים ניתן לאסוף מחדש.מה שכל כך חבל ואופייני למורין,שהביטוח שלה, היה בתת ביטוח וחלק מהדברים היקרים שלה כלל לא ביטחה.טוב שמישהו בא להכניס לה קצת סדר וארגון. זו בלגניסטית מושבעת,בטוח שהרבה דברים שיש לה בכלל לא זכרה על קיומם. מלמד גם אותנו,כמה חשוב להכין את כל המסמכים החשובים בקופסה ולא לשכוח לקחת אותם כשיש טפו טפו טפו שריפה כולל את פוליסת הביטוח ותכולתה עם תמונות רצוי.

פיפיטה

New member
נכון מלמד ואני

שכל התעודות של הילדים ומכתבי הברכה מהגן במגירה אחת אני הולכת לקנות תקיות עם קופסא ומארגנת הכל ביחד בתיקיות על כל צרה שלא תבוא .

אני שמה את כל התמונות באינטרנט.

אני סומכת על זה שהאינטרט לעולם לא ימחק, והאתרים הללו לעולם יאכסנו את התמונות שלי.

מסכימה איתך...../images/Emo45.gif

אצלי ההורים לרוב שומרים את מה שנקרא "שטויות" של ילדים.. שלדעתי הם אחד הדברים הכי יפים שיש...

אם הבית של הורי ישרף

אין סיכוי שציורי הילדות שלי ישמרו. הורי מאכסנים אותם בבויאדם, וזה הדבר האחרון שהם יזכרו להציל במקרה של שריפה.

אני דווקא יכול להבין

סאמר נמצאית בתהליך שינוי אדיר, היא לומדת להכיר את עצמה מחדש בכל המובנים. כל היחס שלה לעצמה משתנה וכך גם היחס שלה לגברים. היא משילה מעצמה את כל מה ששירת אותה בעבר והפסיק לשרת אותה. זה מצב של חוסר ביטחון אדיר מלווה בתחושה של אי הכרה עצמית- מפני שכל מה שהכירה כבר לא שם. פתאום העצמי החדש שצומח שם, שהוא לא לגמרי מגובש, זוכה לתשומת לב וזה בהחלט יכול לערער את העולם הרגשי. ומלבד זה, היא חרמנית אש ואני בטוח שהיא לא רוצה לצאת נואשת כמו שאמרה טוואנדה.

../images/Emo58.gif אין לך מושג כמה אתה צודק!

או שאולי כן? השמועות אומרות (בערבון מוגבל ובלי אחריות)כי סמאר נדלקה על הטכנאי של התכנית ואף הוזהרה כמה פעמים לחדול, כי לא מקובל שתפלרטט עם אחד מהעובדים. בסופו של דבר,מאחר ולא חדלה,שלחו אותה הביתה. זה מה שנכתב בפורום של המעריצים בחו"ל.

תאמת לא סבלתי אותה מעולם....

ורואים עד כמה היא רק בקטע של בחורים יותר משל עצמה...

לא ידעתי, מגניב!!

האמת שתהיתי איך עובד כל העסק מבפנים. יש איזה פרק שחושף את מאחורי הקלעים של התוכנית?

היה פחות או יותר בסוף העונה הראשונה

פרק שהנשים היו אמורות לספר בו קטעים וכל מיני דברים כאלו שהן עברו במהלך השהות בבית אבל משום מה לא שידרו אותו ועברו ישר לעונה 2

Y. Welis

New member
חירמון כמו שהזכרת הוא בד"כ סימפטום

למשהו אחר. היו השבוע כמה רמזים לעברה הטראומאטי, כך שאולי זה קשור. זה בכל מקרה לא דבר 'טבעי' או רגיל, גם אם זה נחשב למקובל היום.

מה???!!!!!!

חרמנות היא דבר טבעי ורגיל לחלוטין, בייחוד למישהי שרק מתחילה להרגיש סקסית עם עצמה ומתחילה לראות ששים אליה לב. רק בחברות מאד פטריארכליות בהן משתמשים במיניות האישה כדי לדכא אותה זה "לא מקובל", מה לא מקובל בחרמנות?! מה לא מקובל בקשר פיזי עם אנשים אחרים?

למעלה