לובה במעריב היום

לוּבּה

New member
../images/Emo6.gifלובה במעריב היום

יש בעיתון מעריב תמוסף "מעריב היום" ולובה מופיע שם בשער ובשני עמודים הראשונים כתוב על זה שהקופאיות הרוסיות כועסות על זה שמחקים אותם...

Kido2222

New member
חחחחחח...

יש קופאית שאמרה שהיא לא מבינה למה אנחנו צוחקים על המבטא... ואז היא אומרת שהיא רואה את ההתנהגות הישראלית היא צוחקת... פתאום היא אמרה שגם להם יש תוכניות... אז מה היא רוצה?! לנו אסור ולהם מותר? :)

kfm

New member
ויש עוד פרסומת של הוט!../images/Emo99.gif

שאומרים: "הסברס.." *מראים את פרידמן* "הקוצים של הסברס"..*מראים את קיציס מסמן שפרידמן משוגע*

Yuvalenko

New member
שלי, אם לא אמרתי עדיין, אז הנה אני

אומר - את גדולה מהחיים! תודה.

פIלי

New member
נכון

יש צדק בדבריו, אבל הוא מנסה לעצור את רעיון הבדיחות על העדות הישראלי.. שזה דיי מטופש. אבל בהצלחה.

kfm

New member
הם חייבים לכתוב בתחילת התוכנית או מ

שו שזאת תוכנית סאטירה ואין ליחס לנאמר בה משמעות בלה בלה כמו שתמיד כותבים.... לא שאני חושבת שזה יעזור לכל שונאי לובה-קצב-ג'ודי, אבל בשביל הפוליטקלי קורקט

Yuvalenko

New member
מתן, בואי תסבירי לכולנו - אם זה לא

יעזור בכלל, אז למה לעזאזל לכתוב בתחילת התוכנית את כל הבלה בלה הזה?? הא?

kfm

New member
../images/Emo122.gif

א'-טולד יא, זה פשוט משו שחייבים בתוכניות סאטירה.. ב'- "את כל הבלה ה=ז=א=ת"..אני מבקשת. בלה אישה יקרה. היא עזרה הרבה לפינוקיו. (..בכלל קראו לה בלה?)

kfm

New member
אה..ועוד משו..

כל הכתבות האלה שאומרות שזלא יפה לרדת על על קצב, על ג'ודי, על שרון וגם על רוסים, לובה..(ואני לא מדברת על אלה שבאמת נפגעים מזה, אני מדברת על כל אותם ישראלים *מתחסדים*) שכמו שהכותב כתב בכתבה הזאת..("ואם ההומור של המדינה הזאת הגיע לרמות הללו - אהיה אובייקטיבי ואומר שזה לא מצחיק אותי. למרות שגם אני צוחק מלובה") הם מצד אחד מבקרים וכועסים על הכותבים של ארץ נהדרת, ובעיקר על פרידמן, שהם מעוררים תסטיגמה (כאילו שהיא לא הייתה קיימת לפני זה) ומגבירים אותה, אבל מצד שני מקפידים לסדר תתוכניות שלהם ככה שהם יהיו בבית בכל יום שישי בדיוק ב9, בשביל ארץ נהדרת ובשביל לובה, יושבים מול המסך וצוחקים. אז די עם הדו פרצופיות הזאת..והפיצול אישיות..
פרידמן תמיד עשה דברים שהם על הגבול..שהם בידיוק בקו הדק שבין חדות, ציניות ובדיחות מעולות ל"זה כבר מוגזם מדי"..(כמו בחלומות בהקיציס בפרקים עם ישו למשל או נסראללה.. וכמו בחטא ועונשו..)....אז תמיד יהיו את אותם אנשים שיש להם מלא ביקורת על פרידמן ועל התוכניות....אבל תכלס זה דברים שהם נורא נהנים להתלונן עליהם ולבקר אותם..זה דברים מהסוג שהם אוהבים לשנוא.. חח אמרתי *עוד משו* ויצא בסוף שכתבתי מגילות

Yuvalenko

New member
אוקי, אז גם לי יש "עוד משו"...

ה"קו הדק" הזה שאת מדברת עליו, הגבול הזה שפרידמן לכאורה לא עובר אותו לעולם - הייתכן שהמשפט הבא נכלל בתוכו - "I WANT YOU TO F*** ME" ? (החטא ועונשו, עונה שנייה) לדעתי הוא כן עובר את הגבול במקרים רבים, אבל זה מה שעושה אותו כל כך מיוחד... בקטע של לובה- זה לא עובר לדעתי, אבל זה כבר עניין סוביקטיבי...

kfm

New member
המממממ..

"לכאורה" יובל? "לכאורה"?? אני לא יכולה עם השפה הגבוהה הזאת!
אבל אים תה כבר מדבר.. אז לדעתי זלא שהוא עובר תגבול, כי אם הוא היה עובר תגבול אנשים לא היו אוהבים אותו.... הוא רק מרחיב אותו..יענו כל פם מותח אותו עוד קצת.... אם תשים לב הפרקים הראשונים של ארץ נהדרת היו הרבה יותר *מאופקים* (לא מצאתי תמילה) מהפרק של שבוע שעבר למשל.... ולסיום- גל וליש- אני ע=ד=י=י=ן לא מאמינה.

