The מפגש

../images/Emo41.gifה../images/Emo41.gifס../images/Emo41.gifי../images/Emo41.gifכ../images/Emo41.gifו../images/Emo41.gifם../images/Emo41.gif שלי ../images/Emo9.gif

טוף, אז הממ... אני אתחיל?!
אז ככה, את ההתחלה כולם פה יודעים, יצאתי מהבית באיחור, עדן התקשרה, לא חשבתי פעמיים ועליתי על מונית, הגעתי לעזריאלי בשלום
ועוד הקדמתי את עדן [
], אני ואריאלה קבענו להפגש בכניסה ל'הפנינג'.. נפגשנו ואז היא ראתה את לירון ושיראל ואני ראיתי המונמון אנשים שלא ראיתי מהחופש הגדול והיה מדהים לראות אותם
.. ואז עלינו לקומה השנייה ונפגשתי עם חברה טובה [שיום לפני זה נודע לי שהיא קוראת בפורום
] וזאת מישהי שהייתי איתה בקשר המונמון זמן ואפעם לא נפגשתי איתה
אבל בעצם הן היו שלישייה בהתחלה:מיכל, הדס ופטריסיה..רק שאני כל הזמן התבלבלתי בשמות
.. אח"כ הלכנו לסיבוב ושיגענו ת'מוכר של סקצ"רס.. ואז חזרנו משם ועדן התקשרה לשאול איפה אני וישר זיהיתי אותה ואמרתי לה "בדיוק מאחורייך" וזה היה ממש מצחיק .. ואז עלינו כולנו לגג ופטרי הייתה צ'כה ללכת לחוג, והפרידה הייתה מאוד הממ... עצובה [?!] ואני בגג אומרת 65547 פעמים לעדן ואריאלה "איפה הילה, הדריסאן ושי? הן צריכות לבוא!" ומסתבר שהן היו שם עם המפגש של "בית הבובות" ולא שמתי לב בכלל
... ואז מיכל שיגעה אותי מתי איריס מגיעה [!!!] ואז אריאלה אמרה שחייבים לעשות משהו כי אנחנו יבשים לגמרי, אז אמרתי שנעשה סבב היכרות ומעיין [פוקהונטסית, שאני בחיים לא אשכח שהלכה באמצע שצילמתי ת'מדהימה!!!1] הציעה שנעשה סבב של "שם, כינוי, עיר וחיה שמתחילה באות הראשונה של השם של כל אחד.."..ובדיוק כשסיימנו איריס הגיעה ואני ממש -קצת- התרגשתי
. ואיריס פשוט מדהימה, וזהו! היא ישר שאלה איפה "מיסטיקנית בגרוש ועדי 18" ואמרתי שהן לא נמצאות
. היא התיישבה איתנו והשתתפה ב"סבב היכרות" ואני לא אשכח אפעם את ה:"אגרטל, אבוב והאריה"
, היא שאלה את אריאלה מה היא עושה בצבא וכשאריאלה ענתה לה היא כזה אמרה לה "ב-א-ס-ה, אני אכתוב על זה שיר עצוב" ואז אריאלה ביקשה שתקדיש לה אותו
. והיא גם הודתה לכל אחת מהפורום וחתמה לכל אחת ומיכל צילמה את איריס מהמצלמה שלי, עשתה השתלטות
.. ו"מישהו עבר על המצלמה שלי"
[מי שצריך להבין יבין..], אבל למזלי הכל פסיידר חוץ מאיזו תמונה ירוקה שאין לי מושג איך עושים תמונות בצבעים במצלמה
, לפחות גיליתי שיש דבר כזה
... ואיריס מדהימה! מדהימה, מדהימה, מדהימה!
והיא מצחיקה, מצחיקה, מצחיקה!
והיא פשוט הכי הכי!
*החלטתי לחתוך המון קטעים מהסיכום לטובת כמה מאיתנו, אבל שיהיה ברור שאת הזכרונות האלו אני בחיים לא אשכח
.* אחרי חצי שעה בערך היא הייתה צריכה ללכת עם יניר [היחצן שלה]... [המונמון
שהגעתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ואז נשארנו אנחנו- כל החבר"ה מהפורום ואריאלה והילה הלכו לקנות אוכל במקום אחד ואז נזכרתי [
] שלא אכלתי כלום עדיין[
], אז התפצלנו ועדן החליטה לבוא איתי, ואז אני ועדן דיברנו ואני חייבת לספר לכם- עדן היא כלכך מקסימה!!!!!!!!!!!
