בוחן פתע

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

uriba

New member
האוגדן החדש של פייבלז, ואייזנר

קראתי את האוגדן החדש של פייבלז. מתחיל קצת לצלוע - האינטרלוד על ג'ק בהוליווד מיותר, אחרי זה זה קצת חוזר למוטב עם המסע של בלו-בוי אל ארץ האגדות, אבל זהות האדברסרי שוב זרקה אותי לתהומות היאוש. בטח שאני אקנה גם את הבא, ככה זה כשאתה בעומק נשמתך פאן-בוי ומגוון קטגורית הגילטי-פלז'ר מצומצם. בשורה התחתונה: שיתחילו לאסוף שוב את בוקס אוף מג'יק דחוף. בחוברות אין צ'אנס שאקרא את זה. (מרב דיכאון קראתי שוב את הפרק הראשון של ווטצ'מן. (-: ) קראתי את לייף אוף אנד'ר פלנט של אייזנר שהיה מאוד חמוד, הוא באמת וירטואוז מבחינת סטוריטלינג, שפת גוף ועיצוב דמות, גם כשהוא מספר סיפורים לא משו. עכשיו קורא את הפרוטוקולים של זקני ציון שלו, האמת קצת נתקעתי בזה, אבל רק בגלל יותר מדי ספרי לא קומיקס שמתחרים על תשומת הלב. אה, וגם אני לקראת סיום הכרך השלישי של הקומפליט פינאטס, תענוג. נראה לי שבבא מתחיל תור הזהב... יש לי כמה דברים די רציניים בתור. כרגיל - יותר מדי עוגות, פחות מדי אצבעות.

Hubert Hubert

New member
באוגדן החדש אתה מתכוון לשישי או

לשביעי? כי לא מזמן יצא השביעי, אבל התיאור שלך מתאים יותר לשישי (את השביעי עוד לא קראתי). דווקא לא התאכזבתי כל כך לגלות מי האדברזרי, חשבתי שזה נחמד שהוא לא ניסה בכוח לעשות איזה טוויסט מפתיע, לא תמיד חייבים להדהים.

amitais

New member
Kramer's Ergot #5

Kramer's Ergot #5 - האנתולוגיה השאפתנית של סמי הארקאם בהוצאת ג'ינקו פרס, חוד החנית של היוצרים הצעירים האמריקאיים בז'אנר האישי ובסגנונות הציור הנאיביים - מינימליסטיים רועדים. 320 עמודי צבע בפורמאט גדול. אני רחוק מלקרוא את הכל, בינתיים קראתי את הקומיקס הכי עלילתי בספר, My Sexual History מאת David Heatly. חמישה עשר עמודים שמחולקים כל אחד ל-48 קוביות בגודל אינצ' על אינצ', כלומר סה"כ 720 פריימים שבהם מתאר היטלי את כל ההתנסויות המיניות שלו מאז שהוא זוכר את עצמו. זה בעיקר נראה כמו סטוריבורד לקומיקס שמישהו עם קצת יותר כישרון היה צריך לצייר, והסיפור לא בנוי כעלילה אלא כדיווח סדרתי עם הערות מהדובר מדי פעם. במילים אחרות, מר היטלי עשה את הכי פחות מאמץ שאפשר בבואו לספר את הסיפור שלו. מצד שני זה יעני הכי בלי תיווך שאפשר. בסיפור הוא מתאר איך לאורך השנים הוא חושב על סקס עם גברים ואף מפנטז על זה כשהוא מאונן, אבל בסופו של דבר עושה את זה רק עם בנות. מעניין.

למעלה