ה"י 3.7

Ohlin

New member
איי איי איי

קנו את זה ממני!!! לא צריך לקנות NX ולהשתמש בPBC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כןןןןןןן!!!!!!!! *אושר*

אבישי ר

New member
כן התקופה הזאת באמת מעצבנת

זה ימשך ככה עוד הרבה זמן :\ פשוט סיוט לעלות רמות עכשיו

אבישי ר

New member
סיימתי עם האיוונט הדפוק הזה!!

הרווחתי את המשקפיים של האיוון הבנדנה של הדואל בלייד ואת טבעת הקריטיקל של האקספלוררים חרישה של 4 ימים אבל סיימתי עם הסיוט הזה

Don Nirtin

New member
פותחים כל אחד מהם../images/Emo267.gif

מעלים אותם 80/40 רמות, וזהו.

אבישי ר

New member
אין בעיה

כדאי לך לפתוח דמות מרמה 0 ולהגיע לרמה 80 (הקווסט מתחיל מרמה 40), אתה יכול גם להמשיך עם דמות שאתה משחק עלייה אבל אתה צריך לעלות איתה 40 רמות כדי לקבל את הפרס (למשל אתה רמה 87 אתה צריך לעלות עם הדמות שלך לרמה 127) עכשיו עם כל עבודה מקבלים משהו שונה Explorers אתה יכול לבחור טבעת אחת מבין 3 טבעות (אני לא ממש זוכר מה הסטטים שלהם) DB אתה יכול לקבל מסכה שמביאה 3 להכל ( 3 str 3 dex 3 int 3 luk 3 weapon att 3 m.att) Evan אתה יכול לקבל משקפיים שמביאים של 3 להכל (כמו DB) Aran אתה יכול לקבל טבעת שמביאה 3 להכל Resistance אתה יכול לקבל טבעת שמביאה 3 להכל Cyngus Knight אתה יכול לקבל עגילים שמביאים 3 להכל חשוב שתדע שהטבעות לא יכולות להיות עלייך ביחד, זאת אומרת שאם אתה משתמש בטבעת של האקספלוררים אתה לא יכול לשים את הטבעת של האראן אני ממליץ לך להשיג את הטבעת של האקספלוררים בגלל שהיא מביאה עוד 5% קריטיקל אני מצטער אם לא הסברתי ברור אני גרוע בלהסביר P:

בתקווה שיש לך מפה פנוי

מה שלצערי אין כבר בטווח שעות והמעט זמן שיש לי לשחק...

btekx

New member
האם משקפים ומסכה שינהם שונות?

כלומר אפשר ללבש שינהם יחד?

JackyE

New member
התייעצות

ובכן לפי ההתרשמות שלי פה מאנשים, רובכם קוסמים למיניהם אבל יש לי התייעצות לגבי הדרגון נייט שלי אני עוקב אחרי מדריך שאומר לי למקסס הכל חוץ מאלמנטאל רזיסטנס ואני שוקל להשתמש באספי ריסט כדי למקסס אותו במקום את המתקפה סקרפייס כי אני לא משתמש בה בכלל... יש מישהו שמבין ויכול להגיד לי אם כדאי לי ללכת עם מה שאני מציע?

JackyE

New member
טוב אף אחד לא שם לב אלי

אז אני הולך עם זה, מקווה שאני לא דופק לעצמי את הדמות!!! :O

Guid

New member
זו בעיה,

לצערי אני לא חושב שיש כאן מישהו שיש לו DK...

למעלה