The מפגש

../images/Emo214.gif נו, מה עכשיו עשיתי../images/Emo35.gif

לא ידעתי ש"שמירת הסודיות" תקפה גם בשיחה שלנו, וחוץ מזה- אני אוהבתותך. ואם אני אצטרך לשלם על זה.. אז... אז זה לא יעזור לך הרבה
ואז יוני יתקשר אלייך

נטשה! ../images/Emo26.gif

אם הוא יתקשר זה יהיה בשביל ... המממ... הממממממממממממממ.... אוף! כבר אין לי רעיונותתתתתתת!
הוא בצד שלי והוא יצעק עלייך ויאיים עלייך ויגיד לך ש... שאם תמשיכי ככה הוא לוקח לי ת'פלאפון[!!!!!!!!!!!!] ואנחנו לא רוצותת להשאר בלי אסמסים, נכון?
[ עד שחזרנו לבצפר..
]
נטלי- היום מישהי מהבצפר אמרה לי שכשאני אהיה גדולה אני אהיה זמרת. מה עבר עלייה? *רק עכשיו נזכרתי*

°°NaTaLi°°

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא השתגעה חח

../images/Emo214.gifאת רואה?,אמרתי לך!!../images/Emo10.gif

אני לא יודעת עד כמה זה רציני וכמה אנשים מהכיתה שלי קוראים פה...
עדי, הצילי אותי! *בורחת על נפשי*

יששששששששששששששש../images/Emo24.gif

סופסוףףףףףףףףףף *מתהעלייך מתהעלייך מתהעלייך* זהו, עכשיו אני מרגישה מספיק בטוחה, 2 כנגד ..הממ.. כמה הן? רק ישראלה ונטלי כתבו כאן! זה אומר שכל הזאר מתכחשות! וזהההההההה אומר שאנחנו 2 נגד 2! ייאייאייאי!

../images/Emo24.gif=]

לפחות עכשיו זה כוחות *במבטא בצפר יסודי משהו* אני אגן עלייך. מעתה והלאה אני השומרת ראש שלך

../images/Emo47.gif

יש לי 2 שומרות ראש! יש לי 2! יש לי 2!!!!!!!!!!!! ואני מקווה שישראלה לא תקרא את זה ...

אני רוצה לכתוב סיכום מפורט ../images/Emo9.gif

על הכל מהכל, וזה דבר שאני לא יכולה להספיק בעשר דקות, במיוחד כשאני קצת מחורפנת [ממש קצת..] וגם שאני ממש מרגישה בתוך חלום מרוב היום המדהים הזה [בחיים לא יכלתי לדמיין שיהיה מדהים כמו שהיה
] וגם בגלל שמחר יש בצפר ואני צריכה להתעורר כבר ב6 וחצי... וגם בגלל שאני אוהבת אתכם כלכך כלכך כלכך ואני מאושרת, באמת מאושרת. אני הולכת לישון עם חיוך, וזה דבר שלא קרה -ה מ ו ן- זמן. אושר טהור שכזה הרבה זמן כבר לא חוויתי
. אז אני מחר אכתוב סיכום ומחר מעלה את כל התמונות...

ובסופו של דבר... ../images/Emo11.gif

הצלחתי להרדם רק בחמש בערך [והתעוררתי ב6 וחצי!!!!!!!!
], אני כלכך בעננים שזה מדהים
חח, אמא התעוררה באמצע הלילה וקלטה אותי ערה, אז אמרתי לה "את אפילו לא מבינה כמה שאני מאושרת".. והיא חזרה לישון
lol

dsol

New member
יאאא שמח שנהניתם ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

אני חגגתי מימונה עם המשפחה וחברים

חסר לך אם לא תגיע למפגש הבא!../images/Emo11.gif

אוח, אמא שלי עוד שנייה הורגת אותי פה. אני חייבת ללכת.
אני רוצה כבר לחזור מהקניון ולכתוב ת'סיכוםםם ולהעלות תמונות
...

יואווו אני כל כך שמחה שנהניתם!!

כל כך רציתי לבוא=/ אבל חפיף יהיו עוד הזדמנויות לא?
אני מקווה שמחה שנהניתם!!

יהיווווווווו ../images/Emo47.gif

אופטימיות גירל! פורום איריס שולט בכל מצב ובכל שעה
. Love you =זזתי=

למעלה