אוקיי -
מומלץ לפתור את התרגילים נכון, לסמן את הנתונים והמושא בקו קטן (מאפס אותך ומונע טעויות). לא מומלץ לשתות הרבה//לפני הבחינה עצמה (לא תקף לסימולציות). בשאלות הקלות בכמותי//מילולי, אם לא הולך מיד לקפוץ הלאה. אם השאלה קלה ופתרת ישר, לבדוק שתי שניות אם התשובה אכן נכונה. אם לא פתרת את השאלה נכון או לקח לך הרבה גם (גם במידה ופתרת נכון), לנסות לחשוב מה הרעיון הפסיכומטרי מאחורי השאלה. איך אפשר לפתור אותה מהר. דברתי פעם עם מדריך פסיכומטרי והוא אמר שתכלס כל פרק כמותי ניתן לפתור ב7-14 דק', אם פותרים את זה בהצבות וחשיבה פסיכומטרית. אמנם אנחנו, בני-האנוש הטפשים לא נצליח בזה, אבל לכל שאלה יש דרך קצרה ומהירה. לעלות עליה. אז אסור לפספס נתונים ואת המושא. בטחון עצמי. בטחון עצמי זה חשוב. לדעתי בכמותי. כל יום. 5. המלצתי על זה כמה פעמים, אני ממליצה על זה שוב, לכל מי עושה את הבחינה בפעם הראשונה//לא פתר מקודם, כדי להשיג//לקנות מחברים//חנות את אוגדן הבחינות. הוא יכניס אותך לפרופורציות, יכר לך את מבחנה הבחינה האמיתי (ככה-ככה). אח"כ לא להתייחס לסימולציות של קידום, אם יש סימולציות אחרות, אין טעם לפתור אותן. אם זה חומר השריפה היחיד שיש, לפתור בלית ברירה. אבל אל תתנו לזה לדכא אותכם. הכל אפשרי. אחכ לאנשים הלחוצים שכן//מרימי הידיים - אל תתנטרו טינה לפרקי הפסיכו ותתחילו כל פרק בדף חדש, תרתי משמע. אם לא הלך לכם בפרק אחד, אל תתיאשו, אל תחשבו לשנייה לצאת מחדר הבחינה ולזרוק את הבחינה האמתית (!!) לעזה (כמעט לא עשיתי את זה בבחינה הראשונה שלי, הלך לי גרוע וחשבתי לכמה שניות פשוט לקום וללכת, בסוף קבלתי 728). והכי חשוב להבין, שבכנות, אנחנו לא שמים קצוץ על הבחינה המזדיינת הזו.