mati88

New member
אבל מתן,

זה לא שפה הוא עובר את הגבול כביכול בין...איך אמרת..."חדות, ציניות ובדיחות מעולות ל"זה כבר מוגזם מדי".." ובטח ובטח אי אפשר להשוות את זה למה שהוא עשה בחלומות ב... בגלל שזה הומור אחר לגמרי! מה שהוא עשה על ישו ועל נסראללה לדוגמא, זה לצחוק על הדמויות והכל (כולל על הדת והמסורת והדברים שהם קצת יותר...איך להגיד..."רגישים") לבין לצחוק על לובה, שהיא הרבה מעבר לדמות. היא בן אדם. אם הגענו למצב שיש אנשים שמשוכנעים במליון אחוז שהיא מבוססת על הקופאית בסופר הקרוב לביתם, סימן שיש פה משהו ש"הוא לא בדיוק פרידמן". אם זה טוב יותר או לא, זה כבר עניין של כל אחד עם עצמו...אבל אני זוכרת שאחד מהם, לא זוכרת מי (קיציס או פרידמן) התראיין פעם ושאלו אותם בקשר לדמויות שפרידמן עושה, ומי מהם שהתראיין אמר שמה שבטוח, הוא בחיים לא יעשה את הדמות על מישהו שאולי לבוא לתוכנית (מה שמסביר את זה שרוב הדמויות שהוא עשה מתות...חחחח). אז נכון שזה לא חלומות, ואולי זה סתם הגעגועים שלי למה שהיה, או שאולי לובה ממצה את עצמה, אבל כמה שאני רואה את לובה יותר, אני צוחקת פחות, ושמה לב הרבה יותר לכמה שזה לא "בסדר"... והדו פרצופיות? מה לעשות, לא קרה לך ששמעת ריב בין שני אנשים, שאחד יורד על השני, ומה שהוא אומר זה מצחיק?! זה לא משנה שזה יכול להיות רע, או פוגע, או מעליב מאוד...אבל מה לעשות- זה מצחיק. אותו דבר פה...

kfm

New member
מתי....

אני חייבת ללכת אז אני אכתוב ממש קצר.... חלומות בהקיציס- יש גמת העונה הרביעית, שבה הוא כן צוחק על דמויות שהם קיימות כמו שרון וקצב.... אימני מבינה נכון את משתומרת אז בחלומות בהקיציס בעונות הישנות הם יותר צחקו על דברים כללים כמו דת או מסורת או משו, ולא על אנשים ספציפיים (יובל תהיה גאה על השפה).... (זה משהתכוונת?) כי אם כן אז אני מסכימה איתך, וגמני זוכרת שהם אמרו שהם לא יצחקו על דמות שתבוא לתוכנית.... אבל משאני חושבת זה שלובה היא גם דמות, ופה הקטצ'....יש אנשים שרואים אותה כמישי שמייצגת ציבור של עולים רוסים שהישראלים נטפלים אליהם וצוחקים עליהם, ויש כאלה שרואים את זה אחרת.... קיצורו, כמו שכבר אמרתי פה פעם, אני בכלל רואה את זה כלצחוק על הישראלים שאנחנו חייבים להדביק תוויות (קרעתי אותכם) ולתת סטיגמה לכל אחד שאנחנו רואים כי זה נותן לנו תחושה של שליטה....של "אה הוא כ=ז=ה..אני יודעת מי הוא.." אבל אתם בכלל מתעלמים מזה שגם צוחקים שם על הישראלים....שכל שניה מתחרטים ולא החלטיים ולוקחים מוצרים ומחזירים, ומשגעים את המוכרות, ויש את הסוג של האנשים כמו שאלי חיקה- שבועטים בדלפק ומתעצבנים ומקללים, ויש את אלה שאין להם סבלנות, ואלה שמקשקשים.....(כמו שאורנה ועלמה עשו..)

mati88

New member
לא, לא מתעלמת מזה,

זה בדיוק מה שכתבתי בתגובה לתגובה בכתבה ההיא של שי גולדן. אבל זה לא סותר את זה שלובה היא כבר הרבה יותר מקאלט. הרי ברור שהכותבים ביססו את הדמות של לובה משהו מציאותי, אחרת זה לא היה מצחיק אותנו. אחרת זה לא היה פוגע באותו ציבור שלם (קרעתי אותכם) של עולים מרוסיה, שלא לאמר- רוסים (קרעתי תצמי...חחח...במת...חחחח). עכשיו תגידי שזאת המהות של הסטירה, לבסס על דברים אמיתיים וזה, אבל הדרך שהציגו את אותה סטירה, בהנחה שהכוונה הייתה להראות את הישראלי באור שלילי (מה שאני לא בטוחה בכלל שניסו לעשות) היא באופן חד משמעי, לא מוצלחת במיוחד, בגלל שרוב מי שראה את התוכנית צחק מלובה, הרוסיה שלא מבינים מה היא אומרת, נטו. בלי שום נקיפות מצפון או הסתכלות ביקורתית על שום דבר מהמערכון. ברור שיש את האפשרות ההרבה יותר סבירה שפשוט לובה היא מצחיקה, כי היא מצחיקה, נקודה. וכל ההתפלספויות האלה של להציג את הישראלי בצורה ביקורתית, שיעשה חשבון נפש או משהו כזה היא פשוט תירוץ (לא מוצלח כל כך) כדי למצוא צידוק ללמה לשדר דבר שמראש ברור שיכול, ואפילו הגיוני שיפגע ברוסים. ועוד משו (אמרתי לך שאני אוהבת לתת ספיצ'ים): את אמרת שאת "בכלל רואה את זה כלצחוק על הישראלים שאנחנו חייבים להדביק תוויות (קרעתי אותכם) ולתת סטיגמה לכל אחד שאנחנו רואים כי זה נותן לנו תחושה של שליטה...." פה בדיוק הביקורת: למה בכלל מצחיק אותנו דבר כל כך חמור?! דבר שאנחנו במקום למנוע, ממשיכים לתת לו לגיטימציה במערכונים כמו של לובה? פייייי...איזה אורך....אני שוברת את השיאים של עצמי... יום מצוין שיהיה.

למעלה