ככה

blackroses

New member
../images/Emo59.gif ככה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo69.gif

אני לא מאמינה, אני פשוט לא מאמינה, נטשתי לכמה זמן וזה מה שקורה? אתן נוטשות???? בווווווווושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לי היו כמה סיבות לנטישה הקצרצרה שלי, אני מפוצצת בלימודים [אני כבר בקושי זוכרת איך קוראים לי] והיה לי טיול שנתי ממש ממש כייפי בדרום לשלושה ימים [ורכבנו על גמלים
- אל תעשו את זה בחיים! גמל זאת חיה מסוממת, בחיי], והתמכרות קשה קשה לסאגת ה'טווילייט' [הספרים הכייייייי מדהימים ביקום...
]. וחוץ מזה בקושי יש לי זמן לבלות עם המשפחה, אז עד שאני פנויה אני מבלה עם אחי הקטנטן
אווווווווווווווווווו וגם הסתפרתי קצר קצר קצר... [אבל ממש קצר, יש לי שיער באורך של השיער של ג'ו - רק שאצלי הוא חלק טבעי]. אז, מה עובר עליכן בננות?, מעכשיו לא אכפת לי מה אנחנו מתחילות להחיות את הפורום הזה!, הוא ממש ממש ממש יבש. אז, היו כמה אירועים שאני יכולה לספר לכן עליהן.... 1. האחים ג'ונאס החלו לייצר ליין של בגדים [
אמג... זה לא אומר משהו טוב אם הם מייצרים ליין של בגדים] 2. לקווין ולג'ו [אני לא סגורה על ג'ו] יש חברות חדשות, ואני לא יודעת עם ניק [האדיוט
] עדיין יוצא עם סלנה גומז. 3. היום יוצא ספר על האחים ג'ונאס...
מי שרוצה מוזמנת לקנות מאמזון ולהעלות תמונות לפורום הזה [שעד אז יקום לתחיה]. זה כל מה שאני יודעת, אם למשהי יש עוד עדכונים שהיא יודעת עליהן היא מוזמנת להוסיף אותם עכשיו [הופ
הופ
קדימה! בלי להתעצל
]. טוב, תירוצים על ההיעלמות של הבנות של הפורום, עדכונים, בדיחות, ציטוטים, וואטבר... לפה
אוהבת את כוווולכן!....
נועם
.

blackroses

New member
../images/Emo59.gifאופס...../images/Emo9.gif תמונה לא נכונה..

אני לא מאמינה ששמתי תמונה של ג'ו
.

Fall Out Liel

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

באמת נעשה שומם. וג'ו יוצא עם 'שכחתי איך קוראים לה' מהקליפ LOVE BUG [זאת שמשחקת בדמות הראשית]. לפי מקורות אמינים [MTV] כך דווח.
חוץ מהגבות המפחידות שלה [
] היא יפה, למרות שהיא נראית גדולה מג'ו בכמה שנים טובות [אבל ג'ו בעצמו נראה קטן
] שיהיה להם בכיף
. ו... אין לי שום עידכונים נוספים
XD

blackroses

New member
../images/Emo59.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

כן, הגבות שלה באמת מטרידות
אבל מילא, כאילו שהגבות של ג'ו נורמאליות
היא גדולה ממנו, לא?!. תודה על קבלת הפנים החמימה
הגיע הזמן להציל את הפורום

o Unicorn o

New member
../images/Emo188.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif

יבש פה באמת ._. חבל רק הפורום נפתח ..
ועידכונים שלי: קניתי את הדיסק של הג'ונאסים D::::: סוף סוף

blackroses

New member
../images/Emo59.gif תתחדשי מותק ../images/Emo23.gif

גם לרובין שלי יש את הדיסק אהמ.. אהמ... *גבות*
את מוזמנת להעלות תמונות מהחוברת

The Simple Me

New member
אללה ירושלים../images/Emo197.gif../images/Emo6.gif

התו השמיני?
יש שם ליד הקופות שלט כזה שכתבו 3 ילדות למוכרים-אלה אני וחברות שליP: התיידדנו עם המוכרים!הם עו הנחות ואנחנו עשינו שלט

חעחע (;

זאת אחלה חנות =P אני בירושלים הרבה :) הייתי שם ביום של הבחירות - ניר ברקת נבחר אצלכם, יפה :p

The Simple Me

New member
ברוכה השבה! (?)../images/Emo13.gif

גם לי לא היה כ"כ זמן, ואני כ"כ מאושרת שמחר אין לי מבחן! כמעט כל יום מבחן. אני פשוט עמוסה בטירוףףף. וקשה לי. אבל יאללה שהפורום יחזור להיות פעיל

למעלה