לך זה לא מפריע,אבל בשבילי
זה סיבה למסיבה! לי כן מפריע שהם אומרים את זה כי אם אני אגיד לילד שלהם שאין אלוהים או שיש אבל הוא יצא לפנסיה מוקדמת,או שהוא לקח פסק זמן מהיצירה ולכן מומלץ לאכול חזיר ביום כיפור בשביל הבריאות, חיי יהיו בסכנה...וכמו שהשיר הנפלא אופיום להמונים אומר-בשם אלוהים... ונתחיל מההתחלה,זה לא קשור לתיאוריה. חייתי בכמה צדדים שונים ש המתרס. ואנלא מציע על לעשות להם 'דווקא' כי הם עושים לנו,לכן..אתה כנראה צודק בקטע הזה שצריך לנסות להתחשב בהם,אבל מצד שני לי מאוד קשה להתחשב באנשים שלא מתחשבים בי.אתה יודע מה?זה אחלה דבר כשזה רשום על נייר,להתחשב באנשים.גם כאלה שלא מתחשבים בך,אבל כשצריך לבצע את זה,זה לא קל. וכשלדעתי המצעד הזה זה דבר יפה,שיש לקיים אותו,ולדעתם הוא פוגע בילדיהם,אז אנלא רואה בעיה בזה שיום 1 הם יצטרכו להסתגר בבתים(אם זה מה שהם רוצים),אולי הם יבינו מה זה כל שבת בשבילי שאני רוצה לנסוע לת"א ואני צריך לשלם הרבה יותר(כי גם טרמפים יש פחות בשבת)כי הם החליטו שאסור בלה בלה. זה לא נקמה,זה גם לא מידה כנגד מידה.זה פשוט הבנה פשוטה שגם אם אני אתחשב בהם הם לא יתחשבו בי,אז צריך להתחשב בהם אבל לעשות את מה שלדעתנו נכון לעשות. ואני אשמח להמשיך ת'וויכוח,רק אני מעדיף שאני יהיה יותר מרוכז,אז לילה טוב לבינתיים!