שאלון

../images/Emo59.gifשאלון../images/Emo59.gif

שם:
תאריך לידה:
כינוים:
שם שהיית רוצה שיקראו לך:
מקום מגורים:
מזל:
מספר מזל או מספר מועדף:
תמונה כלשהיא:
בית ספר
אוהב או שונא?
שמח שנגמרה השנה?
שיעור האהוב -
שיעור השנוא -
איזה כיתה?
אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?
אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?
כללי
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע?
מה צבע התחתונים שלכם?
מה הסרט האחרון שראיתם?
מה הדבר האחרון שאכלתם?
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי?
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?
מה צבע העיניים שלכם?
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?
ביום כיפור האחרון- איפה היית?
יש לך בלוג?
יש לך משקפים/עדשות?
מה העיר אותך היום?
היית בחו"ל?
מה המדינה האחרונה שביקרת בה?
הלכת מכות?
הוצאת מלא כסף על שטויות?
צרחת מפחד?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
בכית כשסיגי מתה?
היית על במה?
התעלמת ממישהו בכוונה?
סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף?
רצית לצרוח ולא עשית את זה?

עונה

שם: יובל
תאריך לידה: 8.9.94
כינוים: קרלו
שם שהיית רוצה שיקראו לך: יובל P:
מקום מגורים: נתניה
מזל: מאזניים
מספר מזל או מספר מועדף: 8
תמונה כלשהיא: אין
בית ספר
אוהב או שונא? שונא
שמח שנגמרה השנה? כן
שיעור האהוב - מתמטיקה
שיעור השנוא - היסטוריה
איזה כיתה? מסיים ז' עולה לח'
אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? באמצע
אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? בהיסטוריה
כללי
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני לא לובש גרב ><
מה צבע התחתונים שלכם? בוקסר שחור
מה הסרט האחרון שראיתם? הראי פוטר ומסדר עוף החול [או משהו כזה]
מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? המסך הלבן
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לראות הפיג'מות
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני שניה מאחותי
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול
מה צבע העיניים שלכם? חום
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא יודע
ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית / בבית כנסת
יש לך בלוג? לא
יש לך משקפים/עדשות? לא
מה העיר אותך היום? התעוררתי לבד
היית בחו"ל? כן
מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה [עוד 3 ימים תאילנד!!1]
הלכת מכות? כן
הוצאת מלא כסף על שטויות? כן
צרחת מפחד? לא
הופעת בציבור בפיג'מה? אני מחכה שרחל תענה על השאלון הזה XDDD
בכית בסרט? לא
בכית כשסיגי מתה? יש לי יס
היית על במה? הרבה פעמים
התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? לא
ניתקת למישהו בפרצוף? כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן

ofer976

New member
עונה

שם: עוםר תאריך לידה: 23.4.92 כינוים: עופריקו שם שהיית רוצה שיקראו לך: אף שם, אני אוהב את השם שלי! גיל: 15 מין: זכר מקום מגורים: תל אביב מזל: שור מספר מזל או מספר מועדף:3 תמונה כלשהיא: תמונה
בית ספר אוהב או שונא? זה באמצע שמח שנגמרה השנה? באמצע שיעור האהוב - שיעור חופשי שיעור השנוא - ספורט איזה כיתה? עולה ל-י' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? ממוצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? ממוצע גם מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? כולם כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני לא לובש גרב מה צבע התחתונים שלכם?
מה הסרט האחרון שראיתם? ספיידרמן 3 מה הדבר האחרון שאכלתם? ענבים מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה יש לאכול? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? להתלונן שמשעמם לי מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכר מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? תמיד
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול מה צבע העיניים שלכם? חום בהיר ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי מושג.... ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? הפלאפון היית בחו"ל? לא מה המדינה האחרונה שביקרת בה? אילת הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? הרבה פעמים
אני חייב להפסיק! החנות הכל ב-$ לא עושה לי טוב... צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן...באיטי
בכית כשסיגי מתה? לא היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? גם ניתקת למישהו בפרצוף? גם רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן...

