ה"י 3.7

Hasselblad

New member
את לא ישנה בעמידה

כי הייתה תקופה שהם חזרו להיות tradeable לתקופה מסויימת בודאות!! אני קניתי והעברתי חפצי מייפל מדמות לדמות לפני שבועיים בערך!!! עכשיו נכנסתי למשחק לבדוק והם שוב untradeable

צ ל י ל 8

New member
למה? מה הקטע עכשיו? אני יודעת שהם היו ניתנים

להעברה כי יוני נתן לי מייפל לרמה 64 ואני משתמשת בה. אוף, סמכתי על אלה לרמה 77, למרות שכל WAND אחרת עם מהירות NORMAL תהיה לי טובה.

miss_t

New member
למה את לא חברה שלי?

שווה להיות חברה שלי יש לי ציוד שיכול לשמש אותך לתקופה עד שתעלי

צ ל י ל 8

New member
תצרפי אותי בבקשה FireCriminal

כתבתי כמה פעמים בפורום את השם וביקשתי שיצרפו אותי

רמה 64 עם הקלריקית שלי../images/Emo178.gif

המשחק הפך לסיוט כי אין מפות להתאמן בהן....:/ עוד 22 רמות לסוף הסיוט... למרות שדי נחמד לאמן את הקלריקית שלי... ואני פשוט מאוהבתתתתתתתת
בחתול הזה

צ ל י ל 8

New member
בואי איתי לחדר הגדול של ג'סטרס אם את רוצה

או אם את מעדיפה לבד, המקום שאבישי אמר הוא מעולה. כשאת נכנסת לבית המכושף, לכי לקומה שניה בחדר הכי שמאלי, ואחר כך תלכי לקומה השניה לחדר הכי ימני. זה שם. יש שם 4 ג'סטרים חמודים
אני הייתי שם עד רמה 70 כי כולם עשו לי KS בגדול. עכשיו אני יכולה להחזיר לכולם עם הפיצוצים שלי

זהו שאני שם ברגע שיש מפה ועדיין עושים לי KS

מלחמות בלתי פוסקות וזה מעצבןן
מכירה את הכיף עם האש מהסיגנוסית שלי זה תענוג חחח

../images/Emo128.gif היא בשביל הטבעת.....

במקור היא נפתחה בשביל הטבעת אבל לא הספקתי להגיע איתה לרמה 50 כי גם אז היו בעיות עם NEXON רולבאק ושטויות....

מ י ל ר

New member
חחח איזה טבעת??

אני שומע על הקלריק הזה ממש הרבה זמן מאז הטבעת של האקספלוררים מאז כבר היה את המתנגדים ועוד ועוד ...

היא נוצרה באיוונט עשו כדי להחזיר את האקספלורר

לתודעה של האנשים שהיה צריך להעלות אותה ל50 בשביל הטבעת עם הכל +5... בזמנו היה את הבלאגן ורול באק ואחר כך שוב בעיות שאפילו האריכו בעוד שבוע... עד לפני 3 ימים היא הייתה מיולית שיקויים שסתם הייתה תקועה בNLC.... אז עכשיו מנסה את מזלי שוב.....

Ohlin

New member
בעעע

רמה 57, הקווסטים בChryse פשוט סיוט שלא נגמר... אני רוצה לעלות כבר לרמה 64 כדי להחליף דאגר סוף סוף
בגלל שהאיבנט הקודם נגמר אני משתמשת בדאגר לרמה 20 כי אני DEXLESS ונקסון לא הביאו לי 5K Maple Points כדי להעביר את הZHELM
ואף אחד לא קונה ת'DT שלי בMTS
וכל הצ'אנלים בכל מקום נורמלי תפוסים
ואי אפשר להתאמן ככה
בעעעעעעעעעע
יהיה טוב.

Ohlin

New member
לרמה 80

ראיתי שמוכרים כאלה בדיוק כמו שלי (102/8) במחירים מצחיקים - 13K NX וכאלה. אז אני מוכרת את שלי ב9K NX. למרות שלא נראה לי שמישהו עם שכל יקנה את זה בכל כך הרבה

למעלה