ה"י 3.7

Hasselblad

New member
עכשיו אתם מבינים למה אני

לא מסתדרת עם כל העבודות החדשות... הייתי בטוחה שהוא מדבר על DK אבל אז הוא אמר שרוב הפורום קוסמים ולא הבנתי על איזה קוסם הוא מדבר... אז פשוט ניחשתי... אוף. מי אמר שאני לא נובית מי?

JackyE

New member
חחח

התכוונתי שמכיוון ורובכם קוסמים אני לא בטוח שאתם האנשים הנכונים לפנות אליהם בשאלה כזאת ושאני בכל זאת אנסה, נו שטויות! :p

אני מודה

שגם אני לא הבנתי בהתחלה איזה קוסם הוא דראגון נייט...חשבתי על אוואן כבר בגלל הדראגון...

Hasselblad

New member
אוף אני כזאת גרועה

הייתי בטוחה שזה עם הדרקון זה באטל מייג...

124...../images/Emo2.gif

ב34% היה לי פתאום חשק לעלות רמה. לקח זמן אבל עשיתי את זה.
ויש לי עכשיו 14 נק' בCL...מקווה למצוא CL30 בקרוב.
ואם מישהו יכול לעזור לי עם המחיר את Gloves Dex 60% אני אשמח.
לא מצאתי בFM.

מ י ל ר

New member
Gloves Dex 60%

אם תצליחי למכור ב-300K אני מוריד בפניך את הכובע (זאקום) D: כמו שאת מבינה, זה מגילה לא מועילה :)

JackyE

New member
בעע אני לא מאמין!

עשיתי את הגליטש בשאמוס פיקיו והרגתי את הבוס!!! ונפלו לו העגילים האדומים ועוד מגילה של 60% וכשבחרתי תיבה בחלון של הספירה לאחור, זה פשוט נתקע@@@@ ולא יכולתי לעשות כלום וראיתי את החפצים פשוט נעלמים לנגד עיני! זה היה כ"כ כואב בחיי!!! ),= יש טעם לפנות לגילד מאסטר או משהו כזה על דבר כזה בכלל?! בהתחשב בעובדה שזה גליטש :p

מ י ל ר

New member
מצאתי היום 9 אנגו D:

והיא גם קצת רגישה לברקים רק עוד קצת בשביל חצי מיל דמג' D: תענות שאחרי הכאוס אני רואה מספרים שכאלה.. לא רע בכלל.

Guid

New member
סתם כזה... עליתי רמה וכאלה...

עליתי רמה!! עם הקשת!!!! זה לא קרה הרבה זמן...
אסף הצדיק והמתחשב החליט להואיל בטובו ולעזור לי עם האחוזים האחרונים בטירה, אז התמונה הזו מוקדשת לו ----> שימו לב! הוא נמצא חצי למעלה וחצי למטה! זו תמונה נדירה ביותר שתופסת את הקוסם באמצע המדוייק של ביצוע הטלפורט!

מ י ל ר

New member
ולמה שתחשוב כזה דבר? O:

רק בפאץ' קפיצה השני זה נעלם (הפאץ' של הקוסמים)

אבישי ר

New member
כי ראיתי שאנשים רשמו בבאסיל

שהם לא מקבלים תוספת EXP ב LHC כנראה לא הבנתי נכון

למעלה