עונה ../images/Emo59.gif

שם: אורי
תאריך לידה: 19.3.07
כינויים: אין
שם שהיית רוצה שיקראו לך: לא יודע
מקום מגורים: ת"א
מזל: דגים
מספר מזל או מספר מועדף: 7
תמונה כלשהיא: אין לי כוח להוסיף
בית ספר
אוהב או שונא? תלוי מתי
שמח שנגמרה השנה? כןןןןןןן
שיעור האהוב - ערבית
שיעור השנוא - הסטוריה
איזה כיתה? עולה ל-י'
אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? לא יודע
אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? לא יודע
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לא יודע
כללי
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן
מה צבע התחתונים שלכם? חחחח שרון כתבה את השאלון הזה?
מה הסרט האחרון שראיתם? משהו בערוץ 14 לפני יומיים
מה הדבר האחרון שאכלתם? לא זוכר
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? לא יודע
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכר
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול בלילה
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא זוכר
מה צבע העיניים שלכם? חום
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי כוח לקום
ביום כיפור האחרון- איפה היית? על אופניים ברחוב
יש לך בלוג? בלוג הפיג'מות
יש לך משקפים/עדשות? לא
מה העיר אותך היום? יובל XD
היית בחו"ל? כןןןןןןןן
מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב,לוס אנג'לס,קליפורניה
הלכת מכות? כן
הוצאת מלא כסף על שטויות? תלוי מתי
צרחת מפחד? לא
הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחח אני לא רחל
בכית בסרט? לא
בכית כשסיגי מתה? לא...זה היה צפוי
היית על במה? כן
התעלמת ממישהו בכוונה? כן
סיננת מישהו בטלפון? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? כן
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן

עונההה

שם:יובל תאריך לידה:21.4 כינוים:יובל שם שהיית רוצה שיקראו לך:יובל גיל:12 והיום 4 חודשים! מין:נקבה מקום מגורים:להבים מזל:שור מספר מזל או מספר מועדף:999,999,999,999,999,999 תמונה כלשהיא:אין בית ספר אוהב או שונא?שונא שמח שנגמרה השנה?מאוד שיעור האהוב - שיעור חופשי שיעור השנוא - מתמטיקה, ספורט,היסטוריה ועוד.. איזה כיתה?עולה ל- ז' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?לא יודעת אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?כולם חוץ מאחד כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני לא לובשת גרביים מה צבע התחתונים שלכם? לבן.. מה הסרט האחרון שראיתם? בטלויזיה- עידן הקרח בקולנוע- שודדי הקאריביים 3 מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?למה קמתי? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לישון ולראות טלויזיה מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני כמה ימים מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?לא יודעת ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות?רק לרחוק מה העיר אותך היום?החום(למרות שהייתי עם מזגן..) היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה?גרמניה הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? לא בכית כשסיגי מתה?לא היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן הרבה פעמים סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן

