ברה"נ חדר מס' 206

הפסיכיאטר עונה...

פעם טיפלתי באנשים דוגמתך, והיו פעמים שהצלחתי. עד שקיבלתי את פנייתך, והייתי אומר-התחרפנתי. זיעה קרה עטפה את מצחי ושנתי נדדה דרך קבע. תוך כמה ימים אישפזתי עצמי בחדר 207 אז אם תראי במיסדרון אדם במנוסה דעי לך שזהו אני, שומר עכוזי לבל ישוסע בידי ארמדיל אמתני.

גאון. משורר. לאט לאט ממריא אל תוך

האודם העומם, דרך הדמעה של הליצן המשתומם (אנוכי, במקרה זה) אני מחבקת אותך על שהמרחת לי חיוך עד האזניים....

yossnet1

New member
מה שנכון נכון...../images/Emo122.gif

אפרופו ,יש לי כזה אחד ארמדילו (בואינג אתה תתפלא), הוא לי ואני לו, (ברחנו יחד מהכלא). פה ושם מצער אותי עם שריטה בישבן (אחרי הכל זה ארמדיל...), אך זה לעולם לא מתוך רוע מכוון (כך שאני זורם עם הדיל). ואולם, עת ביקרנו היכן שהדלת מעצמה נפתחת (כיאה לזוג כזה- ארמדיל ואדם), התפרע הארמדיל ותקף בואינג, בתחת (המיר לו את הלבנונית באדמדם). ומאז זה מתרוצץ בפרוזדורים, מזדעק ותמהוני, מגונן על עכוזו מפני ארמדילו אימתני.

הר! מה? דיל...

הסבירו רעים מה זה הדיל שנכרת עם כבודו שריונר ארמדיל ואיך, שם שמים, יכול להבדיל בין עכוז פסיכיאטרי לתחת רגיל? למשיסות ישסע רקטומים לבלי סוף חלחולות יבקע מנהר עדי חוף ובשובו, חי זנבו ואזניו הבולטות, אל היער, שפתיו בלי הפסק ממלטות; "מי יתנני זה פלח עוד פלח שסע! בחול המועד תמצאוני בגהה!"

למעלה