איזה כיף

V a r d i t

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני פשוט חייבת לשתף, למרות שלא נראה לי שיש כאן מישהו שגם עשה את זה: ירדה לי אבן ע-נ-ק-י-ת מה-
! נבחנתי אתמול ב- באיסלאם- מבוא להיסטוריה של הדת וכל כך פחדתי מהבחינה, שאני לא מאמינה שזה מאחוריי והיה ממש בסדר!!! לכל מי ששואל את עצמו... אני לומדת ל- BA כללי במדעי החברה והרוח וזה היה קורס משעמם, בניגוד לציפיות... בהצלחה לכולם!!!

V a r d i t

New member
התשובה שלך מראה שאתה

רחוק מלהיות בן אדם שהלימודים יתרמו לו משהו אי פעם מה זה קשור להבנת ערבים ? אוף, אני לא לא מאמינה שיש עוד אנשים שחושבים כך כל טוב לך והצלחה בלימודים

SilentWave

New member
אם כבר עלה הנושא לדיון..

סתם דיברתי עם מישהו על הנושא לא מזמן... הוא טוען שהתנ"ך והברית החדשה הביאו לעולם חידוש, כל אחד מהם היה מסר חדשני. מה לגבי הקוראן? במה הוא תרם?

V a r d i t

New member
שאלה טובה...../images/Emo70.gif

תראה, אני לא מומחית, כי בקורס הזה לא למדתי על הקוראן כל כך, אלא על ההתפתחות של הדת בכלליות. הקוראן היה קמצוץ בקורס. אבל... אם אתה שואל אותי לא כמומחית, אני חושבת שהחידוש העיקרי הוא בלידתה של דת שתשפיע על האנושות כולה. על טיבה של דת זו נוכל להתווכח עד אין סוף כי לאחר הקורס אני מבינה שגם באיסלאם יש יופי, הבעיה שהמאמינים לא יודעים חצי דבר ממה שכתוב להם בקוראן, כי אם הם היו יודעים, הם לא היו מסלפים את הבשורה שלהם כך. ולא היו לנו בעיות רבות כל כך...

god4you

New member
כל טוב גם לך...

ושגם את תצליחי בלימודייך... אני פשוט שונא ערבים, אין מה להתעצבן...

V a r d i t

New member
Sorry על התגובה ../images/Emo4.gif

פניי מועדות לשלום... פשוט באותו רגע הכעסת אותי כי הייתי בשוונג של ההתלהבות עדיין ואז ראיתי את התגובה, אחרי שהשקעתי את כל מרצי בבחינה הזו...

EyeSeeYou

New member
אין מה לפחד

במקרה הרע עושים שוב. אבל העיקר שעבר, מקווה שהלך טוב. לי נשארו שני מבחנים השבוע ושבוע הבא וזהווווו

sanso

New member
../images/Emo140.gifנהדר לשמוע

אצלי המצב הפוך...נבחנתי אמש והבוקר נזכרתי בדבר חשוב ששכחתי לרשום. אבל ניחא, מדובר על סעיף של 2 נקודות בלבד.

למעלה