עונה../images/Emo48.gif

שם: יובל תאריך לידה: 10.10.95 כינוים: יובל המתוקה שם שהיית רוצה שיקראו לך: יובלXD גיל: 12 מין: נקבה מקום מגורים: ירושלים מזל: מאזניים מספר מזל או מספר מועדף: 12?!XD תמונה כלשהיא: לא בא לי לשים אני בתגובה מהירה... בית ספר אוהב או שונא? שונאתתתתתת שמח שנגמרה השנה? שמחהההההה שיעור האהוב - אממ.. שיעור חופשי! שיעור השנוא - הההכל איזה כיתה? כיתה שאני עולה אליה הוא מסיימת אותה?XD אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? אני הכי גדולה בשכבה... אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? אני בין הנמוכים^^ מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? בהנדסה שקיבלתי 24 חחחחחחחחחחח כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? גרב בקיץץץץץץ? מה צבע התחתונים שלכם? סגול, למה?XD מה הסרט האחרון שראיתם? או אה, אולי בוראט.. מה הדבר האחרון שאכלתם? אתמול לא זוכרת... מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? ששש זה סוד... מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לבכות^^ אבל אני לא מצליחה מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול בלילהXD מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מזמןןן מזמןןן מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול בלילהXD מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? לא זוכרתתתתתתתתתת ביום כיפור האחרון- איפה היית? לא זוכרתתתתתתת יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? ב12 ורבע, אניXD היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? צרפת פריזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז הלכת מכות? כן חח אני זוכרת את המכות הראשונות שלי... עם ילד סומו בכיתה א'XDD הוצאת מלא כסף על שטויות? לא צרחת מפחד? לא הופעת בציבור בפיג'מה? חחחחחחח לא בכית בסרט? לא בכית כשסיגי מתה? ששש, כן!! היית על במה? לא, אה כן! באודישנים לסוקומי לפני כמה שניםXD התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן, את אלה שרוצים כל הזמן את יוסי ואני לא מבינה מי זהההההההההההההה ניתקת למישהו בפרצוף? כן!!!! לאלה שרוצים את יוסי רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןן

עונה.

שם: אריאל תאריך לידה: 27.10 כינוים: אריאל, אלפקה, שיפ וכו'. שם שהיית רוצה שיקראו לך: או רון או אייל. גיל: 13 מין: זכר. מקום מגורים: חדרה. מזל: עקרב. מספר מזל או מספר מועדף: 2,5,7. תמונה כלשהיא: אינלי כוח ;; בית ספר אוהב או שונא? שונא. שמח שנגמרה השנה? אתם לא מבינים כמה! שיעור האהוב - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שיעור השנוא - מתמטיקה. איזה כיתה? ח'. אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בין הכי קטנים. אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? בין הגבוהים. מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מבחן באומנות האיסלאם. ><" כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובש גרביים. מה צבע התחתונים שלכם? XD" מה הסרט האחרון שראיתם? הולך לראות.. [היום] הארי פוטר. מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגה. מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "עוד יום בלי המורה למתמטיקה" XDDDD מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? כלום. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול נראלי מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לאזוכר. מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מידידה שלא באה לאיזה יומולדת של מישהו ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. יש לך בלוג? לא. יש לך משקפים/עדשות? כן
אבל רק לראייה מרחוק. מה העיר אותך היום? אחותי, בערך. היית בחו"ל? לא. מה המדינה האחרונה שביקרת בה?
הלכת מכות? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. צרחת מפחד? כן
הופעת בציבור בפיג'מה? כן. [בערך] בכית בסרט? לא. בכית כשסיגי מתה? סבתא חיה מתה#$^%$%&^%$ אה ולא. היית על במה? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? יותר מדי פעמים. סיננת מישהו בטלפון? כן
ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? לאזוכר.

