שאלון

kepit

New member
יוווו שרוניי

נכון שיורוטריפ סרט ענננק ??XDDD והשחקן הראשי שם כלכך יפפה

slee4

New member
יווווווווווו..אני מכורה לסרט הזה!!!

"סקוטי דזנט נו דט פיונה אנד מי דויינג אין מיי ואן אוורי סאנדיי"..אוי..זה קורע!! והשחקן הראשי באמת חתיך!!!ראיתי אותו לפני שנתיים פעם ראשונה מאז אולי 30 פעם התמונה הורגת אותי

kepit

New member
יאמי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואי השיר הזה ענק XD גם כשהחברים שם גם מתחילים לשיר אתזה .. ראיתי את הסרט הזה לפני משו כמו שלשוה שבועות פעם ראשונה (ויחידה ) סרט ענק...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif קטעעע חזק ביותררר ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

גמאני התאהבתי בשיררר

XDDDDD ושהאח והאחות [שחכתי ת'שמות]

התנשקו במועדוןן!!!!!!!!!! [אני לא חולני!!!! אז מה אם ראיתי את הסרט, אל תשפטו אותי!!]

Because Of May

New member
שאלון הקאמבק שלי../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

שם: מאי
תאריך לידה: 19.5
כינוים: מאיוש, מימי, ג'רארדה
שם שהיית רוצה שיקראו לך: ג'רארדה
חח לא סתם, לא חשבתי על משו מיוחד
)
נו, נקבה
מקום מגורים: ר"ג בלאגן
מזל: שור
מספר מזל או מספר מועדף: אממ לא יודעת... 8, נניח
תמונה כלשהיא:לא שלי, שלהם
(שימו
, ג'ר על גיטרה
) יובל, אני דורשת סגידה
בית ספר
אוהב או שונא? יש רגכעים כאלה ויש כאלה
שמח שנגמרה השנה? כן
שיעור האהוב - שיעורי מחנכת
שיעור השנוא - ספורס
איזה כיתה? עולה ל-י'
אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? נולדתי לקראת סופשנה, אבל יש הרבה יותר קטנים ממני ככה ש-באמצע.
אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? אמצע
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מבחן בתנ"ך. איו
כללי
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני לובשת כפכפים ><"
מה צבע התחתונים שלכם? כחול כהה עם פס לבן
מה הסרט האחרון שראיתם? הארי פוטר!!!!!!111
מה הדבר האחרון שאכלתם? גלידה
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? תמיד כשאני קמה מתנגן לי איזה שיר במוח
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לשמוע מוזיקה
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? יום.... שני שעבר
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול
מה צבע העיניים שלכם? כחול
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מחברה שלי, עדי....
ביום כיפור האחרון- איפה היית? ליד הפארק הלאומי
יש לך בלוג? לא
יש לך משקפים/עדשות? לא, אבל אני חושבת שאני צריכה
מה העיר אותך היום? התעוררתי לבד.... לא יודעת למה
היית בחו"ל? כן
מה המדינה האחרונה שביקרת בה? וואו, זה היה מזמן.... אממ טורקיב אאל"ט
הלכת מכות? כן
הוצאת מלא כסף על שטויות? אממ הוצאתי כסף, כן, אבל אני חושבת שכל מה שקניתי היה הכרחי
צרחת מפחד? רק בסרטים אני חושבת
הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחחחחח כן!
מהגן עד כיתה ג', כל שבוע לפני פורים היינו באים לגן/בי"ס עם פיג'מות!
בכית בסרט? בה"פ
אבל בכיתי בהמוון סרטים
בכית כשסיגי מתה? כן! ואפילו שראיתי את הפרק 3 פעמים (לבד, עם אמא ועם חברה) בכיתי כל פעם מחדש
היית על במה? כן
התעלמת ממישהו בכוונה? חחחחח מאחותי
סיננת מישהו בטלפון? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? גם את זה יצא לי לעשות
רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמממ לא חושבת

עונה ../images/Emo22.gif

שם: תמיר אור תאריך לידה: 16.11.93 כינוים: מה זאת אומרת?
שם שהיית רוצה שיקראו לך: לא יודע :X גיל: עוד מעט 14 מין:זכר מקום מגורים: פ"ת מזל: עקרב מספר מזל או מספר מועדף: 7, אבל אומרים לי שהמספר האמיתי שלי הוא 2 :S תמונה כלשהיא: אין[כוח] בית ספר אוהב או שונא? שונאאאאאאאאאאאא שמח שנגמרה השנה? שמחחחחחחחחח שיעור האהוב - ספורט XD שיעור השנוא - לימודי א"י איזה כיתה? איזו* עולה לט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בגובה? בינוני, בגיל? קטן
אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? האא אז למעלה זה היה בגיל XD בינוני מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מיצ"ב בחשבון כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? יחף מה צבע התחתונים שלכם? שחור מה הסרט האחרון שראיתם? חסין ממוות מה הדבר האחרון שאכלתם? אורז עם שיפתה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? היו הרבה חולצות על השולחן שלי, אז שאלתי את עצמי: "מתי קנו לי את כל אלה?!?" מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לאונ... אממ לשחק במחשב כמובן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול. מה צבע העיניים שלכם? חום. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ברוך הבא לסלקום! ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנסת :S יש לך בלוג? כן, לא פעיל. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך היום? הפלא שצילצל. היית בחו"ל? אתמול XD מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה :S הלכת מכות? השאלה כמה, אני בקארטה XD הוצאת מלא כסף על שטויות? אכן, כמעט קנו לי PS3- אבל בסוף לא :( צרחת מפחד? נייטמר! הופעת בציבור בפיג'מה? לא :( בכית בסרט? כן, לאון
בכית כשסיגי מתה? לא XD ידעתי את זה לפני- וגם אני לא רואה בקביעות אז זה לא משנה. היית על במה? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? אכן. סיננת מישהו בטלפון? אכן. ניתקת למישהו בפרצוף? אכן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? יותר מפעם אחת. האא זהו, ואני לוחץ למטה ולא מבין למה זה לא יורד XD

למעלה