The מפגש

../images/Emo59.gifThe מפגש../images/Emo59.gif

אני לא יודעת מה איתכם, אני ממש נהניתי
עד כמה שהיה מפדח בהתחלה, כולכם פשוט מקסימים, וגם איריס כפרעליה. אז זהו, עכשיו רק צריך לחכות לתמונות מהמצלמה של הדר
ומי יודע, אולי למפגש הבא יגיעו כבר 10 אנשים

t a h a t

New member
נאמ נאמ

היה מדהים :)) איריס יפיפיה ומצחיקה כהרגלה (בכל הפעמיים השלמות שראיתי איתה..) היה הממ כיף. למרות שהיה לי שלשול (?!) ותכלס צריך לעשות את זה יותר. :| מחכה לתמונות. יומטוב -תחת-

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| היה כל כך כייף ^^!

כולם כל כך מקסימים ואיריס פשוט מלכה
היה כייף לראות את כולכם
אתם אנשים מדהימים!

איריס מדהימההההההההההה

ומפגש איריס פרחי שליטההההההההההההההה והתיק של עדן הכי חמוסייייייי שבעולםםםםםםם ואני רוצה לראות אתכם שובבבבבבבבבבב [במיוחד את אהובי *אהמ אהמ, אני אסתום. אתם לא ראיתם אותו אפילו
אוחח, אני רוצה אותוווווווווווו *שקטשקטשקט-זאת אני שיכורה*] יואו, אני רוצה לכתוב סיכום ולאאאא מוסגלתתתתת אני כלכך בעננים ^_^ עדן, תחזרי, אני מתגעגעת
וכולם, אתם פשוט מדהימים ואיריס פרחי היא הנשמהההההה שלייייייייייייייי
. איזה שלמות של יום, כמה אנשים מדהימים, כמה צרות [לעלות על מונית של פיגועים, מי היה מאמין שאעשה את זה..
] כמה חוויות..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איריס פרחי היא היא היא היא הנשמה שלי! [הא, כבר אמרתי ת'זה
]

*אני חייבת להעלות לפחות תמונה*

אחת, התיק של החמוסיייייייייייייייייייית
מחר אני אעלה את השאר

כעעעעעעעעע... זה היה סיוט.

ידעתי שאם מישהו מהמשפחה שלי ידע שהעזתי לעלות על המונית הזאת [בכלל אסור לי מוניות, אז עוד על המונית הזאת?] אני אחטוף "מעצר בית לעולמים"..אז פשוט שלחתי אסמס לחברה שלי שתדע שאם יקרה משהו שתבדוק שהכל פסיידר איתי
רק שאז היא נזכרה להיות אמא שלי וכתבה לי אסמס :"את לא נורמלית, מפגרתתתת, אם תמותי?" אז כתבתי לה שאם אני אמות תהיה פחות הדר בעולם, חפיף
. ואני עוד כאן, איזה קטע
...

t a h a t

New member
זה סתם שטויות

אני נוסעת בקו 51- באוטובוס לפחות פעמיים בשבוע. וכשהייתי גרה בפ"ת זה היה יותר מ5. ואני חיה. חיים עצובים, אבל אני חיה. :|

מה?!../images/Emo2.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

עקבתי אחריך עד לפה כדי לקרוא מה היה(
) עכשיו תסבירי מה עשית שם ולמה שתמותי???