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שם: עומר תאריך לידה: 10.6.93 כינוים: עונל, סושימי, מוווווגבל, מוגבל, סושי, סושילג, עומריקו
, אממ תוסיפו עוד אתם למה אני כבר שחכתי .. שם שהיית רוצה שיקראו לך: לא יודעע גיל: 14 מין: זכר מקום מגורים: הרצליה מזל: תאומים מספר מזל או מספר מועדף: 84 תמונה כלשהיא: איןן בית ספר אוהב או שונא? שונא שמח שנגמרה השנה? מאוד שיעור האהוב - אין שיעור השנוא - כולם ובמיוחד ספורט איזה כיתה? עולה לט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? באמצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? בין האמצע להכי גבוה מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? אממ לא יודעע כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני לא לובש גרביים עכשיו
מה צבע התחתונים שלכם? שחור מה הסרט האחרון שראיתם? בקולנוע- רטטוי, בטלוויזיה- ספיידרמן [חח היה בערוץ 10] מה הדבר האחרון שאכלתם? שניצל מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? למה הם מעירים אותי עכשיו !??!?!?!?!?!?!?!??!
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? אממ חברים, טלוויזיה, מחשב, לישון, לשמוע מוזיקה מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מי זוכרר ??? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול
או יותר נכון היום בלילה מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא זוכרר מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? משארון ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כןן יש לך משקפים/עדשות? משקפיים מה העיר אותך היום? ההורים המעצבנים שלי !!! היית בחו"ל? כןן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב הלכת מכות? מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוצאת מלא כסף על שטויות? כןן צרחת מפחד? אממ מזמןן הופעת בציבור בפיג'מה? לאאאאאא בכית בסרט? לאא בכית כשסיגי מתה? לאא היית על במה? כןן התעלמת ממישהו בכוונה? כןןןן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל לא מישהו מהפורום סיננת מישהו בטלפון? אממ לא ניתקת למישהו בפרצוף? כןן לאמא שלי
XDDDD התעצבנתי עליה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןן פעם אחת באיזה טקס של בצפר, סתם רציתי לצרוח כדי שכולם יסתכלו עליי אבל לא עשיתי את זהה חחחחחחחחחחח

go goldi

New member
עונהה

שם:זהבית תאריך לידה:5.7.1991 כינוים:ז'בט, גולדי, גולד, גולדה, זהבה שם שהיית רוצה שיקראו לך:לא יודעת גיל:16 מין:נקבה מקום מגורים:עקרון מזל:סרטן מספר מזל או מספר מועדף:אין תמונה כלשהיא:אין לי כוח לעלות:S בית ספר אוהב או שונא?באמצע שמח שנגמרה השנה?כן שיעור האהוב - תנ"ך שיעור השנוא - אנגלית איזה כיתה?עולה לי"א אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?בין הקטנים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?הבגרות בתנ"ך כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת גרבים מה צבע התחתונים שלכם? בז' מה הסרט האחרון שראיתם? לא זוכת מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלס מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? אפשר להמשיך לישון? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשבבבב מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? יום שישי לפנות בוקר, זה אתמול
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לא זוכרת מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?*בודקת* ידיד שלי ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנראה יש לך בלוג? ברורר יש לך משקפים/עדשות? משקפים מה העיר אותך היום?אח שלי היית בחו"ל? לאא מה המדינה האחרונה שביקרת בה?
הלכת מכות? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן
צרחת מפחד? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לאא בכית בסרט? לא בכית כשסיגי מתה?לאאאא היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? לא שזכור לי ניתקת למישהו בפרצוף? כן, מזמן.... רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן

עונה:p

שם:אסף תאריך לידה:9.4.94:p(איזה תאריך פצצתי ומיוחד?) כינוים:אספי שם שהיית רוצה שיקראו לך:אין גיל:13 מין:זכר מקום מגורים:ת"א מזל:טלה מספר מזל או מספר מועדף:17 תמונה כלשהיא:אין לי כוח:p בית ספר אוהב או שונא? לפעמים ככה לפעמיים ככה שמח שנגמרה השנה?כהה שיעור האהוב - מתמטיקה(יהרגו אותי,אבל כן:p) שיעור השנוא - לשון איזה כיתה?עולה לח' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?אין לי מושג אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?בין הגבוהים. מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מאיפה לי כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובש:p מה צבע התחתונים שלכם? שחור:X מה הסרט האחרון שראיתם? שעת שיא 2:p אני מחכה ל3:p מה הדבר האחרון שאכלתם? פיצה האט עכשיו מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? איזה באסה ששקמתי מוקדם(12:p) מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לישון,וג'ודו.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אממ לפני שבועיים בערך מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?בבצפר לפני חצי שנה מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?הטוקמן שלך הוא 50 ש"ח:p ביום כיפור האחרון- איפה היית? אופניים יש לך בלוג? נייט יש לך משקפים/עדשות? לא ולא מה העיר אותך היום?אני עצמי היית בחו"ל? בוודאי,טורקיה אולי מליין פעם,רומניה,פולין,יוון,ארמניה(אחלה ארץ) וצרפת מה המדינה האחרונה שביקרת בה? צרפת בפסח(בר מצווה..) הלכת מכות? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כה צרחת מפחד? ניראה לי שכה הופעת בציבור בפיג'מה? לאאא:p בכית בסרט? לא בכית כשסיגי מתה?אני לא רואה האלופה בכלל וכל השיט הזה. היית על במה? כה,בחג תאטרון ביסודי,עשינו מופע של פסטיגל כזה ואני שרתי עם אחד מי"א(הבצפר מא' עד יב') ועשינו את השיר של גידי גוב-אפונה וגזררר :p אז אני "ניגנתי" בסקסופון,פשוט התפקרעתי שם וגם בסוף שנה בג'ודו. התעלמת ממישהו בכוונה?כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כהההה רצית לצרוח ולא עשית את זה?כהההההההההה בשיעור:S

