blackroses
New member
../images/Emo59.gif ככה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo69.gif
אני לא מאמינה, אני פשוט לא מאמינה, נטשתי לכמה זמן וזה מה שקורה? אתן נוטשות???? בווווווווושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לי היו כמה סיבות לנטישה הקצרצרה שלי, אני מפוצצת בלימודים [אני כבר בקושי זוכרת איך קוראים לי] והיה לי טיול שנתי ממש ממש כייפי בדרום לשלושה ימים [ורכבנו על גמלים
- אל תעשו את זה בחיים! גמל זאת חיה מסוממת, בחיי], והתמכרות קשה קשה לסאגת ה'טווילייט' [הספרים הכייייייי מדהימים ביקום...
]. וחוץ מזה בקושי יש לי זמן לבלות עם המשפחה, אז עד שאני פנויה אני מבלה עם אחי הקטנטן
אווווווווווווווווווו וגם הסתפרתי קצר קצר קצר... [אבל ממש קצר, יש לי שיער באורך של השיער של ג'ו - רק שאצלי הוא חלק טבעי]. אז, מה עובר עליכן בננות?, מעכשיו לא אכפת לי מה אנחנו מתחילות להחיות את הפורום הזה!, הוא ממש ממש ממש יבש. אז, היו כמה אירועים שאני יכולה לספר לכן עליהן.... 1. האחים ג'ונאס החלו לייצר ליין של בגדים [
אמג... זה לא אומר משהו טוב אם הם מייצרים ליין של בגדים] 2. לקווין ולג'ו [אני לא סגורה על ג'ו] יש חברות חדשות, ואני לא יודעת עם ניק [האדיוט
] עדיין יוצא עם סלנה גומז. 3. היום יוצא ספר על האחים ג'ונאס...
מי שרוצה מוזמנת לקנות מאמזון ולהעלות תמונות לפורום הזה [שעד אז יקום לתחיה]. זה כל מה שאני יודעת, אם למשהי יש עוד עדכונים שהיא יודעת עליהן היא מוזמנת להוסיף אותם עכשיו [הופ
הופ
קדימה! בלי להתעצל
]. טוב, תירוצים על ההיעלמות של הבנות של הפורום, עדכונים, בדיחות, ציטוטים, וואטבר... לפה
אוהבת את כוווולכן!....
נועם
.
אני לא מאמינה, אני פשוט לא מאמינה, נטשתי לכמה זמן וזה מה שקורה? אתן נוטשות???? בווווווווושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז לי היו כמה סיבות לנטישה הקצרצרה שלי, אני מפוצצת בלימודים [אני כבר בקושי זוכרת איך קוראים לי] והיה לי טיול שנתי ממש ממש כייפי בדרום לשלושה ימים [ורכבנו על גמלים