ואז גם דיברנו על כל מני דברים שקשורים לאיריס, עשינו 1+1 והגענו למסקנה: לאיריס יש כוחות על! כןכן, אנחנו יודעות שזה נשמע מטורף, אבל זה נכון. יש לה תזמון שלא מהעולם הזה, היא פשוט יודעת מתי לעשות דברים וזה מדהיםםםםםםםםםםםם... [ואנחנו מבינות את עצמנו
] ואז אני ואריאלה דיברנו על איריס והגענו למסקנה שאיריס הולכת להיות מ'זה מפווווווווורסמתתתתתת שחבל"ז לכם על הזמן
... ואחרי שאני קניתי אוכל ועדן קנתה שתייה, אנחנו הולכות לנו ומחפשות את המדרגות כדי לעלות לקומת אוכל העליונה...[זאת קומת ביניים כזאת] ואנחנו הולכות.. והולכות.. ממש לוקחות את הזמן, שתיינו נזכרות על דברים שקשורים לאיריס [
] ופתאום אני אומרת לה "אממ..עדן, זאת רק אני, או שאנחנו כבר היינו פה?" ואז הסתבר לנו שאנחנו בכלל לא בקומה הנכונה וצריכות לעלות עוד קומה בשביל להגיע לקומת אוכל שרצינו להגיע אליה
איזה קרועותתתת היינו..
אחר"כ עדן התעקשה שהיא צריכה ללכת ואני התעקשתי שהיא צריכה להשאר ועדן התעקשה שאני אכתוב לה על התיק, אז בדיוק דיברתי בטלפון ואחרי זה כתבתי לה קטע משיר של איריס "אל תישארי בספסל האחורי, תתקדמי לפני שיהיה מאוחר" ואז התעקשתי לצלם את זה ואז הצ'יפס התעקש להכנס לתוך המצלמה וכעת יש חתיכת פרסום לבורגר קינג
.. אחרי זה עדן הלכה ואני ואריאלה ולירון ושיראל והילה דיברנו לנו.. ואח"כ אני ואריאלה והילה הלכנו להסתובב ואז הן קנו כרטיסים לרכבת והילה איחרה ת'רכבת, אז הייתה צריכה לחכות עוד שעה..
ואז נפרדנו מאריאלה.. ואז נפגשתי עם לינוי מהפורום של שירי
איזה מוזר זה להפגש עם ילדה שבפורום מתווכחת איתי ופתאום אנחנו נפגשות כאילו אנחנו חברות שניםםם..
ילדה ממש חמודה ויפה!
והיינו ממש קצת ביחד ואז נפרדנו וחזרתי הבייתה.. ואז הגעתי הבייתה וצעקתי לאחי ולאמא שלי שיבואו וכולנו התאספנו ואחי היה חייב להביא את כל הכלבים [!!!] ואז סיפרתי להם את ה*גרסא המלאה* של מה שעברתי
...וכל מה שעניין את אחי זה התמונות, למה כבר ציפיתי ..
וזהו, היה ממש כיף. והכי כיף שהיה! אני אוהבתכם המונים המונים. ואני מקווה מאוד שנהנתם
.

°°NaTaLi°°

New member
חחחחח

חחחח חתיכת סיכום חח!!! אני שמחה שנהנתן!!!!!!!!!! גם אני מחכה לתמונות חחחחחחחחח אני אם יוני בעסק חח סתם חח

כיף לך../images/Emo24.gifבעצם לכולכם../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

קראתי הכל
נשמע ממש כיף... את למטה בתמונות הקבוצתיות נכון? טוב יאללה עפתי לכם מהפורום
(לא לכעוס עלי!! זאת פשוט הודעה שדורשת תגובה...)

../images/Emo202.gif והתמונות ../images/Emo13.gif

**חשוב לי לציין שהייתי צריכה להקטין את התמונות ב50 % וזה הבדל משמעותי באיכות, מי שרוצה את התמונות בגודל המקורי שתפנה אליי..
התמונה הראשונה: הדרי ושי

t a h a t

New member
אעעע

אני רוצה אותם באיכות נורמאלית ! אני אגיד לך איזה ותשלחי לי :)

t a h a t

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בואנה בכל התמונות שקיימות גם כאן וגם בפורום בית הבובות אני תמיד איפשהו ברקע. :)

למעלה