kepit

New member
אט אט שוועיה שוועיה

שם: סתיו, סנארף. תאריך לידה:26.10 כינוים: סתוב, סתיויק, סתו,סתוביק,סתיושוששה (ניר)
שם שהיית רוצה שיקראו לך: שי,והיה עוד איזה שם שרציתי שאמרתי לאמא שלי השבוע אבל לא זוכרת גיל:13.9 מין:נקבה מקום מגורים: באר שבע סיטי מזל: עקרב מספר מזל או מספר מועדף: 8 תמונה כלשהיא:--> בית ספר אוהב או שונא? שונאתתת כלכך רע לי שם ;( שמח שנגמרה השנה? כןן שיעור האהוב - קשה קשה אין מתמודדים.. שיעור השנוא - מתמטיקה!!! המוות לצביה ! איזה כיתה?עולה לט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? באמצע אם אני לא טועה אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לא זוכרת.. כשלא עושים כלום במבחנים הם לא קשים כלכך.. כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? נייט מה צבע התחתונים שלכם? תכלת מה הסרט האחרון שראיתם? נאמ לא זוכרת מה הדבר האחרון שאכלתם? אממ משו אתמול.. מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? זה משתנה.. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לצאת מהבית להיות עם חברייםםםםםם אני שונאת להיות בבית!! ולשמוע מוזיקה
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?יכול להיות אתמול על אחותי בבריכה... מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול אחותי אבל באמת באמת אח שלי שבת שעברה לקח לי את הכלב ;( מה צבע העיניים שלכם? אחת כחולה אחת חצי כחולה חצי חומה
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? כן אני גם זוכרת ... ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית איפה כבר יש לי להיות : \ יש לך בלוג? יאפ, חדש שאגב אתם מוזמנים להיכנס ולהגיב
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=439516 יש לך משקפים/עדשות? לא :] מה העיר אותך היום?אחותי : \ היית בחו"ל? עוד לא שנה הבאה.. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ישראל
הלכת מכות? אתמול עם אחותי הוצאת מלא כסף על שטויות? מאוד יכול להיות.. צרחת מפחד? לא שזכור לי.. הופעת בציבור בפיג'מה? נייט בכית בסרט? בטח אני אבכה כשאני אראה את הארי פוטר החמישי שסיריוס ימות בוההההה :'( :'( בכית כשסיגי מתה? שו? היית על במה? יאפיאפ התעלמת ממישהו בכוונה? תמיד מאח שלי.. סיננת מישהו בטלפון? יאפ (יניב
חופפפר ) ניתקת למישהו בפרצוף? יאפ רצית לצרוח ולא עשית את זה?יאפ תשמעו התקווה 6 זה טוב לבראיות ולנפש :) מי שקרא שיסמן
שאני אדע שלא סתם טרחתי