שאני אבין, יש פה עוד מרגלים?../images/Emo11.gif

ישראלה- תחזרי לפורום ממנו הגעת הנה
!!!!!!!! את תמשיכי לרדוף אחריי בכל מקום?
הכי מסכנה אריאלה [המנהלת של הפורום], אני כל הזמן קוראת לה "ישראלה" בגללך!!!!!!1
ולא, אל תחשבייייייי [!!!] אפילו להתחיל לפתוח פה שרשור של 807 תגובות, ואני מאוד מקווה שלינוי ועדו לא מעורבים ומרגלים פה, אני מתחילה לחשוב שאני צריכה להזהר, איפה אני אתלונן עלייכם כשתעצבנו ובאמת תשגעו אותי, הא?, הא?
חחחחחח, קבלי שיחה שלי עם חברה במסן: *אחרי שקיבלתי ממנה אסמס בבצפר "איך היה אתמוללללללל?"* +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: נו לא הגבת האסאמס האחרון היה "מדהים יש תמונות" והגבתי לך אחרי זה ולא ענית.. +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: ושלחי לי תתמונות בבקשה Hadar אומר/ת: הגבתי לך "תתקשרי" +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: תבדקי אם זה שלח כי לא קיבלתי +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: חשבתי שאין לך כוח לענות לי או שהיית באמצע שיעור חשוב Hadar אומר/ת: לא, אני עניתי. ואני בטוחה. וזהו
+_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: והפורום של איריס החליט לא לעבוד היום.. Hadar אומר/ת: ????? Hadar אומר/ת: מה -אתתת- עושה בפורום של איריס?, מה ישראלה עושה שם?, מה בר עושה שם? מה, אתן מרגלות אחריי? *בדרך לרצוח מישהו* Hadar אומר/ת: אני לא עד כדיייייי כך מעניינתתתתתת +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: מה,רציתי לקרוא תסיכום ולראות תתמונות אבל הפורום לא עובד לי כל היוםם +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: ממש חח את הכי מעניינת בעולם Hadar אומר/ת: לא, אני לא. +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: את כן
Hadar אומר/ת: אני מתחילה להרגיש שאני סלב" חושנית במיוחד וזה לא טוב הבטחון הזה שפתאום יש לי בגלל שאני מרגישה חשובה קצת *מסמיקה בטירוף* +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: חחחח מתה עלייךךך Hadar אומר/ת: לא צחקתי [!] +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: אפשר לראות תתמונות ????? Hadar אומר/ת: לאאאאאאאאא, אני מכוערתתתתת, דיי כבר לבקש תמונותתתתתתתתתתת!!!!!!! +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: את לא מכוערתתתתת אני רוצה תתמונותת תיראי איזה כוסית את בתמונת התצוגההה Hadar אומר/ת: אני? נראה לי שאת קצת מתבלבלת. זאת איריסססססססססס +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: לאאא זאת אתתת Hadar אומר/ת: אני אומרת לך שזאת איריס, את אומרת לי שזאת אני? "את לא נורמלית" [לכי תשמעי תשיר של איריס ] +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: מה את חושבת שאני לא מזהה אותך?? Hadar אומר/ת: אגבבב, היום הראתי לספתא שלי את איריס והיא החליטה שהיא דומה לשחקנית אחת, גלית גיאת או משהו כזההההההההה, וברור שאת לא, זה שאת החברה הכי טובה שלי לא אומר שאת יודעת איך אני נראית *מה עובר עליי?* +_+_+_+_NaTaLi_+_+_+_+ אומר/ת: התחרפנת לי בגלל איריס אה ?חחחח שלחי תתממונות **ומפה זה כבר לא מעניין
**

אוקי...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

זה סימן שאת חושבת עלי הרבה
זאת רק אני
אריאלה- אני מצטערת זה בגללי
*עוד 806 תגובות
*

../images/Emo12.gif ישראלה, זאת אזהרה מפני חסימה!

את כבר השנייה היום שמקבלת אותה, את ועדו החלטתם לשגע אותי??????!!!. [באמת חסרה רק לינוי, וחסר לך אם את גורמת לה לקרוא את זה!] ותגידי לי לעזאזל, איך הגבת כלכך מהר? מה, את מנויה לפורום ומקבלת כל תגובה שלי הודעה?!
ראי הוזהרת, הצפות- לא בפורום איריס פרחי.
[אלא אם את רוצה לעשות לאיריס פינת סגידה, כבר אמרתי לך
] *נזכרתי! יודעת מה?!, יש לי רעיון יותר טוף! אם תמשיכי לרגל אחריי- אני לא מעלה לפורום של שירי ת'סיכום!
*

את לא מנהלת בפורום הזה../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את לא יכולה לחסום אותי בפורום שירי בגלל הפורום הזה
אני רק שומרת עליך מה את רוצה ממני?!
6 דקות זה המון!!! בדרך כלל לוקח לי פחות... אבל גם לינויה מציפה אותי
בטח שאני מקבלת מסר
על כל תגובה ותגובה בכל פורום ופורום
תפתחי לה בכיף פינת סגידה רק שאני לא מכירה אף שיר שלה
*לא לסכול אותי פה רק בגלל הדרוש*

חוץ מזה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם לא בא לך אל תכתבי סיכום בשירי אני במילא עוקבת אחריך בעוד מקומות *אהמ אהמ*

לא את לא../images/Emo46.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את לא יכולה
זאת נטלי שהיית אצלה? איך אני יודעת הכל

יוווווווווווו עכשיו באמת את מתחילה

להפחיד אותיייייייייייייי איך את יודעת עליי הכל????????????????????. זהו, אני לא עונה לך יותר, אני רוצה להתחיל לכתוב ת'סיכום. ואת מתחילה להפחיד אותי, אני לא יודעת אם את שומרת ראש שלי, או שאת בכלל מרגלת, או שאת בכלל איזו בלשית חשאית...

חחח../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טוב יאללה מספיק... אני כבר מקבלת איומים מהמנהלת שלך
אם בא לך שלחי לי מסר

למעלה