רמה 70 70 70 70
והווווווו התקדמתי לעבודה שלישית של ארן! אני לא יודעת ממש מה עושים עם הסקילים, מישהו יוכל לעזור לי??? הגילד החדש שתקנים.. לא יודעת איך לגרום להם לדבר

אני מניחה שיקח קצת זמן הגעתי לחלק ב TOT שצריך להרוג את דודו ואני בקושי יכולה להרוג את הצ'יף ממורי גארדיאן... החלטתי לפרוש מהפריסט עקב כך גם אם אני ארצה להגיע לפינק בין, אין סיבה שאגיע עם הפריסט [בישופ נו.. אי אפשר להכנס לשם לפני עבודה רביעית] מאוד אוהבת את הכובע זאקום שלי D:
הכנתי בגדים לרמה שישים: חולצה +8 STR +1 DEX חצאית +5 STR נעליים +5 STR +2 DEX מאוד מרוצה מהבגדים!!!! D: מה עוד מה עוד.. אה! הכנתי נשקים: skylar 87 att 1 str 6 slot karstan 95att 8 str וגם ACC שאני לא זוכרת כמה.... נראה לי והסקורפיו שלי שהשתמשתי בו עד רמה 60 75 att ועוד STR ו ACC.. שלא זוכרת כמה.. P: הרווחתי כ25 מיל בחנות יום אחד שקניתי. קניתי לצ'רלי [שזה מישהו שאני נורא אוהבת ....] פנדה D: נלחמתי כמה שיותר בגולדן טמפל והגעתי לרמה 70 ואז עזבתי כי כבר לא יכולתי יותררררררר הלכתי להתמחות העבודה השלישית.... maha רצה שאני אחזיר לו את האבן שהעורב לקח לו... הכנתי לו אבן חדשה... אני ממש אוהבת את ריאן... למה הסיפור של הארן כזה עצוב???? נראה לי שזהו