נעה 124

New member
עונה

שם: נעה תאריך לידה: 13.9 כינוים: נויקי ונויקישטות. שונאת אותם!!! שם שהיית רוצה שיקראו לך: קסם, רעות, עדי, צליל, סתיו גיל: עוד מעט 13 מין:
מקום מגורים: עדי מזל: בתולה מספר מזל או מספר מועדף: 4 תמונה כלשהיא: לא... בית ספר אוהב או שונא? לפעמים אוהבת ולפעמים שונאת שמח שנגמרה השנה? כן שיעור האהוב - תנ"ך שיעור השנוא - היסטוריה, מדע וטכנולוגיה, ג"ג איזה כיתה? עולה ל-ח' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? די קטנה אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מבחן מחצית במתמטיקה כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע?
מה צבע התחתונים שלכם? ירוק מה הסרט האחרון שראיתם? שרק 2 מה הדבר האחרון שאכלתם? קרטיב מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה השעה? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לקרוא, טלוויזיה, מחשב, חברות.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא יודעת.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? שלשום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא זוכרת מתי זה היה, אבל אני עדיין כועסת על זה
מה צבע העיניים שלכם? ירוק-חום בלתי מזוהה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הדר ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל סבא וסבתא שלי יש לך בלוג? כן יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? שעון מעורר היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? היחידה- טורקיה הלכת מכות? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן צרחת מפחד? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן בכית כשסיגי מתה? כן היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן

דנה 74

New member
עונה

שם: דנה תאריך לידה:1.2 כינוים: דנדוש דני... שם שהיית רוצה שיקראו לך: לא'דעת גיל:13 מין:נקבה מקום מגורים:מרכז מזל: דלי מספר מזל או מספר מועדף: 5 תמונה כלשהיא: אין לי אני במחשב של אח שלי בית ספר אוהב או שונא? סבבה לי איתו שמח שנגמרה השנה? ככה ככה שיעור האהוב - חופשיי שיעור השנוא - ערבית אני מה זה לא טובה בזה איזה כיתה? השנה הייתי ז'1 ועכשיו ח'1 אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? .... אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? אמצע אבל גם לא שיאא מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? כהול חוץ מהבעה וספרות אני מאוד טובה בזה כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אפור מה צבע התחתונים שלכם? לבן מה הסרט האחרון שראיתם? הגבר המושלם[בהוט פאן] מה הדבר האחרון שאכלתם? שווארמה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה השעה מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?......... מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אני צוחקת הרבה מאודד!!!! מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? ה"חברה" הכלבה שלי. מה צבע העיניים שלכם? חום לגוון ירוק מאוד בולט=[] עם עיפרון שחור יש לי ירוק נטו ובלי אז בין ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?"דננננהההה תחזירי אליי דניאל" ביום כיפור האחרון- איפה היית? בצום יש לך בלוג? לאא יש לך משקפים/עדשות? כן לצערי כן.. מקשפיים אוליי עדשות זה לא נראה הכי טוב=X מה העיר אותך היום? הגנן היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? איטליה הלכת מכות? כןן אם אח שלי הוצאת מלא כסף על שטויות? כן אני בת! צרחת מפחד? לאאא הופעת בציבור בפיג'מה? לאאאאאאא בכית בסרט? כן בכית כשסיגי מתה? כן!!!! מלאאא@@@@@[אני טיפוס רגישש] היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? מלאאא ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןןן

