אבל מתן,
זה לא שפה הוא עובר את הגבול כביכול בין...איך אמרת..."חדות, ציניות ובדיחות מעולות ל"זה כבר מוגזם מדי".." ובטח ובטח אי אפשר להשוות את זה למה שהוא עשה בחלומות ב... בגלל שזה הומור אחר לגמרי! מה שהוא עשה על ישו ועל נסראללה לדוגמא, זה לצחוק על הדמויות והכל (כולל על הדת והמסורת והדברים שהם קצת יותר...איך להגיד..."רגישים") לבין לצחוק על לובה, שהיא הרבה מעבר לדמות. היא בן אדם. אם הגענו למצב שיש אנשים שמשוכנעים במליון אחוז שהיא מבוססת על הקופאית בסופר הקרוב לביתם, סימן שיש פה משהו ש"הוא לא בדיוק פרידמן". אם זה טוב יותר או לא, זה כבר עניין של כל אחד עם עצמו...אבל אני זוכרת שאחד מהם, לא זוכרת מי (קיציס או פרידמן) התראיין פעם ושאלו אותם בקשר לדמויות שפרידמן עושה, ומי מהם שהתראיין אמר שמה שבטוח, הוא בחיים לא יעשה את הדמות על מישהו שאולי לבוא לתוכנית (מה שמסביר את זה שרוב הדמויות שהוא עשה מתות...חחחח). אז נכון שזה לא חלומות, ואולי זה סתם הגעגועים שלי למה שהיה, או שאולי לובה ממצה את עצמה, אבל כמה שאני רואה את לובה יותר, אני צוחקת פחות, ושמה לב הרבה יותר לכמה שזה לא "בסדר"... והדו פרצופיות? מה לעשות, לא קרה לך ששמעת ריב בין שני אנשים, שאחד יורד על השני, ומה שהוא אומר זה מצחיק?! זה לא משנה שזה יכול להיות רע, או פוגע, או מעליב מאוד...אבל מה לעשות- זה מצחיק. אותו דבר פה...