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif

שם: ננוגגגי :] תאריך לידה: 10.1 כינוים: ננוגגי , צ'אארלי P: שם שהיית רוצה שיקראו לך: אאור (?) גיל: 12.5 מין:
מקום מגורים: מודדייעין מזל: גגדי :] מספר מזל או מספר מועדף: 26 תמונה כלשהיא: לאלאלא :X בית ספר אוהב או שונא? ללא אוהבבת לא שונאאת שמח שנגמרה השנה? ככן :) שיעור האהוב - סספורט [?!] שיעור השנוא - ג''ג איזה כיתה? עולה לז' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? בבין הגדולים [: אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? אאני בין הגבווההים = ] מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? בהיססטטוריה ; / כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? צההוב-ורוד מה צבע התחתונים שלכם? שחוור חח [?!] מה הסרט האחרון שראיתם? ספיידררמן
מה הדבר האחרון שאכלתם? כריותת עם חלב P: מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? הנסיך שלי :) מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? ממ , לרקקוד [: מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפנני ... 5 דקות! על אמא שלי P: מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אאתממול חח מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמוול ! בטירררוף ^^ מה צבע העיניים שלכם? בשמש ירוק בהיר ובצל חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שנייה אניי אבבדוק .. מחקתי את כולן..אז זה רק ההודעעות שקיבלתי אתמוול .. אבל מה שרששום לי ששלחו לי ראששון זה מאוררי חח ביום כיפור האחרון- איפה היית? על הכבישיים יש לך בלוג? כן יש לך משקפים/עדשות? ללא מה העיר אותך היום? הטלפון שלל חבררה שלי ^^ היית בחו"ל? ככן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקקיה הלכת מכות? בטח :) הוצאת מלא כסף על שטויות? ברור :] צרחת מפחד? ללא שאני זוכררת ^^ הופעת בציבור בפיג'מה? ככן בביום פיג'מוות שהיה בבצפפר P: בכית בסרט? בטח!! כמעט בכל סרט אני בווכה! בכית כשסיגי מתה? לא רואה את זה O: היית על במה? כןן ברור :] התעלמת ממישהו בכוונה? חחחח כן סיננת מישהו בטלפון? פיייי חופשששיי ניתקת למישהו בפרצוף? כנ''ל
רצית לצרוח ולא עשית את זה? אכן

slee4

New member
עונה

שם:ש[א]רון תאריך לידה:30.5.91 כינוים:שארון,שאלון,שרוני,שארונה תעשי לי מיץ שזיפים...יש מלא שם שהיית רוצה שיקראו לך:אין שם ספציפי גיל:16 מין:נראה לי נקבה(?) מקום מגורים:חולון מזל:תאומים מספר מזל או מספר מועדף:4 תמונה כלשהיא:לא בית ספר אוהב או שונא?שונאאאאאאת שמח שנגמרה השנה?ברור שיעור האהוב - ספורט\אומנות שיעור השנוא - תנ"ך איזה כיתה?*איזו!!עולה לי"א אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?באמצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?הבגרות בהיסטוריה...כשאורי שלח לי את התשובות היה לי נורא קשה להסתיר את הפלאפון כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן מה צבע התחתונים שלכם? שחור מה הסרט האחרון שראיתם? יורוטריפ מה הדבר האחרון שאכלתם? סוכריה על מקל מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "קמתי" מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לישון\מפגשייייייייים מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול בבוקר מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני כמה דקות ששמעתי שוב את הקללות של יניב מאתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?היום מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אתמול ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג?היה בלוג משותף ונמחק יש לך משקפים/עדשות? עדשות מה העיר אותך היום?הפלאפון היית בחו"ל? לא מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ישראל הלכת מכות? לא זוכרת הוצאת מלא כסף על שטויות? כהההההההההההההההההה צרחת מפחד? אולי הופעת בציבור בפיג'מה? אולי בכית בסרט? לאדעת בכית כשסיגי מתה?לאאאאאאאאאאאאאא היית על במה? כה התעלמת ממישהו בכוונה?כה סיננת מישהו בטלפון? כההההה ניתקת למישהו בפרצוף? כהההההההההההה רצית לצרוח ולא עשית את זה?כשהייתי צרודה אז רוב הזמן זה היה ככה

slee4

New member
תיקון:

ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אתמול מיובי

למעלה